Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
alinam spune:
neata burtici
Ionana cata invidie pe mine
vreau si eu fetitza, felicitari mai, ma bucur ca e bine bebe , azi merg si eu la eco, a doua ca la prima stiti ce mi-a zis tembelul ala de doktor, bineintels ca merg la alt doktor acum si am mari emotii, imi e frica, am dormit rau si azi chiar sunt ametita si gretoasa.
Romana tu chiar esti de admiram mai.... fetelor voi ati vazut??? are un bebe in 2003, altul in '04 si va avea si unul in '05 .... curajoasa.... un exemplu pentru noi, ce bine toti de varste apropiate .....
o astpt cu nerabdare pe Valen ... ca si voi dealtfel sa vedem ce rezultat are .... am emotii pt ea, ieri doar v-am citit dar nu am putu scrie de ... nu stiu o stare aiurea... sa speram ca totul va fi bine.
LiaMia spune:
Buna, fetelor!
Felicitari, Ioana! Sa fiti sanatoase si voioase amandoua!
Bine ai venit, Liadi!
Am fost si eu la eco ieri. BB dormea initial, dar apoi s-a trezit si a inceput 'dantzul'. Doctora a zis ca sunt ok si bb si uterul. Varsta sarcinii aproximata 13+ sapt.
Nu a fost o eco morfologica, asa ca nu stiu inca ce este, dar o sa aflu cu siguranta mai tarziu, caci nu ma grabesc.
LiaMia
RalucaN spune:
Buna dimineata burticilor!
Ioana FELICITARI pt. fetita!!!!!!!!

Mamaaaaa, ce misto, primul carucior pe listuta.
Valen, ma bucur mult pt. tine. M-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii.
Dar, cred ca ai inteles gresit mesajul lui Miflore. Nu a vrut sa fie rautacioasa, din contra a vrut sa te incurajeze. Deci ea a zis: "Uitati-o pe Miflore cand iese de la doctor:
", in sensul de priviti-o ce zambitoare va fi. Hai, pupici si nu mai fi suparata, fii fericta ca esti OK. Ma bucur tare mult pt tine.
Liadi, multe felicitari, bine ai venit printre noi si multa sanatate iti doresc!
Raluca,
7+
Flavia_Hurducas spune:
Valen, ma bucur pentru tine. Ma asteptam sa fie totul bine. In legatura cu ce a spus Miflore, nu cred ca a fost o rautate. Si eu am citit mesajul ei de trei ori, pt. ca nu intelegeam ce a vrut sa zica. Eu l-am interpretat asa «sa uitam de tine, adica de problema ta, pentru ca totul este bine pentru amndoi + si pentru tine si pentru copil.
Acum o intrebare: ecografia morfologica se face la orice ecograf sau sunt speciale? Sa stiu daca sa cer asa ceva dr. mele.
Flavia 9 sapt.
miflore spune:
Valen, ma bucur din suflet ca esti in regula! Imi pare rau daca ai inteles altceva dar ieri cu textul acela: "Uitati-o pe Valen dupa ce iese de la doctor" urmat de zambetul acela larg am vrut doar sa te incurajez ca totul va fi bine si vei fi foarte bucuroasa dupa consult. Iarta-ma daca nu mi-am ales cuvintele potrivite.
Am vrut doar sa dau o nota de optimism.
Ioana, felicitari! Sa fiti sanatoase in continuare si sa-ti pui caruciorul roz pe listuta!
Bun venit Liadi si sarcina usoara!
Mihaela 8+
valen spune:
E-n regula Miflore, doar ca abia asteptam sa va scriu si m-am bosumflat cand ti-am citit mesajul. Acuma te
ce sa-ti fac; chiar simt ca totul va fi bine de acum si astept sa merg joi la doctor sa vad cum facem cu tratamentul; va tzuc pe toate
8+
diafera spune:
'Neatza fetelor,
Sa stiti ca nu v-am parasit.. am stat si am tot citit ce ati scris. Azi merg si eu la doctor la consul.. abia astpet sa vad ce mai face bb! Am momente cand ma simtatat de bine , de parca nici nu as fi insarcinata... dar cateodata am greturi continue , fara varsaturi... uneri am si arsuri de la stamac sau de la ficat. Nu am luat nici un pic in greutate inca.. ba chira mi se pare ca am mai slabit 1 Kg. Vroiam sa va intreb: cand incepe sa se vada?
Va doresc la toate numai bine si sa ne reauzim numai cu vesti bune
va pup, Aura
LiaMia spune:
Ma bucur mult pentru tine, Valen! Imi place ca esti optimista si-ti doresc sarcina usoara in continuare si multa sanatate si lui bb si tie!
Pupici pentru pupici,
LiaMia