Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza -lor !
Da si mie imi cade parul in ultimul timp destul de tare si auzisem ca doar la 2-3 luni dupa nastere cade si nu in timpul sarcinii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cand am nascut prima oara, mi-a cazut parul foarte mult dupa nastere iar intr-un an s-a regenerat si si-a revenit. Dar la inceputul sarcini?! Oare va cadea si toata sarcina, si dupa nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza fetelor!

Azi e ziua cea mare, ma duc la Iosup la eco, sa-si dea cu presupusul asupra sanatatii si sexului lui bb. Pentru cine nu stie, Iosup masoara toate organele formate si le analizeaza si in saptaminile 11-13 (un fel de morfo). Sper sa fie totul bine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, bafta! Sa ne spui repede cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AJUTORNeatza fetelor! Am nevoie de ajutorul vostru. Sambata am fost la doctor si embrionul meu se pare ca nu are activitate cardiaca. Sunt distrusa, mai ales ca am mai pierdut o sarcina in sept. anul trecut. Mi-au iesit si niste analize proaste si se pare ca sunt predispusa la lupus, ceea ce inseamna tratament pe durata intregii sarcini, asta in cazul in care sarcina evolueaza. Joia viitoare merg iarasi la control sa vedem daca incepe sa bata inimioara, altfel se pare ca voi ajunge la chiuretaj. Acuma, eu as vrea sa fac o echografie si in alta parte; ma gandesc ca aparatul medicului meu nu este foarte performant si poate se vede activitatea cardiaca la un alt echograf. Va rog sa ma ajutati cu numele unui cabinet care poseda un aparat performant si cu un nr. de tel. Am sunat la Medicover dar m-au programat pe 7 martie. Eu vreau zilele astea, eventual azi.gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

gravidutzelor si buna dimineatza! Bun venit noilor prietene de-aici!
Ioana, bafta multa si sa ne spui ce-ai facut! Intr-adevar, suntem 51 de !
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valen, imi pare rau, dar sper sa fie totul bine pina la urma! Eu azi mai am programare la doctorita mea, dar daca nu-mi sint gata analizele() nu are rost sa ma duc. La ora 12 sun din nou dupa analize (sint sanse 99% sa nu fie gata). Iti pot da programarea mea la doctorita Constantinescu, are cabinet particular pe Str. Dimitrie Cantemir nr. 23. Programarea e la 5:30. Doctorita e foarte de treaba, are rabdare, daca o intrebi iti explica tot-tot ce se vede la eco! Ce zici?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabriela, imi pare tare rau dar nu dispera pana nu faci alta ecografie. Poate ca aparatul la care-ai facut tu e mai vechi si mai putin performant. Curaj! O sa fie bine! Eu nu stiu la cine sa te indrum dar toate fetele de-aici vorbesc de dr Iosup de la CMU sau de doctorul Pop. Poate stie cineva vreun telefon! Ce sa-ti spun eu sunt in aceeasi zi cu tine ca UM si nici mie nu mi-a zis nimic de activitatea cerebrala... treaba cu lupusul nu e o nenorocire, eu stiu o mamica care are asa ceva (tratata cumva) si a facut 2 copilasi, o minunatie! Asa ca, curaj si spune-ne ce-ai facut! Toate iti tinem pumnii!
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci Ioana. Este dotat cabinetul, adica vreau sa stiu daca este performant repectivul echograf, pt. ca imi doresc sa-i vad inimioara batand(daca intr-adevar bate). Daca poti sa ma ajuti scrie-mi nr. de tel. pe PM si daca nu te deranjeaza as vrea sa te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Valen curaj, cred ca nu a vazut aia bine,mergi la Lasermed este 400.000 si doctorul e simpatic si chiar sta de vorba cu tine. Nr. de tel .de la Lasermed este 413.52.50/413.49.32/413.06.49, pe nene doctoru il cheama Bogdan Savu.Bafta si sa auzim de bine.
De asemenea multa bafta si tie Ioana.
-ici pe burtici tuturor.

Mergi la inceput