Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
crissi spune:
Pai, cum ma, fetelor, sa nasti natural cind bebeul e cu picioarele n jos? daca ii iese numa' un picior si celalalt ramane inauntru? ce face? spagatu'?.. nici nu vreau sa ma gindesc..!...
crissi
gabitzam spune:
Crissi,Clar ca acum nici nu se mai pune problema de nastere naturala cind bebe nu e cu capul in jos.
Fran, mie atunci mi-au depistat luxatia cam la 6 luni, si am avut aparat ghipsat vreo doua luni. Inca nu am discutat cu doctorita mea apropo de nastere si cum va fi. Eu personal as prefera cezariana, nu stiu inca ce parere are ea in privinta asta.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
andreea.a spune:
quote:
Originally posted by mygirl
Vreau sa va intreb daca pe voi va dor oasele...pe mine ma doare foarte rau piciorul drept (la imbinarea cu soldul). Pana acum n-am patit niciodata asa ceva, ma gandeam ca este din cauza greutatii.
Hello!!
Iata ca a inceput o noua saptamana.. Apropos de ce zicea mygirl - si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Vineri abia mai reusam sa calc, asa de tare ma durea piciorul drept si soldul.. Bine, e adevarat ca am facut si curat in casa si m-am "extenuat".
A! Si mai am o veste si o intrebare in acelasi timp: sambata am dormit la pranz si m-am trezit cu tricoul ud in jurul sanilor (!?!?) Vi s-a intamplat?.. Nu e grav, dar ma gandesc ca de acum incolo va trebui sa "ma ocup" de problema.. Nu e prea devreme?
Va pupam si va dorim o saptamana miinuuunaata!!

Andreea & bb
Eric Andrei (21+)
nefertari spune:
Abia acu' am terminat trebile !!!!! Ce zi de cosmar !!!!
Poate era de asteptat dupa un weekend de leneveala cronica .
fran - as vrea eu sa mai incap in blugii originali - astia sunt singura pereche de pantaloni pe care mi i-am cumparat de cand m-am insarcinat - ca doar astia mi-au placut ![]()
mygirl - si eu am dureri la imbinari - de acolo mi se trag insomniile - cand ma intorc parca sunt un elefant - ma ridic in fund si execut rotatie stanga-dreapta(dupa caz ) .
Ziceam eu zilele trecute ca a mea copila o sa priveasca lumea cu fundul - vad ca nu e singura . O fi vreo generatie speciala . Totusi mai au timp sa se intoarca la sentimente mai bune ! Sa fim optimiste !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
nefertari spune:
andreea.a - nu e devreme - asta e semn ca bb va avea masa asigurata .
anky - mi-e frica sa incerc sa nasc normal dupa cezariana !!!!!!!! Deja ma doare cusatura si abia astept sa ajung la echo .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
mariamunteanu spune:
Are timp bb sa-si schimbe pozitia, nu ramane neaparat asa pana la nastere.
Maria
andreea.a spune:
Saru'mana, nefertari! Ce bine e sa ai cu cine sa vorbesti! In weekend am fost la munte si nu am avut net si v-am simtit lipsa!!!

Andreea & bb
Eric Andrei (21+)
gabitzam spune:
Alina Balan n-a mai scris de mult, nu mai stiu, e in concediu? Si cred ca mai sint ceva fete care n-au mai scris de ceva vreme.
Ar trebui deja cam toate fetele sa stie sexul kupilului.Fetili,dati-mi de stire, sa completez listutza si statistica :)
DPN 31.05.05
mikka spune:
Ziua buna!
Da' stiu toate suntem pline de entuziasm si chef de munca...
Colostru am avut si eu, si mai am cateva picaturi din cand in cand... Am vazut la Cora si ceva aparatori speciale din silicon care se asaza pe sub sutien, si tampoane speciale din vata, dar cred ca e cam devreme pt asta. De fapt, depinde cat curge.
Dureri de oase n-am avut inca. Dar vreau sa va intreb ceva: am ceva mustrari de constiinta ca nu fac exercitiile alea pt gravide... Voi? Faceti ceva miscare, in afara de matura zilnica?
DPN 15 mai
gabitzam spune:
Auch, m-ai atins cu gimnastica asta... Fac si eu o tentativa la doua-trei zile, dupa care ma scol tzeapana de pe covor. De fapt nici nu mai reusesc sa ma scol de una singura, imi trebuie macara.
Am si eu o problema, sa va intreb daca voi patiti asa sau e la mine buba. De cite ori stranut sau tusesc mai tare ma "scap" putin pe mine. Urasc chestia asta, si nu ma pot controla. Incerc sa fac de cite ori imi aduc aminte exercitiile Kegel, dar nu ma ajuta prea tare. O sa trebuiasca sa-mi pun pampers daca ma tine tot asa ![]()
O fi asta mic cu capul in jos si ma apasa pe vezica?!
DPN 31.05.05