Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, va multumesc inca o data, dar am ales varianta Ioanei, asa ca voi merge la doctora ei azi.8+

Mergi la inceput

Miflore, tu cand ai fost ultima data la doctor? I-ai vazut inimioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Mariana esti norocoasa... sa fi in starea in care sunt eu in permanenta este intradevar cumplit... un singur lucru ma linisteste... daca mie imi este rau inseamna ca bb este acolo si creste.

Eu am un fel de mucoasa in git!!!???? Din cauza asta imi vine sa si mai mult. Are cineva asa ceva... sau nu sunt eu in regula!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !
Abia acum am terminat de citit ce ati scris voi dupa ce am plecat la Sinaia. Tare harnicute ai fost!
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi, voinici, frumosi, destepti si cum vi-i mai doriti voi.
Claudia, imi pare rau, dar data viitoare va fi bine. Ai grija de tine.
Valen, nu stiu ce sa zic, dar nu intra inca in panica. Tot timpul treabuie consultati cel putin 2 dr.

La mine weekendul a fost tare obositor. MI-am promis ca nu voi mai pleca la nici o conferinta, team-building eta. deocamdata. Este prea obositor pentru mine si poate si pentru bb.

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Valeria aceeasi stare groaznica am si eu, inclusiv mucozitatile de care ai pomenit. Din cauza asta am niste dimineti groaznice, nu vomit dar e cumplit si starea asta continua toata ziua.. nu pot manca mai nimic, si cand mananc o fac fortat, e oribil.In afara de mucoasa din gat imi sangereaza si nasul zilnic..Dar ca si tine ma consolez cu gandul ca el este acolo si ii este bine,imi doresc atat de mult sa fie sanatos(oasa)...Incerc (desi nu reusesc de fiecare data) sa gandesc pozitiv...imi zic: mai e putin si trece Norina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valen, asa cum banuiam, cele 24 de analize ale mele nu sint inca gata. Sun acum la CM Vital sa schimb numele programatei.

Ioana

Mergi la inceput

Ok Ioana. Iti multumesc frumos. Sa-mi spui te rog si numele doctorei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Norina suntem surori de suferinta.
O sa treaca si asta... sper cit mai repede, ca nu ma mai tin puterile.
As lua ceva pastile... dar nu exista nimic pe piata noastra in afara de metroclopramid care nu este prea indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, voi va plangeti de rau si eu stau si ma intreb cateodata daca este normal sa nu imi fie rau. Pana acum mi-a fost doar de trei ori greata, dar nu am vomitat. Am dres-o cu apa cu lamaie si somn.

Ma mai linistesc cand mai stau de vorba cu o prietena care mi-a spus ca noroc ca i-au spus doctorii ca este , ca altfel nu ar fi stiut. NIci macar somn nu ii era. Si inainte de a merge sa nasca a stat linistita si a mai baut o cafea si a fumat o tigara.

NIci eu nu sunt prea departe de ea. Doar ca mi-e somn si mananc outin si foarte des.

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valen, s-a rezolvat. Pe doctorita o cheama Constantinescu, iar pe asistenta Jeni Trandafir. Daca vrei sa suni sa-ti confirmi programarea de la 17:30, numarul de la CM Vital este 330.31.91, iar numarul de servici al asistentei este 0788 372645. Si am avut si eu noroc, m-am reprogramat pentru joia asta. Iti tin pumnii sa fie totul in regula! Sa ne scrii!

Ioana

Mergi la inceput