Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Multumesc mult pentru incurajari , acum ma simt mai bine si incep sa cred ca o sa am curajul s-o iau de la capat.
O sa-mi fac peste cateva zile testul ala si o sa va spun ce si cum, sper sa nu fie nici o problema.

Sa aveti toate sarcini usoare si fara probleme!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor!

Bun venit noilor , Angri si anya! Sa aveti o sarcina usoara!

Gina, mi-a placut ca tu ai folosit algoritmul de la calculul in luni, dar ai calculat rezultatul in saptamini. Deci ori luni calculate ca luni, ori saptamini calculate ca saptamini, hotaraste-te.

Fetelor, sintem 51! Inca asteptam, hai, nu fiti timide -lor.

Am fost la nunta. Dupa ce am umblat si vineri seara dupa haine. Foarte frumoase cele de la Victoria, de la et. 4 - chiar deosebite. Dar de ocazie nimic, bineinteles ... Asa ca am apelat si eu la un sacou mai vechi, si o pereche de pantaloni cu talie joasa, m-am dus sa ma coafez si mi-am pus niste bijuterii mai stralucitoare, sa arat cit de cit "de ocazie".

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Buna fetele!
Ce faceti ? Eu - treaza cu noaptea in cap.
Multumesc pt calculul varstei sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ok, 1 luna & 1 saptamana este tot acolo nu?

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alexa, si eu tot cu noaptea in cap, indiferent la cit ma culc. Am mai terminat niste nivele de Heroes de dimineata si pina acum.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetelor!
Voua va cade parul? Am observat ca in ultimul timp imi cade parul intr-o veselie! Mai ales cand ma spal pe cap, smocuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare la burtici,

Bun venit Agri si sarcina usoara, precum si un sanatos si frumos.
Referitor la par, mie nu-mi cade mai mult decat normal. Eu am parul lung si chiar 5 fire sa fie, am impresia ca e mult. Dar am auzit de la alte fete care au trecut prin aceeasi experienta ca lor li s-a intamplat sa le cada mult par. Cred ca depinde de organism.

Va pup,
Monica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Va pup pe burtici pe toate si va multumesc de urari si ptr. ca m-ai trecut si pe mine in listuta.
Gravidutelor am si io putia paranoia... la cea mai mica crampa de orice fel imi este ingrozitor de frica...ar trebui sa ma sperii?
Mai am o itrebare de doctorita Dracea de la Giulesti stie cineva ceva?
Sa aveti grija de voi si de micutii bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va
Multam fain pt explicatia cu FIV si ET. Am ramas tare uimita ca avem o astfel de mamica printre noi.
Este clar ca nicole74 trebuie sa primeasca toata atentia si toata grija noastra!!! Nicole, cat costa o astfel de operatiune si unde ai facut-o? Sper ca nu sunt indiscreta! Nu de alta, dar am niste prieteni care se chinuie sa aibe bebe, dar nu le iese pasenta. Poate asta ar fi o solutie. Si cum te simti? Trebuie sa ai mai multa grija de tine decat noi restul?

Cum ati petrecut week-endul?
Gata ca ma duc la somn!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata -lor!

Mariana nu cred ca trebuie sa am mai multa grija decat voi. Toate trebuie sa avem grija in perioada asta.
Iar costul e mic in comparatie cu satisfactia. Am fost foarte norocosi ca am reusit din prima si ca am avut banii necesari (3.000 Euro si ~ 450 Euro medicamentele, plus f.f. multe analize inainte de a ajunge la FIV a caror evidenta nu am tinut-o; fiv-ul l-am facut la Sabyc). Daca prietenii tai sunt interesati sa intre la "Asteptand un ingeras in viata noastra": FIV, unde vor fi sustinuti si vor invata f. multe.

Pupici

Nicole 12 saptamani

Mergi la inceput