Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Eu continui sa ma mir ca exista doctori care ignora riscurile de a face o toxoplasmoza in timpul sarcinii (si de rubeola, dar sa zicem ca rubeola mai toata lumea a facut si nu-i riscul chiar asa).
In Franta analizele se fac pe banii statului, care daca considera ca nu sunt necesare nu-ti plateste nimic. Si analizele astea sunt obligatorii. Parerea mea e ca raportul beneficii / risc trebuie sa fie destul de mare ca altfel nici un capat de ata nu-i dau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Didita, nu te mai mira. Da, exista si astfel de doctori. Eu am o prietena care are pisica in casa si cand a fost insarcinta medicul ei nici macar nu a amintit de toxoplasmoza. Ea nici macar nu auzise de acesta boala. De la mine a auzit prima data. Si saraca i-a multumit lui Dumnezeu ca nu a avut probleme in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Am uitat: Ioana, bafta multa multa!! Asteptam sa ne povestesti.
Valen, iti tin pumnii iubita, sa fie bine cu bebe acolo in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Iti multumesc din suflet Raluca. Chiar aveam nevoie sa aud asta. Simt ca e bine-o sa va spun maine daca m-au inselat sau nu simturile.8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Bafta multa Valen. O sa fie bine!

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

ValenSi si eu iti tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa fie o alarma falsa.
Ai incredere in simturile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Raluca, am inteles cam cum vine treaba. Cel mai bine e sa n-ai nimic si sa-ti iasa analiza bine!
Valen, Bafta multa, cred ca te pregatesti sa te duci la doc. Iti tin pumnii si sa ne spui ce-ai facut cat mai repede! Uitati-o pe Valen dupa ce iese de la doc.:

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Didita daca nu ma insel eu , tu esti cea care nu ai stiut cateva luni ca esti insarcinata, parca din oct pana in mai, atunci imi spui si mie ce ai facut tu in primul trimestru de sarcina? analize, regimuri, chestii,teste si parateste daca tu nu ai stiut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc fetelor pentru urari. Sa va zic programul meu de mers la doctori saptamina asta:
- luni: eco la Iosup
- marti: medic de familie (da, am reusit dupa 2 luni de incercari sa-l prind la telefon); sper sa-mi dea carnet de gravidutza, cum au primit si alte fete de aici; si vreau si adeverinta pentru servici, sa o am pregatita pentru peste 2 saptamini, daca totul e in ordine anunt.
- miercuri: controlul la Badiu
- joi: eco+control la Constantinescu
Si intre timp sper sa-mi dea si analizele. Va dati seama ca acum ma rog sa fie bine. Pentru ca deja sint in 12+, e prea tirziu pentru a trata anumite infectii. Va rog nu faceti ca mine, faceti-va alizele din timp!!!

Sper sa ma lamureasca toti astia de mai sus ce e cu cordonul ombilical (v-am spus, e un pic mai gros decit ar trebui la partea dinspre bb).

Pe aceasta cale ma delar oficial sponsor al doctorilor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pe maine! O dupa-amiaza cat se poate de placuta!

Flavia 8+

Mergi la inceput