Mamici de septembrie - octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna -dutelor,
Vreau si eu in listuta, UM 06.01.2005, DPN 12.10.2005.Inca nu am ajuns decat la medicul de fam. ca la tipa gineco la care mergeam eu nu mai vreau, asa ca acum sunt in cautare de doftor. Sunt cam nelinistita ca am facut o Eco pe 17 si nu s-a vazut nimic, (4 sapt), am sa mai incerc zilele astea sa fac una ca tare sunt nerabdatoare. Greturi nu prea da' niste sani cat casa si ma dor de numa' numa. Mai am o preblemuta imi este foame tot timpul...
Va pup pe toate.....si uite ca am venit sa ingrosam randurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bun venit la, "mamici de septembrie - octombrie" Agri

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Buna dimineata mamici!
Nu am mai intrat de mult ca nu am avut timp, dar cum azi e wk si cum sunt f matinala de cand fabrik un bebik am citit tot. Bun venit noilor mamici. Eu inca nu am ajuns la doctor( va spusesem ca mi-a zis ca nu se vede decat un endometru gros si ma desumflasem tare). Am decis sa astept pana luni - am mai facut inca 3 teste - unul chiar ieri si toate +. Simptome am cam asa : foame aproape tot timpul, sani umflati si durerosi, sunt somnoroasa de pe la 21.00 si ma scol pe la ora 6 ( eu care ma culcam intotdeauna dupa 24.00 si as fi dormit dimineata cind nu ma duceam la serviciu pana la 13.00)si greturi usoare uneori -rar as zice. Si sa nu uit : as manca ardei iute cu orice! inainte nu mancam aproape deloc. Mai m-a durut burtica dar am rezistat fara sa alarmez pe nimeni pt ca nu am vazut pete sau altceva . Cam lung messajul? Imi sunteti dragi chiar daca nu va cunosc si de aceea am simtit nevoia sa va spun si voua lucrurile astea.
Am o intrebare : eu cum sa zic sunt oare in saptamna 5 sau 4+? Ma lumineaza si pe mine cineva? um 14.01

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Nu am mai sris de ceva vreme din cauza de job aglomerat , dar va citesc de cate ori am un mintel liber.
Asadar raportez : am facut eco saptamana trecuta si aveam 11 mm , de inimioara nu mi-a spus nimic , dar sigur o sa vada mai bine la urmatoarea eco la inceput de martie . Greturi nu am avut , dar ma dor sanii , uneori ma ard , in rest nici o schimbare.
Voi ati anuntat la serviciu ? Eu inca nu , ma gandesc ca poate se vor grabi sa-mi aduca inlocuitoare sa o pregatesc si imi va sta pe cap cateva luni bune , de aceea aman.

Danubia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alexa, de pe 18.02 (adica ieri) ai implinit 5 saptamani si ai intrat in a sasea. Deci, 5+.
Se pare ca toate fetele sunt harnice sambata, fac treburi prin casa, nu se arata nimeni pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

GinaM multam de primirea calduroasa.
Si cum va spuneam aseara ca sunt tare nerabdatoare, azi am mers la Eco si am facut prima poza a lui bb..., nenea doftoru zice ca e mai mic de 5 sapt. acum sunt tare bucuroasa... am inceput sa anunt familia, azi tata socru(sotu' avea super emotii), maine parintii mei..
Asa ca maine se lasa cu , numai pentru mine nu si ce ar mai merge una...
tuturor.

P.S. io pana la urma cate saptamainii am? ce se pune UM sau cat are sarcina exact (scazand de la UM 2 saptamini)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor am si eu aceiasi nelamurire ca si Agri referitor la numarul saptaminilor de sarcina. Eu calculasem initial ca acum as fi acum in 6+ (UM 7.01.05) dar prin calculatorul de pe site-ul DC rezultatul imi este 4+ !
Am facut un echo acum 2 saptamini si doctorul mi-a zis ca as fi fost in a 4-a sapt. in acel moment.
Ma puteti lamuri si pe mine in aceasta privinta, please? Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

lucia ai dreptate esti in 6+.
ei poate se refera la varsta embrionului cand se numara de la data ovulatiei (adica se scad 2 saptamani).
dar corect e cum numeri tu de la UM.

Mergi la inceput

Fetelor,desi se stie ca sarcina dureaza in jur de 9 luni,data teoretica a nasterii este,totusi,greu de prevazut. Exista doua metode de calcul:
-calculul in luni: adaugati 9 luni calendaristice la data conceperii sau 9 luni si jumatate de la data inceperii ultimei menstruatii;
-calculul in saptamani:adaugati, cum fac medicii,41 de saptamani la data inceperii ultimei menstruatii.
Acest calcul va fi mai dificil daca ciclurile voastre sunt neregulate.
De la data inceperii UM a mele 01/01/05 sunt :7 saptamani si 1 zi,astazi 19/feb/05. Acum calculati-va si voi .

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

P.S Dupa metoda calculului in luni de la data conceperii,(la mine fiind :15 ian/05)- astazi 19/feb am 5 saptamani. Mie imi place mai mult aceasta metoda.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput