endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 13
coralia76 spune:
Lautici sa fie cum iti doresti tu...o viitoare gravidutza fericita.Abia astept sa ne anunti marea veste...Peste mine au venit rusii marti
...speram sa nu vina..am foarte foarte dezamagita..Ce sa mai zic de sotul meu care mai nu plangea...asta-i viata.De duminica incep si eu masuratul temperaturii sa vad ce se intampla..pana acum doar dupa "calendar" am "prestat"..si nimic..
Maybe next time.Imi place foarte mult de voi si parca mai "prind" si eu niste oxigen ca zilele trecute eram "praf".
lauricipani spune:
coralia 

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Alé spune:
Fetelor, AJUTOR!
Intai de toate, nu va suparati pe mine ca n-am scris, dar asa cum am scris, am avut niste zile de cosmar - am de scris un caiet de licitatie PHARE pina luni si sint varza. De o saptamina nici nu dorm noaptea. 
Dar acum mi-am smuls un minut, ca am o urgenta!
Sint in ziua 21, cu ovulatie presupusa in ziua 16, deci 5 DPO. V-am spus atunci ca am avut dureri pe stinga si mucus abundent citeva zile bune, chiar si in ziua 16.
De atunci, durerile/intepaturile pe stinga m-au mai lasat, dar a aparut si o durere surda pe dreapta, unde am avut eu chistul cu belea. Am zis ca e de la vreme, ca doar am o cicatrice acolo,etc, etc, etc.
Acum 5 min am fost la baie si nu mica mi-a fost surpriza sa gasesc mucus cu aspect de albus si inca o cantitate sanatoasa! Am zis ca lesin.
Nu mi s-a mai intimplat niciodata asa ceva - dati-mi un sfat, va rog frumos. De fapt, nu de sfat am nevoie, cit de o parere, cam ce ar putea fi. Ma gindesc sa nu fie inca o ovulatie, dar teoria spune ca mucusul nu mai apare chiar daca se mai sparge un folicul. Nu mai inteelg nimic.
Sau poate n-am ovulat atunci, nu mai stiu... Va reamintesc ca nu ma monitorizez in nici un fel...
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
lauricipani spune:
ali, este posibil ca abea acum sa ai ovulatie, mai ales ca tu nu te-ai monitorizat.
adevarul este ca mai mult nu stiu, este insa posibil sa fie ov. intarziata.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Tonnia spune:
Ale, nu prea cred ca ai ovulatie asa tarzie, desi nu e exclus si asta ar putea fi o explicatie pentru care nu ai ramas cand ar fi trebuit!
S-ar putea sa fie un semn bun! Foarte multe afirma aparitia unui mucus asa, in caz de sarcina! Eu, in locul tau as presta azi, ca sa ma asigur! Dar e posibil si cum am zis mai sus! Si mie personal mi-a crescut cantitatea de mucus luna cu pricina, de ziceai tot timpul ca ma apropii de ovulatie. Eu nici la ovulatie nu am avut asa ceva ca dupa...
Chi spune:
Cred ca ar trebui sa luam in calcul si faptul ca nu suntem niste robotele, adica nu trebuie sa fie ca la carte totul, de fiecare data.
Ale, draguto, ma dau si eu cu parerea si zic asa: ori e o descarcare de estrogen din cauza de bb, ori pur si simplu,e un fleac, o chestie fara sens cu care nu merita sa-ti bati capul.
Eu de vreo trei-patru luni am semnele de ovulatie alandala, desi ovulez bine de fiecare data - dupa ce se vede la eco, asa ca dupa ce m-am pipait, m-am masurat, m-am cronometrat in fel si chip, am renuntat, ca Farfuridi din "Scrisoarea .." lui Caragiale : Eu nu inteleeeeeg !!!
Iti tin pumnii, si cred ca dupa furtuna prin care ai trecut acasa, ar fi o impacare tocmai buna
. Bafta, puiule
Chi spune:
Tonnia, iubito, ce temperaturi ai acum ?
Sau , mai bine zis, care a fost evolutia temperaturii in MAREA LUNA ?
coralia76 spune:
Am si eu o intrebare la voi cele mai cu "experienta "in masuratul temperaturii...Cand sa incep sa-mi iau temperatura?la cate zile dupa prima zi de menstruatie?Ciclul meu variaza intre 30-32 de zile..o singura data mi-a venit la 27 de zile..in rest intre 30-32.Si o alta intrebare..se poate sa ai ovulatie multipla??Thx fetelor!si pentru fiecare anul asta un
Alé spune:
Va multumesc pentru pareri, dargele mele. Mare lucru sa-ti raspunda cineva cind esti la nevoie 

.
Nu stiu ce sa zic de bebe, ca totusi sint in ziua 5 DPO... Mai vedem cind ajung acasa, adica ma mai controlez o data.
Iar eu n-am ovulat niciodata (in 13 luni de monitorizare) mai tarziu de ziua 17.
O sa vedem. Va tin la curent.
Pupici inca o data.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
danangie spune:
Salutare fetelor!
Pe unde sunteti?Pofta buna la cine trebuie sa manance.Si sa-i fie de bine la cine deja a mancat.
Eu azi sunt in ziua a 15-a.Luna aceasta am avut foarte mult mucus.Ca niciodata.Am prestat in ziua a 9-a, a 11-a, a 12-a, a 13-a.Azi voi presta din nou.Sper ca de aceasta data sa se prinda si sa fiu si eu
.
Apropo de acest lucru..LAURICIPANI sa dea Domnu sa fie 2 linii!
UTOCATALINA tin pumnii si pentru tine.
TONNIA am citit deci ca ai avut primul simptom de greata.E un semn bun.
Multe salutari la toate celalalte fete si la noile venite.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."