Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Romana, ce mamica fericita esti tu, cu 2 cupii care iti zic deja mama
. Ma bucur ca si bb prislea e bine, si ii bate inimioara!
Ioana
didita spune:
Norina, nu-i bai! si se poate sa fii fost un pic incalcita treaba (incerc sa nu ma lungesc si ... iese cum iese). Bineinteles ca fiecare face cum vrea si cum poate.
RomanaAm o fetita de 4 ani jumate si un baietel de 1 an jumate.
Abia astept sa-i aud si eu inimioara. Poate maine...
liadi spune:
Dragele mele,
Desi nu eram graviduta tot va citeam din cand in cand. Cred ca asa fac toate aspirantele. Acum nici nu-mi vine sa cred ca ma alatur voua. cam la coada listei dar asa am sa profit de experienta voastra.
Ultimul CM a fost in 20 ianuarie i DPN 27 octombrie.
Suntem micuti avem doar 4 saptamani si 4 zile dar sper sa crestem si sa nu se intample nimic. o sa merg la medic joi desi stiu ca nu o sa vada nimic dar vreau sa-i cer Duphaston sa evitam problemele avute in trecut.
Ma bucur mult ca sunt si eu in grupul vostru.
Va pup, Lia
(de cand asteptam sa folosesc iconita asta!)
Ioana75 spune:
Lia, bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Fetelor, am venit de la Iosup
. A fost o ecografie morfologica (deci am cotizat pe masura
). A masurat toate oasele, toate organele ... a zis ca are toate organele dezvoltate, si ca totul este normal! Si, da, e fata!!! Voi fi prima care isi pune un carucior roz in dreptul numelui din listuta
. Mi-a zis ca virsta e de fapt 12 saptamini si 6 zile, fata de 12 saptamini cite mi-au iesit mie de la UM. Deci ovulatia a fost mai devreme (ma asteptam intr-un fel...). Sint foarte fericita! Nu degeaba am umblat numai dupa nume de fete in ultima luna.
Mi-a dat o foaie plina cu masuratori pe ambele fete, plus poze cu bb. N-am nici o problema la cordonul ombilical, m-am linistit. Inima: 166 batai pe minut (m-a intrebat o fata mai demult). Conform estimarilor, voi naste intre 30 august si 5 sepembrie. Si are 6 cm, draga de ea
.
Pentru cealalta morfologica, mi-a recomandat sa ma duc la 20 de saptamini.
Ioana
Tonnia spune:
Liadi, bine ai venit!
Ioana, felicitari! Tare Iosup! Prima fetita
!
Valen, te asteptam cu vesti, ti-am tinut pumnii! La ce simptome ai, cred ca totul e OK!
Mai fetelor, cand se face cel mai devreme ecografia pt. a observa si activitatea cardiaca?
dana_lucia spune:
Ioana te felicit pentru fetita si sarcina usoara in continuare. Aveti grija de voi.
Dana_lucia 6+
Gina M spune:
Fetelor,sunteti harnice nu gluma !!! 
Astazi am fost la doctor pentru consult,ecografie,si analize. Ne-am putut vedea bebelusul care se dezvolta normal in uter, si suntem tare fericiti
.Acum asteptam rezultatele analizelor si speram ca vor fi bune.
Valean , si eu sunt de parere ca trebuie sa consulti un alt doctor.
La prima sarcina atunci cand am mers la prima consultatie,doctorul ecograf mi-a spus ca am uterul malformat & iminenta de avort si ca bebe nu era deloc bine(bla,bla,bla). Am consultat alti medici,care au constatat faptul ca, primul doctor facuse o mare greseala. Eram plina de sanatate iar bebe deasemeni. Acum avem o fetita frumoasa si nazdravana foc.
Fii cu inima nu te pierde! Suntem alaturi de tine 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
monicafrosa spune:
Buna,
Ioana, te invidiez pentru fetita. Atat de mult imi doresc si eu o fetita, desi, chiar daca o sa fie baietel, o sa-l iubesc la fel. Ma bucur pentru tine.
Romana si pe tine te invidiez (azi sunt o invidioasa
cred ca ati inteles sensul bun al cuvantului). Cred ca e minunat sa te auzi strigata de un glas cristalin.
Fetelor, maine am a doua programare la medic, asa ca sunt tare nerabdatoare. Data trecuta i-am auzit inimioara. Abia astept sa i-o aud iar.
Va pup,
Monica
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata
frumoase! Toata lumea doarme?
Ioana,felicitari pentru fetita! sa fiti sanatoase! Si eu vreau una, dar toata lumea imi prezice baiat. oricum, ii voi iubi la fel de mult.
Valen, tu ce vesti ne dai?
Flavia 8+
valen spune:
Neatza, fetelor. Felicitari Ioana pt. fetita si multumesc pt. gestul de ieri. Ei bine simturile nu m-au inselat si intr-adevar ii bate inimioara, asa ca m-am linistitMiflore, ai scris asearaUitati-o pe Valen dupa ce iese de la doc.Ai vrut probabil sa le incurajezi pe fete sa nu se pripeasca asa cum am facut eu; probabil ca nu ai citit ce motive aveam sa fiu ingrijorata. Nu sunt paranoica din cauza multiplelor analize recomandate de medic ci sunt precauta; mi s-a parut ca ai fost putin rautacioasa si consider ca rolul acestui site este acela de a ne ajuta si asculta reciproc. Din pacate unele dintre noi mai au si probleme-eu ce sa fac, sa nu va mai scriu de problemele mele ca sa nu va speriati?Hmmm...