Mamici de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

bebestrumfitza eu am deja la activ o cezariana (ce-i drept in urma cu 4 ani, deci demult vindecata), dar motivul atunci a fost o deformatie a bazinului care nu-i permitea copilului sa-si strecoare capul. Am incercat sa vedem daca se remediaza in urma dilatarii, dar oasele sunt totusi oase...mai greu sa se largeasca.
si banuiesc ca si acum problema este aceeasi... insa dr. imi va face un singur semn(adica coase taietura veche pe dedesubt), ramanand 2 taieturi doar pe uter.

andre_ea eu dorm, insa am tot felul de vise, care de care mai ciudate, in ultima vreme legate de bebe si nastere.

Mai sunteti care luati calciu si magneziu, sau prenatale? aaa...pe mine la 17 saptamani s-a suparat ca am luat 3 kg...zice ca e cam multicel.

Cu drag,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

La mine, prima oara, pestisoru si-a facut simtita prezenta (serios) cand am intrat in 18 s. Eram nerabdatoare sa ajung acasa sa stau linistita in pat si sa ne mai dea cate un piciorus... Reactiona numai la mana lui tati. Acum suntem un nazdravan! Ne simte si tati piciorusele mai puternice . Avem program de inot dimineata si dupa amiaza iar seara program de somn. Stau si ma gandesc ca nu are decat 360 g si are picioruse zdravene... dar cand o fi de zece ori mai mare

Cristina si Mihai 20+

Mergi la inceput

scuze...am postat de doua ori caci intre timp mi-a picat serverul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Eu iau MATERNA cu seleniu ,Magnerot si Fe(pe asta cam uit sa-l iau)!
Boga,draga inseamna ca dr.ta ar trebui sa ma traga de urechi fiindca eu am luat 7 kg in 20 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Felicitari pt baietei!
Eu nu ma constip de obicei,nu am arsuri,dar in ultima vreme nu pot sa dorm ca ma duc mai des la toaleta noaptea.Mai ales de cand ma bate micul noaptea,nu pot sa dorm cand il simt mi-e asa de drag si vorbesc cu el.Ieri a batut recordul la alergaturi, a avut program prelungit:dimineata la 8,pe la 14,18 pana la 22 si azi noapte pe la 4.Dar aseara de la 18-a fost cel mai energic,mi-a facut bataturi pe dinauntru-cam doare totusi.Iar daca auzea muzica si mai saltaret.Ne-am iubit si am vorbit si ne-am invartit,tati ne-a pupacit pe burtica si iar ne-am zbenguit.O sa incepem sa ne uitam la fotbal(nu ne place),daca ne facem copilul fotbalist/a...poate alege baschetul totusi...Iubirica mea mica
Si eu iau vitamine prenatale din sapt 13(contin fe,acid folic,vit c,etc.)iar pana atunci am luat acid folic(si inainte de conceptie cu trei luni)-toate luate la recomandarea medicilor.

si pestiuc iubit de 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

mai fetelor deci asa e ??? nu??? La 19sapt.+5zile cat am eu 3 kg sunt multe dupa cate vad ca va zic si doctorii astia ai vostri...stiam eu ca sunt grasa....

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, daca voi cu 3 kg la 17, 18,10 de sapt sunteti de certat, eu cu +4kg la nici 15 intregi sunt de batut si pus la colt pe coji de nuca...eu sunt ofticata la maxim, mai ales ca mi-e rau in continuu si maninc aceeasi piine cu brinza si aceeasi cartofi de 8 saptamini de-mi vine sa urlu, dar daca Maria Sa nu doreste nimic altceva, ce sa fac, ii dau calorii in stare pura, mami era ea deja ,o sa ma rostogolesc pina la el dupa ce s-o naste sa vad ce face.
Kulta, eu muncesc de peste 3 ani si am salariu bunicel si prin comparatie banii sunt putini, o sa iau mai mult ca tine,fiindca se calculeaza in functie de venit, dar tot va fi cu aprox 800 de euro mai putin ca acum si m-am invatat rasfatata. nu-i problema, oricum e bine.in ultimii 4-5 ani noi am facut 3-4iesiri pe ani in excursii si in Ro si nu ne-am mai permite, dar oricum n-o sa se poata imediat, cu bebe mic.cred ca o multime din obiceiurile vechi se vor schimba...
pupici
M14s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna ziua burticutze harnicutze!

Sunt si eu o viitoare mamica de iulie-august care se vrea pe listutza voastra. Mai exact UM 25.10.2004, DPN 11.08.2005 (asta dupa ecografia morfologica de la 13+ saptamani). La noi s-a intamplat minunea imediat dupa sistarea Mercilon-ului asa ca nu s-a aplicat regula cu ciclul de 28 zile Sexul bebeului inca nu se cunoaste pt ca la ecografie am fost tare somnorosi si rusinosi incat tineam mainile in dreptul ochisorilor si ne-am mai si intors cu spatele, probabil in semn de protest ca l-am deranjat

Va citesc de mult pe forum dar m-am descurcat mai greu cu scrisul. Promit sa remediez defectiunea Nu ma cunoasteti inca dar imi sunteti tare dragi pt ca am aflat alaturi de voi ce mi se intampla de fapt, cum sa interpretez simptomele mele, aaaaaaaaaaa si cat de mult m-am bucurat cand l-am simtit si eu pe bebele meu miscand Ura, Ura, nu mai pot de bucurie !

Multi pupici la burtici!

Cami si Zuzu mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lasa Mamini...ne luam de mana si ne rostogolim impreuna...si eu tot cam 4 kg am pus pe mine (mi-e teama ca-s chiar 5)..la 16 saptamani... cred ca pana la sfarsit depasesc 15-20..dar ce sa fac? mi-e greata in continuu si ca sa-mi mai treaca...tre sa mananc...orice...comestibil sa fie...

Mergi la inceput

Ioana cred ca la tine e Ok, sau maxim 1 kg ai in plus (asta dupa dr. mea). In plus, la cezariana e bine sa n-ai grasime pe burta ca se reface mai greu, si apoi e bine sa-ti reaminteasca cineva din cand in cand ca Ciocolata, Painea si Dulciurile nu aduc asha multe pentru bebe, dar se simt dupa aia...

Kulta eu lucrez de cand avea Miruna cam 5 luni, concediul de ingrijire a copilului este platit fix indiferent de salariu si numai cel medical de 112 zile (din care obligatoriu 42 dupa nastere) la procent din media salariilor pe ultimele 6 luni

Fetelor am sunat sa fac programare pt eco morfologica de trimestrul II la dr. POP si mi-au zis ca are liber in IUNIE!!! In fine, i-am lasat o mica poveste a sarcinii asistentei si data in jurul careia ar trebui sa fac ecografia (22 saptamani) si astept un raspuns. Iar daca NU se poate...asta e! n-o sa ma stresez si GATA!

Pai nu-i asha?
Cu drag,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput