Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
LiaMia spune:
Diafera, tu o sa stii ca bb creste pentru ca vor incepe sa te jeneze pantalonii sau fustele
. Ceilalti nu-si vor da seama dupa aspectul tau exterior decat de prin luna a patra, cand burtica va deveni vizibila si pentru altii decat pentru tine si dl tatic...
Ioana75 spune:
Va multumesc mult fetelor, si va doresc, la absolut toate, sa aveti bb-i sanatosi!
Valen, nu pot sa-ti spun cit de mult ma bucur ca totul e in regula, si ca am putut sa ajut si eu sa afli vestea buna mai repede
.
Gina, ma bucur ca bb e bine! 
Monica, bafta miine la medic, sa fie totul OK.
Fetelor, cine are timp si vrea, sa arunce un oki pe prima pagina la celelalte grupuri de mamici, sa vada cum e "formatata" listuta cu
. Si sa ne dam cu parerea, astfel incit sa alegem pentru noi cel mai frumos model de lista
.
Ioana
nicole74 spune:
Felicitari Valen!
Si felicitari Ioana pentru fetita!
Trimite-mi si mie detaliile de la cabinetul lui Iosup sa ma programez si eu pentru eco morfologica.
Nicole 12 saptamani
miflore spune:
Valen, sunt f. bucuroasa ca nu mai esti suparata pe mine! Si eu te
! Raluca, multumesc, tu ai inteles exact ce-am vrut sa spun!
Dar gata acum, subiect incheiat.
Mihaela
8+
LiaMia spune:
Ioana, 1. eu am mai vizitat din cand in cand celelalte mamicute to be si ceea ce m-as fi asteptat sa gasesc in lista si nu am gasit este o evidenta in cumulat a fetitelor si baietilor (total mamici ... din care de fetite .... si de baieti ... - cu carucioarele de rigoare). In rest, imi place ideea cu numele copilului langa carucior, asta pentru cazurile in care parintii sunt deja hotarati si informatia poate fi 'strigata'...
2. Ai fost la Diagnosis sau la Unirea? Da-mi si mie, te rog, datele despre Diagnosis (la Unirea merg la alt doctor si nu vreau sa se calce pe bataturi...).Merci.
LiaMia
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, poti sa imi raspunzi la intrebarea referitoare la eco morfologica. Se poate face la orice ecograf, sau sunt speciale?
Flavia 9 sapt.
Ioana75 spune:
Nicole, mersic
. Stiu sigur ca dr. Iosup face eco la CM Unirea (filiala de pe Unirii, tel 327.11.88-90) si la Clinica Diagnosis (pe Floreasca, tel 231.67.41-2). Poate mai face si in alta parte. Eu am fost la Unirea.
Despre Pop ce stii, unde face eco? Eu stiu numai de Diagnosis.
Ioana
norina spune:
Liadi bine ai venit printre noi! Sanatate si un bb asa cum iti doresti!
Valennu mai fii suparata, ai inteles gresit mesajul ala, ea, saraca a vrut sa te incurajeze si a insinuat ca vei iesi fericita de acolo, ceea ce s-a si intamplat
Cum mai stai cu
?Aveti grija de voi!Norina 9+
RalucaN spune:
Fetele frumoasele, abia astept sa intram toate in trim. 2. Sa scapam de stresul asta ca Doamne fereste se poate intampla ceva rau cu bebe. Caci riscurile cele mai mari de a pierde sarcina sunt in trim. 1.
Miflore,
, bineinteles ca am inteles exact ce ai vrut sa spui. Eu sunt sigura ca nici una din fetele de aici nu e rautacioasa si ca tinem una la cealalata. Suntem o familie, nu? O familie gravida ![]()
Diafera, cam de pe la 4 luni incepe sa se vada. Eu abia astept sa vada toata lumea ca am burtik.
Raluca,
7+