Mamici de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Felicitari tuturor burticilor care au aflat sexul bebicilor si celor care i-au si simtit.Sunt foarte nerabdatoare sa treaca tipul si sa-l simt si eu pe bb.

Monicutz iti multumesc pentru raspuns.Deci nu am de ce sa-mi fac griji.Cumva ai dificultati si in a te aseza pe un scaun?Eu simt ca ma asez pe ceva.Parca a-si fi racita,parca am ovarele unflate.Dar bine ca nu este mereu,doar foarte rar.

Va pup si aveti grije de voi si de

Giana si 13 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

FELICITARI pentru Monicutz,
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Vreau si io unul.....si o ca sa fie de amindoi!
Pupici
Bella & Sandibelii(19sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Monicuz, felicitari pentru baietel. Si eu as vrea sa fie baietel dar la ce preponderenta de fetite e pe august, nu stiu zau.
Fetele, ma simt de citeva zile foarte greoaie chiar daca la kg, cintarul indica aceeasi greutate.
mamini, de ce spui ca-ti dau bani putini daca stai acasa cu bb? Mie mi-au dat 400euro+alocatia, iar acum astept decizia pentru banii pentru ca am grija de bb acasa. Dupa ce se naste bb2, voi lua banii de mama vreo 11 luni, alocatia amindurora (pentru bb2 e 110euro)+banii ca stau acasa cu bb1. Se aduna ceva bani, nu?
Vantaa da kuntaliisa(bani de la oras) cam 160euro.
Pupici
K13+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monicutz...FELICITARI pt , sa va traiasca si sa va intalniti cu bine la vara!

Giana, la tine la mamici de 2005 e trecut baietel...ASA E?Ca sa te trec si eu......

AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Inca nu suntem foarte siguri.Nu avem decat 13 s+, dar medicul spune ca e baiat pentru ca baieteii sunt formati mai devreme decat fetitele intrauterin.Cand am facut primul echo aveam 9-10 sapt si bebele era mai format decat o fetita (spunea medicul)
Te rog,daca vrei,trece-ma in listuta cu si daca o fi alceva va anunt.Dar nu cred!

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetelor! In sfarsit, mai trec si eu pe la voi...Ati uitat de mine?
Vad ca majoritatea stiti ca aveti fetita sau baietel...Sa va traiasca!! Eu inca nu stiu....maine ma duc la control, poate fac iar echo si poate acum se vede...Ce as vrea? Parca tot fetita vreau, avand in vedere ca mai am una si, orice s-ar zice, fetitele sunt mai cuminti...Dar daca e baiat, asta e...probabil ca e bine si asa, cred ca va fi destul de cuminte si la locul lui, avand in vedere ca o sa-si ia destule castane de la Emma , ca de, ea va fi sefa!! Si sanatos sa fie!
In ceea ce priveste burta....eu am un burtoi...mamaa!!!! Zici ca sunt in luna a 7-a!!! De-aia lumea imi tot zice ca+i baiat! De mult am trecut la salopeta!
Am luat vreo 3 kg jumate, zic ca e bine.
Deja am inceput sa respir greu, unde ma si oboseste Emma, ca numai eu am grija de ea...
Nu v-am zis...acum vreo luna si ceva am intarcat-o pe Emma, sau ma rog,,,,s-a intarcat singura, ca nu mai aveam lapte...Da, pentru cele care nu stiati, am alaptat-o pe Emma pana la 1 an si 8 luni , pana in luna a 4-a de sarcina, cand a binevoit domnisoara sa lase tzatza...si nu ar fi lasat-o nici acum, daca nu ar fi secat izvorul ...cum era si normal, de altfel. Am avut atata lapte, ca alaptam tot cartierul, asa zice sotul meu!
Emma e super-incantata ca o sa aiba un fratior, ma rog, nu stiu cat intelege ea ....Ma pupa pe burta, chiuie de fericire si mereu imi ridica bluza sa-mi vada burta ....Ce-o fi in mintea ei...numai ea stie!

Hai ca mai vb maine, dupa ce vin de la dr...Poate aflu si eu ceva!

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Monicutz,sa va traiasca nazdravanul !
Sarcina usoara in continuare!

Monica-Elena bine ai revenit!Ai grija de voi!

Si eu obosesc fantastic de tare,si pe linga asta au inceput si arsurile.Cu ce le potoliti?

Cristina19 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata burtici!

Isa la tine fiind gemeni fraternali, formati din doua oua diferite, sansele sa fie pereche sunt mai mari fata de cei identici care intotdeauna sunt de acelasi sex.

Boga cum a fost ieri la doctor? Noutati?

Peca succes azi la control, sunt curioasa ce iti va face, sa ne anunti si pe noi daca s-a vazut ceva

Numai bine la burtici si o zi buna,
Katink 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burticutze...
Felicitari Monicutz, sa-ti traiasca baietelul...
Mai, ma speriati...mie nu mi-au trecut greturile si la voi au inceput si arsurile??? Oare sunt singura care inca mai sufar din cauza lor? la 16 sapt, n-ar fi fost normal sa-mi treaca?? ma trezesc noaptea de greturi..noroc ca si fi-mea e solidara cu mine ..se trezeste si ea si incepe gimnastica in burtica..va dati seama ca nici nu ma mai ia somnul.. si-s atat de obosita...cred ca mi s-a format program de trezit la 5 si de adormit chiar inainte sa sune ceasul la 7...
Spuneti-mi si mie pe la ce sapt sa-mi fac programare pt eco de trim II..20-21 sau mai repede? Am sa ma duc tot la dr Iosup la centrul med unirea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cin aici eco pt trim. II se face in sapt. 19-22, deci nu e tarziu cand mergi tu.

In legatura cu , nu e obligatoriu ca dupa trei luni sa treaca, sora mea a pana in ultima zi, in schimb eu pana acuma 16 sapt.+6 zile nu am deloc...
Nu vreau sa te sprii, dar sa stii ca nu e obligatoriu daca unele fete au trecut de greturi dupa trei luni, tu sa intri in panica pe motiv ca mai ai greturi.

Numai bine si o pentru tine, iti doresc ca scapi cat mai repede de greturi,
Katink 16+

Mergi la inceput