Mamici de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burticutze.

maine intram si noi in saptamana 27!!
Mikkky si mie mi-e asa soooooomn.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata fetelor,

Eu azi nu ma simt prea bine.
De fapt cand m-am trezit eram bine, dar dupa invarteala obisnuita inainte de placarea de acasa m-au apucat niste dureri de burtica, plus in spate, in zona rinichilor.
E drept ca m-am agitat putin de dimineata, am baut si un lapte rece, iar azi noapte am cam transpirat si am cam dormit dezvelita.
Acum mi-a mai trecut un pic, dar inca ma inteapa in stanga in zona rinichilor si in fata sub coaste.

Ce parere aveti?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va pupa fata!
Mickyyy, sarumana pentru oferta cu scanarea, pana la urma am descoperit ca solutia era mai aproape decat credeam. Asa ca am dat pozele la scanat si peste cateva zile am si eu poze cu burtica pe net.
Am avut un uikend asa si asa, sambata iar agitatie mare de am zis ca mor de mijloc, apoi duminica am zacut in pat, nu m-am miscat nici la stanga nici la dreapta... Am un somn in mine, am inceput sa numar AMR-ul pana in 12 apr. cand o sa intru si eu in CO. Mi-e teama ca m-am dat viteaza si nu voi face fata pana atunci. Condusul ma dispera, ajung din ce ince mai greu sa bag prima si a treia

Andreea 27 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Simona, sigur de la dormit dezvelita ti se trage daca spui ca erai transpirata. Stai cumintica, bea lichide multe si gaseste o pozitie cat de cat comoda.
Laptele rece ti-ar fi afectat gatul mai mult cred decat rinichii. Si sa speram ca va trece ziua repede si ajungi acasa in patut.Pupici!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

'Neata fetele, si o saptamana super pentru voi si burticute.

Ile si eu iau materna tot de vre-o doua luni iar de 2 sapt. si Cal-C-Vita. Singurul risc am inteles ca ar fi contractiile dureroase din cauza de prea mult calciu... dar la mine nu e cazul.
Si da, cand am contractii Braxton- si eu simt ca nu mai respir bine si imi creste pulsul... Dar cica e OK - eu chiar am intrebat daca sa merg la cardiologie- ca fac si anestezie pt. cezariana- dar se pare ca nu e cazul. Se pare ca o smecherie ar fi sa-ti schimbi pozitia si sa respiri cu bratele ridicate deasupra capului atunci cand simti ca incepe contractia. Eu iau asa mult calciu pt. ca am maselele de lapte (adica nu le-am schimbat- nu radeti ca se mai intampla) si au sansa mult mai mare sa se decalcifieze...
Ruxel sa-ti traiasca fetita- ti-a scris numele pe foaia de la eco ?

Nefertari - super burticuta- mey da' eu ma oftic- tu inca mai incapi in blugi ???

A si sa nu uit- pentru fetele care fac glicemia provocata- cica siropul ala dulce e mai usor de inghitit daca e rece...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Cloreta, multumesc mult pentru raspuns.

Intre timp mi-a trecut .
Asa, dintr-o data.
Cred ca de fapt s-a intors copilul si el apasa asa de tare.
Totusi, cred ca m-a durut cam 1.5 ore. Foarte tare chiar.
Nici nu stiu ce sa cred, important e ca mi-a trecut.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

merci,Fran, am obs ca respir mai greu mai ales daca stau culcata.In picioare senzatia e mai vaga.tu parca ai intrebat de Nayel,ai fost la el,cum ti s-a parut? 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata burtici! Si o saptamana frumoasa!
Am reusit cu greu sa citesc restantele...ati fost foarte vrednice saptamana trecuta. Noi l-am dus pe bb la munte, sa ia aer curat. A fost atat de frumos si odihnitor....acum, din pacate, am fost nevoita sa ma intorc la munca, dar mai am putin si intru in concediul prenatal (cred ca la inceputul lunii aprilie)!
Ne-a cumparat tati prima rochitza, e mica-mica, galbena, cu bretele si volonase...i-a placut atat de mult , incat nu a putut sa se abtina sa n-o cumpere.
Referior la subiectul zodiilor si kilogramelor, ma inscriu si eu, la categoria "grele":
capricorn, 28sapt(miercuri), + 15 kg

Vreau sa va intreb daca pe voi va dor oasele...pe mine ma doare foarte rau piciorul drept (la imbinarea cu soldul). Pana acum n-am patit niciodata asa ceva, ma gandeam ca este din cauza greutatii.

Va pupik ,
Mygirl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Simonaeus,tu bei apa suficienta? Prietena mea a patit asa la 29 sapt si la dr i-a zis ca are colica renala.Cica tre bauta multa apa,cel putin 2 l pe zi,mai ales ca de acum sunt foarte posibile infectiile urinare.Nu zic,ca asta ai,dar e bine sa fim precaute.Cand te mai apuca ,sa-ti pui un supozitor cu scobutil.Durerile nu fac bine lui bebe. Ile28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetelor, si o saptamina buna va doresc la toate!
In dimineata asta l-am simtit prima data pe bebe ca misca foarte sus, la 3-4 cm deasupra buricului. Incerc sa-mi imaginez cam in ce pozitie este, dar nu reusesc. De-abia astept sa merg miercuri la eco, sa-l mai vad. Mi-e dor de el

Am fost la film ieri, am vazut "Cuscrii de cosmar", am ris la greu aproape tot filmul, vi-l recomand pentru doua ore de relaxare :) Si Robert De Niro si Dustin Hoffman sint dementiali.

Mi-am luat si eu in sfirsit salopeta, de la Rococo, de raiat bleumarin. Am fost si in Victoria si la Cocorul, dar se pare ca si asa ca graviduta sint discriminata, imi gasesc greu haine pe masura. La Rococo au croielile mai largi si merg cu modelele pina la masuri mai mari.

In rest, chestiile obisnuite. Arsuri, insomnii, dureri de mijloc, cite o contractie mica. din ce in ce mai greu si fara chef. Schimbari dese de la veselie la ingrijorare, noroc ca barbata-meu ride de fitzele mele si nu le prea ia in seama.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput