endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 14
danangie spune:
MRL tu pe unde esti? Ce mai zici?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
coralia76 spune:
Am alta intrebare..va bombardez acum de va saturati de mine...eu luna asta inainte sa-mi vina rusii cam cu o saptamana am tot avut o scurgere alb-galbuie cam ca un albus de ou..ce sa fie asta?Voi aveti sau ati avut vreodata asa ceva?e normal?Se poate sa fie ovulatie asa tarziu???Eu chiar in perioada asta n-am prestat ca am zis ca a trecut perioada fertila si nu are rost.va pupic
lauricipani spune:
danangie, multzumesc!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
coralia76 spune:
Weekend placut tuturor!De luni o sa intru iar...de acasa nu am cum decat de la servici...Abia astept sa vina iar luni acum..Alta data uram ziua asta..Bye bye
Loru spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu.
Dupa ce mi-ati spus cum sa-mi iau temperatura am inceput sa prestez. De atunci nu am mai scris nimic, pt ca nu am avut ce. Dar acum am bineinteles, o intrebare:
Sunt in ziua a 12-a. Mi-am masurat temperatura, ieri a fost mai mare (36,9, de la 36,4) iar azi a revenit la 36,4. In ziua a 9-a am observat un mucus gelatinos si de atunci nimic. Nici o scurgere de nici un fel. Chiar sunt foarte "uscata". Sa fie din cauza faptului ca imi ieu temperatura vaginal si, dimineata, inainte sa-mi iau temperatura, sterg foarte bine termometrul cu spirt? Azi am avut o durere surda, cam cum o am la ovulatie.
Imi poate spune cineva ceva?
Chi spune:
Coralia, eu zic sa iei temperatura in 4-5 zile de la CM, ca sa prinzi ovulatia - ce te intereseaza, de fapt.
Loru, si eu patesc la fel. Daca maine creste temperatura, cred ca azi ai avut ovulatia , asa ca ...da-i bice! La figurat !!!
Danangie, fetele au ramas gravide in astfel de luni, mai umede. Bafta !
Roxee, vezi ca nu cumva ovulatia sa fi fost astazi.
Tonnia, sa-ti urez la mai multe ?! (greturi)
mirelas76 spune:
Hai ca am intrat si io sa va salut!
De la serviciu nu mai pot intra pe net ![]()
...asa ca mai intru seara de acasa...dar nu mai e aproape nimeni! Io nu am nici o noutate, astept ciclul![]()

Felicity spune:
Fetele frumoasele 
si eu am avut dureri de mijloc dar dupa ce trebuia sa-mi vina, si ma panicam, dar cica...sunt normale si incurajatoare ca merge bine treaba.
Ale, poate mai ovulezi odata luna asta, de la stress. eu zic sa nu pierzi momentul, mai presteaza odata. sau poate fi si de la bebe, desi cum spui tu, e un pic cam devreme.
Loru, si eu pateam la fel, inainte prin zilele 8-11 aveam un mucus de zile mari, si spre ovulatie se cam usca...si ovulam in zilele 14-17. poate pur si simplu e mucus suficient, dar nu se scurge sa-l vedem noi. daca vrei sa vezi cu adevarat daca ai mucus sau nu, am citit ca se sugereaza sa incerci sa-l verifici dupa ce faci "treaba mare" sau dupa ceva efort fizic, ca atunci se scurge.
Chi stii cum a fost la mine cu temperatura in luna cu pricina....a urcat la ovulatie, si cam dupa 7-10 zile, parca a urcat si mai mult. a avut practic doua paliere.
coralia mucusul poate fi oricum dupa ovulatie, nu prea mai spune nimic cum e. dar temperatura trebuie sa ti-o iei imediat cum ti se termina menstruatia.
urati-mi si mie greturi ca vad ca nimic. Tonnica
bafta multa luni!!! asteptam vestile bune.
Tonnia spune:
Chi, la mine a fost ciudat graficul de temperaturi dar si din cauza mea pentru ca nu reuseam sa o masor la aceeasi ora. De cele mai multe ori ma trezeam cu mult inaintea ceasului. In fine, a iesit cam asa: in primele 11 zile, parca era stricat termometrul: 36.7 pe linie! Dupa aia, m-au lovit insomniile! A inceput sa fie ceva mai sus dar cu mari fluctuatii, deseori cobora iar la coverline, chiar sub o data. A fost prima luna cand am masurat temperatura! Ovulatia nu stiu cand a fost! Fertility o tinea una si buna ca in a 12-a zi, dar eu in a 12-a o masurasem la cateva ore distanta, eram si dupa o petrecere, chiar nu cred ca a fost atunci!
Loru, nu e de la spirt! O iei la aceeasi ora? Cat de lung e ciclul tau?
Mirelas, dar poate nu mai vin! Da-i incolo!
Felicity, strig-o tu pe Ariadna-razvratita! pe tine te mai asculta!
Danangie, imi place planul tau pe luna asta! Spor la treba! Si tine-ne la curent!
Pentru Laurici:

lauricipani spune:
Tonnia multzumesc! Sper maine sa am vesti bune, simptome asa cum sti pana acum, deci sper.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici