Mamici de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neata tuturor birticilor si s-aveti o dimunica placuta!!! Vad ca inca nu s-a trezit nimeni pe aici.

Orca felicitari pt. baietel! mai ales ca e ceea ce v-ati dorit voi. Join the boys club si la tractorase si robotei!!!

Monica_Elena bine ai revenit sanatoasa printre noi si cu bebe ok. Ma bucur ca totul a decurs cu bine. Acum tre s-o incurjama si pe Anis, dar deja toate fetele au facut-o.
Anis draga nu vad de ce nu ai putea sofa in continuare. Atunci cand vei putea sta pe scaun vei putea si sofa ca doar e acelasi lucru.
Iris bine ai venit printre noi! Sarcina usoara!

Noi crestem in burtica la mami aici si mami nu mai are cu se imbraca de burtica si tot caut si nimic de imbracat ca lumea pe aici...offf off offf...Va trebui sa-mi fac in curand cate ceva. Am vazut singurele haine de gravide la un magazin si scumpe pe deasupra de parca le fac pt babe de 80 ani nu pt tinere mamici, de parca noi tre sa ne aruncam un sac in cap ca avem burti.

Mai fetelor am simtit asa vineri seara sa zic ca o pulsatie mai pregnanta pe mijlocul burtii ... sa fii fost bebe?? ca eu nu stiu cand si daca s-a miscat simtitor, ca el stiu ca face gimnastcia acolo ca doar l-am vazut la eco....uf ce mama denaturata sa nu stie ea daca a fost bb sau nu...

Pupici,

19sapt.+3 zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele ,va multumesc de incurajari...
Sunt foarte nehotarata cu cerclajul, am m-ai cerut parerea unui alt dr, si acesta zice ca nu am nevoie de el.Grea decizie de luat am...habar n-am cum sa fac.
Colul e ok,inchis tare,contractii nu am...mi-a recomandat doar pt ca uterul are forma de palnie....offfff..cred ca am sa caut a 3-a opinie.

In alta ordine de idei, de ieri seara simti asa o presiune ,durere surda,dreapta si stanga jos...e de la cresterea uterului???

AniS si bebelina mea dulce 15+

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-nu stiu ca zic cu cerclajul,mai cere si tu alta parere eventual.In legatura cu durerea surda,eu am fost la urgenta pe 18ian,ca durerea surda se transformase in durere mai puternica-nu a fost nimic,dar nu risca-cere parerea medicului.Mie mi-au zis ca asta a fost cresterea uterului,dupa ce ne-au facut analize,eco si tot tacamul...
orca-felicitari pt baietel si da si pe mine ma bate bb cu sarg,aseara sa ma scap pe mine,nu am realizat ca trebuie sa fac pipi,asa m-a impingea si ma inghioldea in stanga-dreapta,era intr-un du-te vino continuu.Si eu am crezut ca mai incolo,dar acu' se intampla.
gabirus-nu ma stresez cu linea nigra,doar intrebam daca a mai aparut la vreo burtica?De curiozitate...
Monica-Elena
corbioana-bebe,bebe-ura

si pestiuc iubit de 21 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee...m-am linistit cu durerile..erau de la constipatie..acum cum am rezolvat problema ..cum au si disparut...nu mi-am dat seama ca ...sarcina apasa colonul etc...

In rest...voi vedea...daca nu innebunesc in urmatoarele zile..cu decizia de a face sau nu cerclajul..

AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele!
Eu azi cam tirziu pe net pentru ca bebelinei mele de 10 luni, ii cresc incisivii superiori si n-am dormit mai deloc azi noapte. Sunt obosita si BB ma bate cu...ce m-o bate, nu stiu, dar bate.
Spuneti-mi va rog vi s-a intimplat sa simtiti in uter ca bb tremura sau misca foarte repede, simt de parc-as avea vibratii.
In sfirsit au inceput sa ma doara si pe mine sinii (ca pina acum, nimik).
Linea nigra e destul de pronuntata.
Pupici la burtici si duminica faina.
K13+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Ema crezi ca a fost bebe cu adevarat?
Uite asa cum zice si Kulta mai simt si eu uneori ca niste vibratii rapide acolo sau ca o pulsatie de muschi ...hmmm...e bebe sau nu e bebe...

Anis si pe mine mai ma doare asa in parti dar sunt intinderile uterului in marire din cate am inteles. In tot cazul daca durerea persista ia o nospa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis , cred ca ar fi bine sa mai ceri o parere, eu tocmai astazi am discutat cu o prietena - bineinteles ca de la un timp nu mai am alte subiecte de discutie, sunt prea entuziasmata de ce mi se intampla - careia i s-a recomandat sa faca cerclaj, un al doilea medic a spus ca nu este nevoie, drept pentru care... a urmat sfaturile celui de-al doilea medic si nu a avut nici o problema...

Despre linea negra... mie mi-a aparut mai pronuntata din sapt. 9, iar sanii... de-abea-i mai pot cara...

Va pupic burtici si o duminica cat mai frumoasa va doresc cu dansuri in burtici

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Iar ma bag...
Apropos de dureri, si eu mai am dureri in partea dreapta - stiu ca este ovarul, am unul singur...Dar cand se intensifica iau un NoSpa si nu ma mai stresez nici eu, nici bebe. Cat despre constipatie... ma apuca niste dureri de nu mai stiu de mine, cu junghiuri... dar dupa ce rezolv problema nu mai am nimic.

Pupici,

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ioana, eu cred ca e bb, ca prea e mare vibratie in uter
K13+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Kulta asa imi vine si mie sa cred ca parca prea multe misculatii pe acolo...acuma o fi el si uteru' si tot ce mai misca prin matele mele..dar chiar asa...zic si eu. Eu incep sa cred ca e el!

19sapt+3zile

Ioana

Mergi la inceput