Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pa Flavia!
Asa e Mihaela, cel mai bine e sa fie totul OK, analizele bune... Doamne ajuta, sa avem parte toate de asa ceva!

Mergi la inceput

Fetele, mai la primavara, cand da firul ierbii si mai scapam si noi de greturi, tragem si noi o intalneala? Mai mancam o aluna, o maslina, mai schimbam o parere doua, facem pozici pt. fetele care nu pot sa vina... Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor. Nu ma bateti ca nu am postat, am avut o saptamana obositoare. V-am citit insa zi de zi.
Valen, sigur va fi bine, nu te mai perpeli, nu-i face bine bb-ului.
Ioana, abia astept sa vad ce iti zice Iosup, sa ne zici repede si noua. Eu sunt curioasa daca ghiceste ce va fi bebe, asa devreme, la 12 saptamani.
O intrebare, sa va mai deranjez si eu. Nu am simptome (in afara de sani durerosi), nu tu greturi. Nu nimic. Sambata si azi am observat pete maronii pe chilot. iertare ca sunt asa de grafica... Pot sa continui in acelasi ton? Nu pare sange, e ca si cum secretia a devenit mai maronie.

Asta e, am spus-o. Vreau sa va intreb daca ati avut asa ceva ca innebunesc de grija. Pe 28 ma mai duc la control si sunt f ingrijorata. L-am vazut pe bebe pe 11 feb, la primul control. Eram in 5 saptamani si nu i se vedea inca inimioara...dr a zis ca e prea devreme. Sunt tare ingrijorata.

Va pup si aveti grija de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Norina cred ca n-ai citi atent mesajul, pt ca de fapt am fost in mai la doctor pt alte probleme si el credea ca am dereglari hormonale, iar distanta era de un an si ceva de la ultimul ciclu, ede unde disperarea lui. (mai 2004 um 21 oct 2002).
Am stiut intotdeauna ca sunt insarcinata din primele saptamani si am inceput cu analizele de sange de la 2 saptamani de intarziere!!!
Aici ai un calendar de vizite obligatorii din momentul in care sti ca esti insarcinata (si ai informat si securitatea sociala). Daca ratezi se poate intampla sa-ti taie alocatiile (depinde de context). Deci daca nu vrei nu faci, dar pe barba ta (si cum eu n-am ...)

Mergi la inceput

Kid, am avut si eu saptamana trecuta pete maronii, doua zile la rand. M-au linistit fetele ca nu e nimic grav. Si am vorbit si cu doct.Mi-a spus ca daca nu am si dureri si nu sunt scurgeri abundente, cu sange, nu am de ca sa-mi fac griji. Se mai intampla. Oricum mi-a spus sa iau preventiv utrogestan. Nu fii ingrijorata, nu e nimic grav, dar suna-ti totusi medicul, pt. linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Scuze,didita pt. eroare, dar crede-ma ca asa s-a inteles, chiar una din fete ti-a raspuns ceva de genul"bine ca te-ai dus ca dr. credea ca nasteai acolo" -tin minte ca am ras.Cat despre partea cealalta, chiar sunt de parere ca fiecare face ce crede ca e mai bine...Oricum, sorry daca te-am inteles gresit.V-am pupat, pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, e foarte buna ideea cu intilnirea, eu vin sigur daca e in timpul saptaminii si n-am programare la doftor chiar atunci.

kid, petele maronii sint de la saptamina proasta ... odihneste-te, linisteste-te, ca totul e in ordine. Doar daca petele sint rosii, insotite de dureri mari, trebuie sa te alarmezi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult Raluca...Am sa il sun totusi, inca nu am o comunicare asa buna cu dr, ma cam jenez sa il sun.
Mi-am amintit acum ca si tu ai avut, m-am mai linistit, imi amintesc ce au zis fetele atunci, ca daca nu e sange rosu nu e grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna fetelor!

Am lipsit si eu cam mult, dar de citit am citit ... cit am putut, avind in vedere ca si eu am inca doi copii mici.

Didita: Ce virste au copiii tai?

kid: Nu te panica, dar urmareste cu atentie tot ce ti se intimpla, eventual suna doctorul daca poti si spune-i despre ce e vorba. Eu cind am pierdut prima sarcina, tot asa incepuse cu pete maronii, iar apoi singe si dureri ca de cutit in burta. Apoi am facut doi baieti frumosi.

Am fost si eu ieri la medic, mi-a facut ecografie si ii bate inima bebeului.
Ca o surpriza placuta ieri a zis baiatul cel mic Mama pentru prima data si o zice asa de incintator incit m-a topit toata. Are aproape 8 luni si deja colinda toata camera in patru labe, nu-i mai place in patut la el si nici in brate nu prea mai sta. E un mic explorator.

Va doresc sanatate si aveti grija de burtici.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 10 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Pai Ioana, om gasi noi o dupamiaza in care sa fim libere toate (ma rog, cele care vor sa vina).

Mergi la inceput