endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Alé spune:
Fetelor, mi-am permis si eu o pauza, caci lucrez si acasa
.
Hmmm, nu stiu ce sa spun. Mucus de albus nu mai e cum era mai devreme, dar e ceva. Ba chiar l-am cautat si m-am panicat ca nu mi-am gasit colul. Pe cuvint. N-am insistat prea mult de teama sa nu ma ranesc (zgarii) - nu ca asa avea eu o supermanechiura, ba chiar dimpotriva, am ungiile taiate scurt, ca de mamica. Ma rog, m-am calmat si l-am gasit. Ceea ce spune ca e sus, asa cum ar fi la ovulatie. Pe cuvint daca mai inteleg ceva. Iar ovarul sting imi mai da cite un junghi din cind in cind, asa, de control.
O sa prestam in seara asta, ca doar e vineri, nu
?
Ideea e ca ma deranjeaza incertitudinea asta, de luna viitoare m-as apuca de termometru din nou... Asta e a doua luna de pauza, la indicatiile doctorului si ca urmare a stresului din dotare. Apropo de stres, Felicity, io stiam ca de stres poti sa nu ovulezi, dar nu sa ovulezi de doua ori.
Cred ca este o metoda a corpului meu de a-mi spune: "Nu-mi place la serviciul asta al tau stresant si obositor. Ia ramai tu gravida si stai acasa sa ma mai odihnesc si eu, ca prea ma chinui".
Vom trai si vom vedea. Ce nu-mi place cind ovulez mai tarziu e ca intarzie si ciclul si am si io o bruma de speranta...
Tonnia, felicitari pt greata. La ma multe! Si asteptam vesti luni. La ce ora te duci? Scuze, poate ai spus, dar n-am fost eu prea atenta ![]()
Felicity, 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
MRL spune:
danangie un
si iti tin pumnii sa fugi la gravidute luna asta.
Eu sunt in ziua 7 de la a doua inseminare si astept sa treaca zilele sa aflu rezultatul. Momentan nu ma pot pronunta la semne. Am stari de greata si ameteli de cateva zile (banuiesc ca le am de niste pastilute pe care le iau - thrombo ass), sunt un pic cam constipata si simt ca am saliva mai multa in gura, paraca as saliva incontinuu. In rest nu am nimic. Sper ca asteptarea sa fie incununata cu succes.
Trimit cate un pupic dulce pentru toate fetele gravidute si viitoare gravidute.
LilianaM
Tonnia spune:
Desteptareeeeaaaaaa!
Cine a gasit colul lui Ale? Era al ei, numai al ei!![]()
Ale, dar in sarcina, colul nu e tot asa cocotat?
Mrl, ce bine suna ce descrii tu...
Hai Laurici, sa nu ne fierbi mult!
Eu iar m-am trezit la 5 si am adormi la 23.30. cred ca dorm prea putin...Greturi nu mai am!
Ariadna 
Rucsi, pe unde umbli?!
Chi spune:
MRL, cred ca-ti pot da o veste buna ; Thrombo Ass - ul este aspirina, nu da ameteli sau stari de voma. Nu cred ca este indicat sa iei, daca nu ai alte probleme, mai mult de 7 zile DPO. Moisa ti l-a indicat ?
Colul in primele saptamani de sarcina e sus sau jos ?
Luna trecuta a fost cocotat, vorba Tonnicicai, la subsemnata, insa nu a venit nici o barza, din contra, un ciclu sanatos si zdravan, de m-au apucat pandaliile.
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Tonnia, nu am vesti bune. Am facut un test care mie mi se pare negativ. Azi sunt in ziua 25. Mai astept inca vreo doua zile sa vedem ce va fi pentru ca simptomele persista. Inca sunt optimista!
Pup fata frumoasa pe burtik

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
MADYN spune:
Lauriciule, cum e destul de devreme pt test, faptul "ca ti se pare" imi suna bine. Hai, daruieste-ti(-ne) un martisor, pardon o martisoara frumoasa.
Pupici
rucsi spune:
Buna dimineata mai fetelor. Ma rog, acum nu mai e dimineta.Pentru Tonnia chiar incepe seara! Mai Tonnia, tie nu ti se pare ca dormi prea putin ? Unde-i grija fata de propria persona ? Eu nu am noutai , n-am ovulatie , n-am teperaturi , n-am sperante dar am TROMPE INFUNDATE. Deci , ce pot face altceva decat sa va urmaresc pe voi, sa astept cu nerabdare sa mai aud de vreo gravidutza !!!!
Tonnia spune:
Rucsi, te rog sa te mai gandesti la laparo. Si du-te la Tutunaru, ca e expert! Nu te lasa pagubasa!
rucsi spune:
O sa ma duc , c-am auzit ca-i barbat bine ! dar laparo, nu-mi fac, ca mor inainte de operatie !