Mamici de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Va multumesc mult pentru urari...suntem asa de fericiti!!
Ma scuzati ca mesajul a fost plin de greseli de ortografie dar sincer nu ma pot concentra acum.Tot ce imi sta in minte ii imaginea lui Aidan.Mi se pare atat de ciudat sa ii atribui numele, parca abia acum simt ca astept un bebe, pana acum sarcina mi se parea ceva abstract, poate pt ca nu am mai fost insarcinata pana acum :)....ma rog la D-zeu ca si in continuare sa fie totul bine cu el,cu mine si bineinteles cu taticul :)
Va doresc si voua multa sanatate, bebei sanatosi, si tot binele din lume

Adriana si Aidan 20sapt+5zile

FELICITARI! Se citeste atata fericire si emotie in mesajul tau, ca mi-au dat lacrimile. Sa ai o sarcina usoara in continuare si Aidan sa cresca mare si sa vina pe lume atunci cand trebuie.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Adriana felicitari pt. baiatel!!! Joint he club of boys! La tractorase, robotei si masinute cu noi! Sa fiti sanatosi! E mare si nazdravanul tau ca si al meu! las sa fie sanatosi ei!

19sapt. + 1 zi

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Va multumesc mult fetelor...va doresc si voua numai bine :)

La doctor am fost asa de emotionata cand mi-a spus ca e baiat...vorbeam intr-una pana s-a suparat asistentul :) Imi batea inima tare, tare.Aidan simtea asta ca se misca intr-una.I-am vazut gurita cum se deschidea si inchidea, piciorusele, manutele, fata, nasucul, absolut tot.Se misca intr-una...nu imi vine sa cred ca mi s-a indeplinit dorinta de a avea un baietel, ce mai....mai bine ma opresc altfel o sa vorbesc despre asta toata noaptea.Sincer as fi in stare ca azi numai despre asta am vorbit :)

Va pupa
Adriana si Aidan 20sapt+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Asa...asa............aveti o gramada de vesti,noroc ca am mai dat o fuga sa va citesc....ca altfel iar ramineam pe dinafara.
ANIS:iubito,muuuuuuuulta bafta la cerclaj,o sa fie bine,ai sa vezi!AI mare grija de tine si te rog sa ne tii si pe noi la curent,cumva.VA doresc MULTA SANATATE,atit tie cit si MICUTZEI
ADRIANA:Felicitari!!!SA VA TRAIASCA! si sa fie sanatos!Cred ca sunteti in al noulea cerTre' sa fie tare fain sa ai exact ce ti-ai dorit....eu deja am avut cu gemenii,la sex nu mai sar calul,ca mi-ajunge atita bucurie,asa ca ma rog sa fie toti BBI sanatosi,ptr. ca in fond,asta conteaza cel mai mult!
Pupici,
Bella & SAndibelii(19sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrys spune:

Ma primiti si pe mine? Sunt o viitoare mamica gravida in 14 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Adriana, sa-ti traiasca si sa va bucurati de Aidan! haha!! bravo, ma bucur ca ai ce ti-ai dorit.
Luni ma duc si eu la eco si sper sa ne arate :).

Anis bafta multa si sanatate! Iti tinem pumnii.

Va pup
, 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Iris, bine ai venit.

Cred ca numai eu sunt aici ca-s pe fusul celalat :).
fetele cred ca dorm deja.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, am inceput sa va citesc de azi dimineata printre picaturi (am avut mult de lucru azi ... si sunt cam rupta de oboseala) si abia acuma am terminat ...
Sunteti tare harnice, dar mi-ati cam dat de lucru
Anis, multa sanatate pentru voi doua si curaj!
Adriana, felicitari pentru baietel! CE bine de tine , mamicutza super-fericita!

Vroiam de fapt sa va zic ca eu nu cred in parerea cum ca ar fi inutila crema antivergeturi, pentru ca am dovada ca nu e asa . Eu aveam deja vergeturi din adolescenta + bonus de la ultima nastere (nu foarte grav, dar este ceva), deci tendinta e clara si indubitabila. Eu am inceput sa ma dau, cum va povesteam de vreo luna cu crema antivergeturi + ulei de germeni de grau (alternativ, cand cu una cand cu alta) si deja vergeturile existente s-au atenuat in mod vizibil. Asa ca folositi cu incredere si consecventa pentru ca efect are!

Katink, am tras cu ochiul pe siteurile recomandate de tine, mai ales la galeriile foto.
Daca mi-o fi trecut prin cap ca vreau cezariana, acum chiar ca nu mai vreau ... nici epidurala nu pare prea incantatoare ... bine ca acul e in spate si nu-l vezi.
Cred ca pana la urma tot nasterea naturala e cea mai ok. Cel putin de aia nu mi-e asa frica, ca stiu cum este. Nu este o incantare, dar se poate suporta cu putin autocontrol, si mai ales si FOARTE IMPORTANT cu tehnici de respiratie.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Iris bine ai venit , sa fii sanatoasa si bebe al tau la fel!! Sa auzim numai de bine de la tine si sa ne tii la curent cu evolutia
Da-i un mesaj lui Anis sa te treaca pe listutza, ok??

Pupici,

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

AdrianaYuppyyy, felicitari pentru vestile primite, sa-ti traiasca , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de dansurile lui prin burtica!!!

Vreau si eu sa stiu ce este al meu, sunt atat de curioasa incat am senzatia ca nu voi afla decat foarte tarziu...

Ce liniste este sambata pe-aici... In timpul saptamanii de-abea tin pasul cu voi, asa de sunteti...

Pupici la burtici,

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput