Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
Oana C spune:
mitub,
Pe ce site ai vazut poze cu sexul bebelusilor? Ca sint foarte curioasa sa vad diferenta dintre pozele fetitei mele si celelalte poze. Imi doresc asa de mult o fetita, ca inca nu imi vine a crede ca o sa am una ... si nu vreau sa fiu dezamagita la sfirsit. In pozele pe care le am eu, chiar daca nu se vad guguloaie sau o "chestie" liniara , tot se vad niste punctulete albe.
Deja am cumparat niste hainute f frumoase pt fetita de la Childrens Place (www.childrensplace.com); pt cele care locuiesc in USA, magazinul are hainutele de iarna la reducere si la reducerea aia mai aplica 50%. Este singurul magazin din Florida (probabil ca si din alte state) care are reduceri asa de mari.
Anis, multa sanatate si putere sa treci peste cerclaj!!!! Btw, ce este cerclajul? cum se face? ca aici nu am auzit de asa ceva.
Mie la ultima eco mi-au spus ca am Placenta previa marginala, adica placenta este tot jos si trebuie sa nu fac efort, no ... alte chestii de-astea.
Va pup,
Oana 19 sapt (cu in burtica de peste 20 sapt )
Oana C spune:
Pe site-ul de la Children's Place nu mai au asa de multe selectii in stoc, dar poate mai gasiti la magazin (la magazinul de unde le-am cumparat eu aveau mult mai multe decit aratau pe site).
Oana
Katink spune:
Oana, vezi aici poze cu sexul bebelusului, sunt foarte multe:
http://pregnancy.about.com/cs/boyorgirl/l/blgenders.htm
Numai bine,
Katink 16+
blackpanterro spune:
Buna burticilor,
hai sa va dau si eu o veste mare....m-am intors de la doctor.
Avem baiat!!!!!!!!
Suntem asa de fericiti ca este exact ce ne-am dorit.Este mare are 19cm si cantareste 360g, este mare pt varsta lui :) nici nu stiu unde incae ca sunt inca mititica :), inima ii bate cu 146batai/min, este sanator si are tot ce ii trebuie, l-am studiat pe indelete :)
Nici nu pot sa va spun cat sunt de fericita si sotul meu la fel.Acum tot ce sper este sa fie bine si in continuare.Acum in timp ce va scriu se misca intruna....sunt atat de fericita!!!!!!!!!
Daca poti, anis, sa ii pui numele pe listuta, daca nu ii bine oricum :)
Va pup, Adriana si Aidan 20sapt+5zile(este prima data cand ii spun pe nume)
Nume : Aidan Alexander
Oana C spune:
Katink, multumesc!
M-am dumirit; este fetita, pt ca pozele mele seamana cu cele de la fetita .... offffffff
Oana
Oana C spune:
Adriana,
Felicitari!!!! Si sa fie sanatos, frumos si mincacios baietelul Aidan!!!
Multa sanatate si tie si taticului fericit.
Oana C si Christina Elise (na, ca acum i-am spus si eu pe nume)
KULTA spune:
blackpanterro, FELICITARI!!!!!!, sa va traiasca si sa va bucure cind o fi mare, inteligent, ascultator, frumos si destept. Sa va dea Dumnezeu putere sa-l cresteti.
K 13+1
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Felicitari ma bucur mult pentru voi ca este ceea ce v-ati dorit!
Sa fie sanatos si sa stea acolo cumintel pana la termen.
Numai bine,
Katink 16+
blackpanterro spune:
Va multumesc mult pentru urari...suntem asa de fericiti!!
Ma scuzati ca mesajul a fost plin de greseli de ortografie dar sincer nu ma pot concentra acum.Tot ce imi sta in minte ii imaginea lui Aidan.Mi se pare atat de ciudat sa ii atribui numele, parca abia acum simt ca astept un bebe, pana acum sarcina mi se parea ceva abstract, poate pt ca nu am mai fost insarcinata pana acum :)....ma rog la D-zeu ca si in continuare sa fie totul bine cu el,cu mine si bineinteles cu taticul :)
Va doresc si voua multa sanatate, bebei sanatosi, si tot binele din lume
Adriana si Aidan 20sapt+5zile
Lory2004 spune:
Felicitari Blackpanterro pentru !!!
Sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun in viata, sa fie sanatos si sa fie cumintel in burtica la mami pe pernuta aceea grozava!!!
Pupici
Lory si din burtik