Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
KULTA spune:
Buna dimineata, fetele.
Iris, bine ai venit si sanatate.
Parerea mea despre cremele pentru burtici gravide este foarte buna, dat fiind faptul ca la prima sarcina, iubitul meu sot mi-a facut cadou un fel de crema cu unt de cacao, arata ca un antiperspirant solid de dat la sub-brat. Dupa prima sarcina, nu am nici macar o vergetura, nici pe burta nici pe f--d. Chestia e ca acea crema se gata foarte repede si e cam scumpa, e de la Body-shop. V-o recomand cu caldura, e eficienta.
http://www.the-body-shop.com/bodyshop/browse/product_detail.jsp;jsessionid=IYKGEBJRA0YZFULSIIXFAFOROJBC0UP4?productId=prod160334
aici aveti site-ul cu crema.
Pupici
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
SARU-MANA fetelor de urari....am sa va tin la curent cumva,cand il voi face peste 1 sapt.cerclajul, oricum mi-am facut rost de laptop..asa ca am sa pot sa scriu din pat...cred...dependenta asta de voi
ADRIANA Felicitari pt sa va traiasca si sa creasca sanatos pana la marea intalnire!
Oare dupa cerclaj mai poti sofa?? ce ai voie sa faci si ce nu?
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Buna!
Ce de vesti,sa le iau pe rand:anis-ai grija de voi doua!
Ce mai face Monica_Elena?A venit acasa,dar cum se simte?
Adriana-felicitari pt baietel!
Iris-bine ai venit,sarcina usoara alaturi de noi!
Katink-eu am gasit sutiene pt burticoase,inseamna ca am avut noroc
KULTA-si eu am ocrema cu extract de unt de cacao si vitamine,tot asa ca stick-ul,untura-e de la Palmer's.
Voua v-a aparut linea nigra?-ca mie da de pe la vreo 11-12 sapt,pana la buric si dupa buric inspre.E asa bej deschis,ca nu sunt prea inchisa la piele.
Am citit ca se poate face peridurala mai usoara,se cheama "walking epidural"-doza mai scazuta, poate merge pana cand naste,simte contractiile(la cealalta nu le simti=>mai multe complicatii si riscuri de cezariana),atenueaza durerea.Eu vreau sa imi intreb dr la urmatorul control(sa vad ce zice si el.)
Pupici de la si pestiuc iubit de 21s
Orca spune:
Buna mamicilor,
Scrieti atat de mult ca pana reusesc sa citesc tot trebuie sa inchid calculatorul si nu mai apuc sa scriu nimic :)
Va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru. Se pare ca e BAIETEL , ceea ce ne bucura foarte tare pe amandoi... asta ne doream. E foarte activ, are perioade in care ma sutuieste zdravan (eu credeam ca abia mai tarziu se simt loviturile asa de bine...) Mai e vreo mamica "batuta" pe aici?
In alta ordine de idei, eu am luat pana acum - 19,3 saptamani - 6 kile; doctorul spune ca e OK, dar am vazut ca voi ati luat mult mai putin. E adevarat ca eu nu am avut deloc greturi si am mancat tot ce am vrut... E mult 6 kile sau nu???
Va urez week-end placut si burtici sanatoase :)
Monicutz spune:
Neata Fetelor,
Kulta, si eu am primit fix aceeasi crema de la bodushop. O sa incep sa o folosesc dupa ce termin Palmersul pe care il aveam dinainte.
Orca, ura! pentru baietel. Am vazut ca ai acelasi DPN ca mine. Mai am o prietena aici cu acelasi DPN ca noi si are tot baiat. Luni sper sa va spun si eu daca ma incadrez la 'regula' lunii iulie sau nu :). Vad ca e o majoritate covarsitoare de baieti. Nu te ingrijora pentru cele 6 kg. Oricum nu are sens sa te abtii de la mancare.
Va pup!
Monica-Elena spune:
Ce fac burticutele mele dragi de iulie-august? Noi suntem bine dupa cerclaj. Chiar am fost la control dupa 10 zile si suntem in regula. Acum asteptam ecografioa de la 22 de saptamani de la dr. Pop. Multumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de mine. Nu am apucat sa citesc tot ca ati fost tare harnicute dar va trimit cate un pupic dulce la toate burticutele si va multumesc inca odata ptr sprijin.
Cerclajul a fost OK si la fel si anestezia generala. Mai nasol a fost cu perfuzia care a tinut 24 de ore(trebuia sa picure f incet 8 picaturi/min din cauza gynipralului bagat in ea ca sa nu intram in tahicardie si eu si bebe) dar in rest totul a decurs normal si m-am trezit cu bine din a patra anestezie generala.
Multi pupici pe burtici si aveti mare grija de comorile din burtica
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
gabirus spune:
Buna burticutele!
Vad ca in weekend sunteti mai tacute ... inseamna ca va odihnit, ceea ce este bine.
Orca, mi se pare ok cat ai pus pe tine. Si eu la prima sarcina aveam cam tot 6 kg in plus pe la 22 sapt. Si in total nu am pus f. mult (cam 15 kg) si am dat jos repede surplusul.
Ema, mie inca nu mi-a aparut linea nigra, si la prima sarcina mi-a aparut destul de tarziu, prin luna a 8-a (de altfel si vergeturile abia prin ultima luna), dar linia aia oricum dispare dupa nastere (de fapt, dupa cateva luni), asa ca nu te stresa deloc de ea. Am citit si eu despre walking epidural, dar nu stiu daca anestezistii sin Ro sunt asa meseriasi la dozari ... sa vedem. Asa as avea si eu curajul sa fac epidurala, ca in rest mi-e cam frica de riscuri.
Monica-Elena, welcome back! Ne bucuram sa va vedem pe amandoua bine, sanatoase si voioase.
gabirus
Katink spune:
Yrys bun venit si sarcina usoara!
Orca felicitari pentru baietel sa fie sanatos!
Monica!!!!! bine ai revenit printre noi, ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bebele. Multa sanatate in continuare si sarcina usoara!
Numai bine la burtici si sarcini usoare in continuare,
Katink 16+
ra_75 spune:
, fetelor!
Sorry, sorry, [iartama, m-am inscris pe listuta dar nu am mai scris de atunci. V-am tot citit, insa nu prea am avut timp sa scriu si eu. Am fost in febra cautarilor si nici acum nu sunt sigura 100% in privinta medicului cu care o sa nasc.
Atatea pareri, atatia "binevoitori"...
Intre timp am ajuns in sapt.16+, ma simt bine in general si sper sa fie totul ok si de acum inainte. Am DPN 05.08.2005 si am vazut ca in jurul acelei perioade sunt foarte multe fetite. Personal nu am preferinte, insa sotul meu isi doreste fetita (ca se ne poata alinta, zice el, "fetitele mele"). Oare va fi fetita? oare baiat? Pana pe 11.03.2005 nu pot sa stiu si poate nici atunci...
Felicitari celor care au aflat deja sexul copilului, sa fiti sanatoase impreuna cu bebicii vostri frumosi.
Hai ca deja v-am scris un roman. Va pe toate. Pa,pa!
ramona