Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
"neata burticutze...
Cin, eco de trim II, se face in saptamana 20-24, asa ca e ok cand te-ai programat tu.
Hai sa-ti zic, eu pana la 12-13 saptamanai am avut arsuri in fiecare seara, de alea grele, dupa care s-au oprit.Dupa cum vezi unele fete de abia acum au...si cum e si normal ,ca doar avem corpuri diferite ..in ambele cazuri situatia e ok.
SI la tine greturile o sa treaca pana la urma...poate acum sau mai tarziu..sau poti sa ai toata sarcina.
Nu te nelinisti ,fiecare sarcina e in felul ei.
Eu inca nu m-am hotarat ce am sa fac cu cerclajul..putin peste 50% cred ca am sa-l fac......offfff
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Buna dimineatza fetelor!
Am fost aseara si l-am vazut pe bebe...dar doctorita n-a vrut sa zica inca ce este...insa presimtirea mea e ca ar fi fetita. OFFF nici nu mai stiu daca sunt nerabdatoare sa aflu sau nu, intre timp mi-e ca ma obisnuiesc cu gandul ca e fetita si-mi zice de baiat, sau invers... Oare mamele noastre aveau probleme din astea? asteptau pana la sfarsit si vedeau ce kinder ascund in burtici, sau le facea vreo baba testul cu sarea in cap
Ashaaaaaaaa... in rest mi-a dat reteta de Ca si Mg, mi-a facut lista cu saptamanile din care trebuie sa incep sa iau Zymafluor si Fe pentru prevenirea anemiei, m-a certat putin pentru cele 3 kg puse (in loc de 2 cat zicea ea ca ar fi trebuit).
Am luat trimitere pentru triplul test, mi-a zis ca inainte de nastere imi va face si o chestie cu streptococii, ca mai mult decat sigur voi naste tot cezariana, imi fac azi programare la Dr. Pop pentru ecografia morfologica la 22 saptamani si sper sa fi dat raportul complet...
Va pup,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)
irinabungau spune:
pisi ella ce bine ca ai avut lapte bun atata timp si ca Emma nu a facut nazuri... sa vezi ce copil sanatos va fi, foarte bine!!! Felicitari, asa ar trebui sa facem toate...
O zi frumoasa va doresc la toate,
Irina si bebe 15 sapt
bebestrumfitza spune:
Buna dimineata burtici!
Monica!...bine ai revenit printre noi......ma bucur ca totul e ok!......eu am mai facut intre timp o echo la dr Iosup si defapt e baietzel!!!.......poate o sa-i fie draga printzesa ta!!!
Mitub, tu ai indicatie de cezariana?.....ca si eu tot cezariana trebuie sa fac, din cauza miopiei...
Am si eu niste dureri de burtica, asa, pe lateral.....am inteles ca este uterul care se mareste.........azi dimineata l-a simtit si tati pe bebe cum dansa in burtica......
....si am luat cam 3 kg in greutate....cred ca e ok......
Va pup si aveti grija de burtici!
anca18s+
Tia spune:
quote:
Originally posted by Monicutz
buna burtici,
eu am venit de la eco si o sa avem un baietel. Vad ca luna iulie nu se dezminte, si se anunta baieti in continuare. La eco i-a facut cu manuta lui ta-su .
Giana, si eu mai simt asa intepaturi cateodata...vin si pleaca.
Linea nigra nu mi-a aparut inca deloc.
Va pup,
Moni, 20s
Moni, sa traiasca baietzelul la mami in burtica, sa fiti sanatosi amandoi... Abia astept sa-i vad jucandu-se impreuna tractorase, motorase... Berbantu' meu are deja o lista luuuuunga de mashinutze pe care vrea sa la cumpere. Deocadata nu sunt lamurita daca sunt pentru bb sau (si) pentru el
Pupici
18+
andre_ea spune:
'Neata!
Cum va simtiti azi?
Am si eu o intrebare: voi dormiti bine noaptea? Eu ma invart toata noaptea in pat si nu-mi gasesc locul. Iar dimineata nu m-as mai trezi. De ce oare?
Andy si 17 saptamani+
cin spune:
Bebestrumfitza, ce miopie ai? si eu imi faceam probleme din cauza asta, dar eu am la un ochi -2.5...si dr mi-a zis ca-i "vrajeala"...si m-a linistit...m-a sfatuit sa nasc normal, cu anestezie.. voi pe la ce spitale veti naste? eu la Giulesti...dr Moisa Marcel
Cris Ciurea spune:
Buna dimineata burtici!
Chiar daca nu am postat, eu va citesc cu constiiciozitate. Am invatat si invat foarte multe de la voi. Eu am o sarcina usoara fara peripetii, multumim lui Dumnezeu , drept urmare... stau cuminte. Am facut si noi eco morfologica saptamana trecuta si avem o frumusete de baietel sanatos. Sunt extraordinar de fericita! Sunt sigura ca intelegeti prin ce trec! Am plans cand l-am vazut (isi ducea manutele la gurita)! Promit sa nu mai lipsesc si sa ma cunoasteti si voi pe mine! Eu va cunosc pe toate!
Va pupici si sanatate multa!
Cristina si Mihai 20+
KULTA spune:
Neata burtici!
Cin, eu am -2,5 si -3 si la proma nastere am nascut normal, cu epidurala. Totul a fost ok doarca au crescut putin dioptriile. Parerea mea este sa nasti normal.
andre_ea, nici eu nu dorm bine noaptea (si asta nu numai din cauza bebelui de 10 luni caruia ii ies dintisorii) si ma foiesc pe toate partile iar dimineata nu ma dau ridicatului din pat. Este normal, asa am patit si la prima sarcina iar spre ultimele luni, este mai cumplit si dupa ce se naste BB, atunci sa vezi belea asa ca DORMI CIT POTI SI CIND POTI SI PRINZI..Pune o pernuta intre genunchi atunci cind dormi pe o parte si va fi putin mai bine, pe mine ma ajuta.
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Cristina bine ai venit printre noi si felicitari pt. baietel, sa fiti sanatosi! Si totodata bun venit in clubul tractoraselor!
Eu aseara l-am simtit mai bine pe bebe in sfarsit, aseara sunt sigura ca era el, nu mai poate fi nici un dubiu erau ca niste semnale morse dar tati din pacate nu l-a putut simti...dar il mai punem si diseara la treaba
va pup, o zi buna la toate!!!
19 sapt+ 5zile
Ioana