endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetelor!
Este prima mea zi in care scriu pe acest forum,mi-a placut din prima clipa ..fetelor sunteti extraordinare!Pana acum de vreo luna tot umblu pe forumuri despre gravidutze si viioare gravidutze ,dar aici v-am vazut pe toate foarte apropiate.Si eu intru in categoria aspirantelor,incerc de 4 luni si nici un rezultat.Chiar sunt ingrijorata pentru ca nu stiu sa am vreo problema,dar daca nu reusesc nici in urmatoarele 2-3 luni ma apuc de "investigat".Ciclul meu este de 30-32 de zile,iar de vreo afectiune ginecologica nu stiu sa sufar...Ce este maca?este vreo planta?Am tot vazut ca se scrie pe acest forum de tratamentul naturist cu ea.Va pupic pe toate(inclusiv pe noile gravidutze)!Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata Antonia...prima greata? Bravo! Am de gind sa te ascult si sa prestez mai repede mi-am propus pentru inceput maine ziua 9, si de luni ziua 11 pina in ziua 15 in fiecare zi cu pauze de 24 de ore...sa dea Domnul si la mine...acum temp. este 36.7...mucusul inca nu si-a facut simtita prezenta sub forma albusului de ou...o sa trec la fapte in curind...pupici si sa nu-mi dai bila neagra, please!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, Cata, asa sa faci! O sa fie bine!

Mergi la inceput

Buna dimineatza fetelor!Este prima mea zi pe acest forum al "aspirantelor" ...mi-a placut foarte mult din prima clipa in care v-am citit mesajele.Sunteti extraordinare si as vrea sa ma primiti si pe mine in randul vostru.Eu incerc de 4 luni sa devin mamica,deocamdata fara rezultate...deocamdata nu am inceput cu analizele ..sper inca sa se intample minunea si sa fie vorba doar de ghinion pana acum.Ciclul meu este relativ regulat30-32 de zile,iar probleme ginecologice nu stiu sa am...dar daca nu reusesc in urmatoarele 2-3 luni sa ma "investighez"..felicitari tutror fetelor de pe acest forum!Am tot vazut ca ati scris despre un tratament naturist cu "Maca"...ce este asta?Toate cele bune !La cat mai multe gravidutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele frumoase!

Tonnia, mi-am asumat bila neagra insa sper ca o sa fiu iertata. O mica intrebare: tu ai avut dureri de mijloc???

Stie cineva pe unde este ariadna, nu am mai citit mesaje postate de ea (sau poate nu vad bine).

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

De ce apar asa greu mesajele pe forum?Voi ati patit asta.Am postat un mesaj pe la 9 si nici acum nu a aparut(este 11).

Mergi la inceput

Laurici, pot sa zic ca eu, inainte de test, atat am avut: dureri de mijloc, destul de tari, zilnice! Si nu stiu daca are vreo legatura: cam 3 zile am cam fost deranjata la stomac, dar nu stiu daca asta e simptom. Eu am mari sperante cu tine, cu dureril;e tale de sani, alea mai deosebite. Ala da semn! Mai simti ceva?

Mergi la inceput

Tonnia, deocamdata nimik in plus. Numai ca de aseara durerile de mijloc sunt puternice, durere de sani (sti tu unde), starile de greata nu le pun ca alea pot sa fie de la cerebel
Zilele trecute mi-a adus prietena mea Vera la birou un pilaf dupa care io muream inainte si cum l-am vazut mi-a venit sa . Eh, poate ca este doar in mintea mea...

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici, de data asta m-ai convins!
In ce zi esti? Cand faci test?

De Ariadna nu stiu nimic, doar intuiesc ca e in zilele alea cand i se ia de tot! Da' vine ea, ca i-am spus ca martie e luna ei!

Coralia, cine stie ce s-a intamplat! In general, apar repede mesajele! Bine ai venit!

Mergi la inceput

Tonnia, sunt in ziua 24 la un cm de 28-29 zile. Cred ca este cam devreme azi. Mai astept pana maine.
Maine dimineata o sa fac primul test si o sa te anunt! Sper sa fie doua liniutze!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput