Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
LiaMia spune:
Am gasit:
http://www.diagnosis.ro
pentru cine e interesat. Are si o mini-harta, ceea ce poate fi de ajutor.
Ioana75 spune:
Flavia, nu ma pricep la aparate. Nu stiu sa-ti raspund daca morfologica se poate face oriunde.
Ioana
nicole74 spune:
Merci Ioana!
Despre Pop stiu ca nu prea mai lucreaza asa mult de la infart. Am sa merg si eu tot la Iosup acum si am sa vad pana la saptamana 20 daca am sa merg la Pop sau tot la el.
Nicole 12 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc Ioana. O sa o intreb vineri pe dr. mea daca poate face si morfologica, daca nu ma voi duce si eu la alta clinica. Poate voi afla si eu mai repede de sapt.20 daca este fetita sau baietel. oricum, sunt pregatita cu nume pentru ambii.![]()
Flavia 9 sapt.
valen spune:
Norina, ce sa-ti zic, am stari de greata dar pana acum nu am
.In schimb de sambata incepand ma trezesc dimineata pe la 4, 5 sa merg la baie si nu mai pot adormi la loc desi mi-e somn. Si azi mi s-a intamplat la fel, am stat in pat si l-am ascultat pe sotul meu cum sforaie. La 7 si 15 cand trebuie normal sa ma trezec eram obosita si m-a mai luat si starea aia de rau. Mai ragai ca un porcusor(bine, nu cu zgomot, dar trebuie sa fiu atenta ca cine stie
. Mai devreme am luat o gura de apa cu lamaie si mi s-a facut rau.In schimb mananc enorm si o sa ajung probabil balerina cat vitrina.
8+
RalucaN spune:
Valen si eu mananc mult si cred ca o sa ajung nu cat un porcusor, ci cat o balenutza. Deja am luat 2 kg.
Ioana, trece-mi si mie te rog DPN pe 9 oct. Merci
Raluca,
7+
nicole74 spune:
M-am programat la Iosup pentru saptamana viitoare, vineri, as intra in 14 saptamani atunci. Sper sa se vada si la mine sexul.
Nicole 12 saptamani
adriana_i_ spune:
Buna fetelor,
Ioana75: felicitari pentru fetita! Daca la tine s-a vazut deja, inseamna ca am mari sanse sa aflu si eu saptamana viitoare
Yupppyyyy! ![]()
Valen: ma bucur tare ca e bine!
Va pup si sa aveti o zi frumoasa,
Adriana
si bebitzu' in burtica, 12+ saptamani.
Ioana75 spune:
Fetelor, uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43579" target="_blank">aici capitolul urmator.
Am mutat listuta ca al 2-lea mesaj, pentru ca deja e mare
. Am scris si totalul jos, astept comentarii despre forma listei.
Ioana
ciurli spune:
buna fetelor. ma inscriu si eu pe lista. si as vrea sa va intreb cu cine veti naste si unde? eu merg deocamdata la Radoi-municipal.