Mamici de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Monu, si eu cred ca tu nu ai putut sa ii numeri f. bine bataile inimioarei, asa ca nu trebuie sa iti faci griji.

Burtici, ce mai faceti?

Cornelia (28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multumesc mult pentru info. sper sa fie bine. bb este la fel de agitat si isi respecta orele de zbenguiala. ciudat e ca numai seara aud 104 ca azi dimineata erau 120. poate, vorba voastra, nu numar ce trebuie sa nu se aude atat de bine ca la dopler.
va pup

monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Nefertari,e chiar burtica ta,sa inteleg ca vei naste prin cezariana.Nu vrei sa incerci natural?.

O zi buna

Anca28sapt si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna, fetele, Hai ca eu sunt intr-un concediu de o saptamana si nu am rezistat fara net, asa ca am mers la prietenii nostri care au net si am intrat sa va citesc.
Eu-Capricorn, apropos de subiectul discutat, si 8 kg luate la 27 sapatamani de sarcina.
Incerc sa ma odihnesc in acest concediu, m-au mai chinuit contractiile si au inceput si la mine micile insomnii....Asta e! NU mai avem loc de tati prin pat!
Miercuri revenim si noi la serviciu si atunci scriem mai mult.
Va pupam,

Dragos Alexandru- 27 spatamani de la UM, DPN 24 mai si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Si noi facem testul de glucoza peste o saptamana; de cand am intalnit o mamica care fusese perfect sanatoasa toata sarcina si careia i-au descoperit diabet la 28 de saptamani am inceput sa privesc mai serios lucrurile astea.
Iuliana burtica ta e simpatica foc..si muuult mai mare decat a mea!!!
Si apropos de listutele care se fac, eu sunt Gemeni (nascuta pe 21 Mai si am DPN pe 22 Mai), intru in saptamana a 27-a de duminica si am pus cam 6 kg pana acum (cat am stat in spital mai slabisem un pic, acum cred ca am recuperat la loc).

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Buna,fetelor!Eu nu am mai scris demult,dar va citesc zilnic.Vineri am fost la medica de fam. sa-mi fac analizele uzuale(azi am implinit 28 sapt)si am aflat ca doctorita mea,este sotia dr.Iosup.Sunt f incantata de asta si ma mir de ce nu am intrebat-o mai de demult daca sunt sot si sotie.Vreau sa spun ca am o dr super de treaba.Despre mine pot sa va zic ca sunt zodia gemeni 23 mai si am luat pana acum 9kg.Dpn e 16 mai.Vreau sa va intrb daca se face vreo pauza de vitamine.Eu iau materna de doua luni si nu am facut nici o pauza.Voi ce ziceti?A,si mai iau magne B6. 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ile mie mi-au dat vre-o sase tuburi de vitamine Prenatale pe care le iau din ziua cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-au spus ca pot continua cu ele pana termin de alaptat. Ma simt foarte bine de la ele, mai ales ca eu eram un pic speriata sa nu iau prea mult in greutate din cauza lor insa m-am convins ca vitaminele nu au cum sa-ti faca rau, dimpotriva. Am observat ca in ultimul timp nu-mi mai cade parul deloc, unghiile sunt mult mai sanatoase ca inainte, am tenul luminos, curat, iar de cate ori am facut analizele nu mi-au gasit nici un fel de carente de fier, calciu sau altceva.
Daca te simti bine de la ele, nu vad nici un motiv sa le intrerupi!

New Mami nici eu nu mai suport sucul de portocale iar inainte de a ramane insarcinata beam cutii intregi. Si mie mi-au dat o sticluta mica (150 ml) cu un sirop acidulat, tot cu gust de portocale, pe care trebuie sa-l beau cu 45 min inainte sa ajung la cabinet. Mai multe detalii nu stiu...

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ile,si eu te sfatuiesc sa nu faci pauza de vitamine, si eu le iau si ma simt bine cu ele,decit sa ramin cu ceva carente mai bine le iau si voi continua si dupa ce nasc.
Eu am baut ieri nectar de piersici si mi-a venit toata inapoi in schimb cu sucul de portocale nu am absolut nici o problema.Ciudat,nu?

Numai bine

Anca 29sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

28+buna dimineata,fetelor!Merci de raspunsuri,cand ziceam de pauza,ma refeream la vreo 10 zile nu mai mult.Dar cred ca aveti dreptate,nu are nici un rost sa le intrerup.Azi am intrat in sapt 29 si de abea astept sa treaca timpul sa incep cu 30 numaratoarea.voi nu simtiti la fel?De azi am inceput sa o simt pe bebelina ca s-a ridicat,e undeva deasupra buricului,pt ca am inceput sa-i simt miscarile mai sus.Asta e de bine,nu?Am si eu o intrebare pt voi:Cand aveti acele contractii Braxton,nu simtiti ca va strange si de gat ceva si ca va simtiti pulsul in gat ca o senzatie de apasare?Va intreb,pt ca de cand au aparut contractiile astea,in afara de uterul care il simt cum se strange,simt si in gat.La inceput m-am speriat,dar apoi am facut asocierea cu contractiile si m-am mai linistit.L-am intrebat si pe dr.meu,Nayel,si a zis ca e normal.Apropos,cine mai merge la Nayel?Sper ca nu v-am plictisit si astept rasp de la voi pe tema contractiilor si a senzatiilor pe care le aveti.O sapt cat mai usoara,va doresc! Ile28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute!

Nici nu stiu ce mai voiam sa spun....sunt tare adormita-n dimineata asta....cietam si ma minunam.....deja 30 de saptamani....pai voi o sa mergeti deja cu ei de manuta prin parc pana ajung eu sa nasc ....abia am 22 de saptamani (sau 23, habar n-am, pe-acolo).

si-o saptamana excelenta tuturor!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput