Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumesc Agri. Au aparatura buna astia de la Lasermed? Imi pare rau ca va stresez cu mesajele mele, dar sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vroiam sa-ti propun si eu sa-ti fac o programare la doctorul meu, Suciu. Probabil c-ai putea merge pe miercuri, joi. Nu pot sa-ti dau insa garantii despre performantele ecografului lui. Si stiu ca pana miercuri inseamna o vesnicie pt. tine. Incearca la Ioana ca este chiar azi. Sau la Lasermed daca se poate azi. Oferta mea ramane valabila in cazul in care o vrei. si bafta!
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, multumesc pentru gindurile bune.

Valen, ti-am dat PM. Dar despre aparat, nu ma pricep, nu stiu sa-ti zic nimic. M-am uitat sa vad cind ai avut UM, si vad ca esti in 8+ (cel putin). Pai mie la 8 saptamini mi-a aratat si mugurii minutelor, picioarelor, si inima se vedea clar, "capuL", "okii" ... Dar nu ma pricep sa-ti zic cit de performant e. Eu am fost multumita, la 10 saptamini am vazut si degetelele de la miini.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Valen imi pare rau, dar nu dispera. Asteapta si o alta opinie. Ce dimensiune avea embrionul? Se incadra in saptamana in care esti? Poate nu a vazut. MULTA BAFTA!

Ioana multa bafta astazi. Sa ne dai detalii dupa.

Nicole 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Valen nu ma pricep la cat e de bun aparatul, dar doctorul mi-a creeat o mare stare de incredere...sta pana la 8 seara acolo,eu am fost sambata ptr. analize si am intrebat si de eco si mi-a zis sa vin la 11 si am facut si io prima poza a lui bb. Hai vezi ce faci si sa ne tii la curent, da' sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Valen, imi pare rau sa aud ca treci printr-un asemenea stres. Dar zicem si noi o si poate totul se termina cu bine. Dar sa nu faci nimic pana nu afli cel putin inca 2 pareri.

Ioana, succes la eco. Si eu trebuia sa ma duc azi, dar fiindca nu am avut loc la programare la cabinetul medicului, a trebuit sa-mi faca programare abia saptamana urmatoare luni . Deabia astept.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Nu mi-a spus ce dimendiuni are, insa sacul embrionar avea marimea unei nuci. De la conceptie sunt 5 sapt.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Valen iti tin pumnii sa fie bine, ai grija de tine si mai ales ai incredere ca o sa fie bine.
Ioana deabia astept sa ne spui rezultatul morfogramei, eu am programare tocmai pe 11 martie.

Fetelor eu ma simt groaznic, ieri am avut cea mai rea zi de pina acum, am pina mi-a curs singe din nas. M-am speriat ingrozitor.
Pina acum ma ingrasasem 1 kg, azi de dimineata am vazut ca l-am dat jos.Deci nici nu m-am ingrasat nici nu am slabit.
Nu stiu ce sa fac... nu mai pot...ieri am si plins.Imi doresc teribil copilul, sunt fericita ca sunt insarcinata...dar starea asta nu ma lasa sa ma bucur.

Voi, cele cu greturi, cum mai sunteti?

o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valeria, si eu am ieri dimineata, a 4-a oara in cariera mea de . Eu sint in 12+, mai am 2 saptamini de rau. Cel putin asa am citit pe site, ca de la 14-15 dispare greata.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor tare rau imi pare de voi ca aveti probleme cu . Cred ca trebuie sa fie cumplit. Eu nu am trecut prin asa ceva nici la prima sarcina si nici acum nu am nimic. Va tin pumnii sa treaca repede.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput