endometru, ovulatie, temperaturi (14)

endometru, ovulatie, temperaturi (14) | Autor: Roxee

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,
luna asta nu stiu ce-i cu temperatura asta a mea .
Ieri a fost ziua 15, a scazut de la 36,78 la 36,48. Astazi a crescut din nou la 36,7. Ce-o fi asta? Dupa ovulatie n-ar trebui sa se mentina ridicata? Ce-o fi cu fluctuatiile astea? Ati patit careva asa? O fi insemnand ca n-a fost ovulatie?
Habar n-am la ce sa ma astept in continuare....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ralu s-ar putea sa nu fi avut inca ovulatia, poate o vei avea in curand, poate chiar zilele astea, azi-maine. eu zic sa nu te opresti din prestat. in mod normal cat ai ciclul? e prima luna cand iti iei temperatura? ai dreptate ar trebui sa stea ridicata dupa ovulatie, pana iti va veni ciclul. bafta multa si nu uita...presteaza pana cand temperatura sta ridicata cateva zile la rand, sa fii sigura ca nu ai pierdut momementul cheie.
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Roxee, este foarte posibil sa ovulezi in curind, de exemplu astazi sau maine. Unele fete au inainte de ovulatie o scadere de temperatura, destul de mare (ca in cazul tau), cu o zi sau doua inainte de ovulatie. Se numeste "pre ovulation dip". Deci ar putea sa fie asta. Tu da-i inainte, ca esti pe drumul cel bun! Succes.

Fetelor, in afara de Felicty, nu mai e nimeni pe aici? nani deja?

Io cred ca de abia astazi ovulez, in speta cam acum, ca ma impunge ovaru' sting... Sa vedem ce ii mai spun io lui tati astazi... Ca mi-au fugit toate replicile. Vineri l-am trimis dupa nu-stiu-ce si io am bagt repede pernutele si m-am infofolit in paturi si n-a vazut ca-s "inaltata".

Pe maine.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Si pentru adriana un pupic , niste flori si o imbratisare ca stiu ca nimic din ce ti-as spune nu te-ar face sa te simti cu mult mai bine.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Adriana , ai dreptate, scuza-ma ! Nu m-am razgandit , hai sa ne tinem de mana desi situatia ta nu este le fel de grava ca a mea !Tu ai de ce sa mai speri. Imi pare tare rau pentru tine , luna asta.Sigur luna viitoare va fi bine. In ceea ce priveste bancul, l-am redat exact cum l-am auzit , deci nu stau bine cu invetivitatea ! Dar ma bucur de bila alba .La trei bile dai un premiu ?

Felicity, am nascut 2 copii si am avut vreo 8 sarcini si la nici una nu mi-a fost macar o secunda greata, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji !

Tonnia , pe unde esti ? Cum te simti ?

Roxee , eu nu am incredere in termometrele electronice.In primul rand arata milt mai putin decat cele normale si in al doilea rand daca iti iei temperatura de trei ori la rand n-o sa-ti arate niciodata aceeasi temperatura ! Eu am doua , unul pentru axila si unul pentru ureche si nici unul nu arata bine ! Incearca cu unul normal !

Mergi la inceput

Toata lumea doarme ? Rusine !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

mda, niste puturoase fetele astea

Ale, eu zic sa pretinzi ca asa de tare ce ti-a intrat in reflex cand pui perna sub fund, ca nici macar nu-ti mai dai seama ca o faci tin pumnii!!

rucsi, sa stii ca daca e sa analizam tot grupul de aici, cred ca tu stai cel mai bine dintre noi. desi ai trecut prin momentele cele mai cumplite in viata, ai totusi un copilas. sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii ca meriti ce e mai bun. si desigur ca vei mai avea, eu am mare incredere in tine, pentru ca Dumnezeu nu ne pune la incercare degeaba. pana la urma vom reusi ceea ce ne propunem.

ariadna, sper sa nu fii suparata prea tare si sa nu mai revi printre noi. stiu ca nu trece asa repede, dar noi toate te iubim si ne gandim la tine

fetele, oare danangie ce o mai fi facand? ca a disparut de ceva vreme. s-o strigam ca poate isi aminteste de noi, danangieeeeeeeeee!!

Tonnica, vad ca te-ai facut fata cuminte si mergi devreme la culcare se simte ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor-dragelor

Tare drag imi e de voi, cat sunteti de sufletiste, nu pot sa va spun ce am simtit cand am vazut... ca nu sunt singura, v-am simtit mai aproate ca niciodata, am plans cu spor ieri si nici acum nu sunt prea bine, dar sper sa-mi treaca...

Felicity, ai dreptate, Danangie n-a mai intrat de multisor, si nici Mirela, ce-o fi cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, faci si tu o monitorizare luna asta? Eu asa zic ca trebuie!
Si niste sirop de tuse! Si un strop de optimism, chiar daca acum simti ca n-ai motiv! Hai, sa fie asta luna in ca sa fii mai relaxata decat ai fost in ultimele luni, luna in care sa ai un pic de incredere!

Ale, te-ai impiedicat?

Da, chiar, danangie, mirelas, liadi!

Chi, si tu? Ce mai zici tu? In ce situatie te mai gasesti?

Felicity, nu m-am culcat mai devreme, au venit prieteni pe la mine si ne-am prelungit mai mult, pana la 11. Nu va spun cum arata casa! Nici nu stiu cum sa abordez problema. Imi trebuie un manager! Cu MBA!

Mergi la inceput

Felicity, ai dreptate.Daca nu aveam minunea mea de copil cred ca inebuneam pana acum . Asa este ! Am un baietel care ma iubeste tare mult , e viata mea.Insa, tare as vrea sa aiba si el un fratior sau o surioara, sa nu ramana singur pe lumea asta iar durerea este si mai mare cand stiu ca a existat si cand mi-aduc aminte ce fericit era baietelul meu cand il vedea pe cel mic. E un sentiment groaznic de deznadejde si neputinta ! Dar, al dreptate .Dumnezeu e mare si sigur ma va ajuta , ca pe noi toate dealtfel. Si tu o sa ai un bebe si sigur o sa mai vrei unul.Si sitii ce sfat iti dau ? Sa-l faci imediat, pe urma nu se mai stie.Eu , la un an dupa ce l-am nascut pe MIhai, am ramas gravida si n-am lasat copilul. Cea mai mare gresala. Dar, apropo, eu sunt singura de pe aici care am un copil ?

Tonnica , nu ma mai bagi in seama deloc ? Te -ai suparat pe mine ? Cand faci echo ? Si unde ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, mai stau un pic cu eco, mi-e cam frica sa fac!
Eu cred ca tu, din cauza nenorocirii prin care ai trecut, iti doresti un copil la fel de tare ca si noi, cele care nu avem!

Mergi la inceput