Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
nefertari spune:
Luluku - BERBEC
Fran - BERBEC
Androix- TAUR
Danelutza - TAUR
Corail- TAUR
FlorentinaG - GEMENI
Ile - GEMENI
Alina Balan - GEMENI
Aurasa - LEU
Iuliana - LEU
Crissu - LEU
Cloreta - FECIOARA
Ruxel - FECIOARA
Isto 2005 - FECIOARA
Speranta - BALANTA
Mickyyy - BALANTA
Gabitzam- SCORPION
NewMami - SCORPION
Mamaruta - SCORPION
Mariamunteanu -SCORPION
Lucas - SAGETATOR
Mikka - SAGETATOR
Penguinica -SAGETATOR
Simonaeus- CAPRICORN
Cornelia - CAPRICORN
Andutzy - CAPRICORN
Mygirl - CAPRICORN
Carolinah - VARSATOR
Anky - VARSATOR
Nefertari - VARSATOR
Mstroie - VARSATOR
Monu - VARSATOR
Crissi - VARSATOR
Margott - PESTI
Andreea.a - PESTI
Avantaj Varsator !!!!!!
Sper ca n-am uitat pe nimeni .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
crissu spune:
Mersi Nefertari,
Si acum hai sa-i spunem Sperantei daca exista noaptea nuntii. Ei bine nu exista 

.
Scuze ca am deviat un pic de la subiectul nostru despre bebelusi.
nefertari spune:
Pai n-am deviat deloc - asta e preludiul doar pentru subiectul bebelusi .
Poate o exista noaptea nuntii - dar noi n-am vazut-o . A fost asa ...un fel de Fata Morgana . Adica dupa ce am organizat noi cadrul intim , cum ne-a traznit noua , cu accesoriile de rigoare , muzica ,lumanari ,parfumuri,lenjerie sexi ..........NE-AM ASEZAT IN PAT SI AM DORMIT DUSI PANA A 2 ZI PE LA PRANZ .
Singurul lucru "minunat" pe care am reusit sa-l facem a fost desfacerea coafurii mele din cele 52 de agrafe +un elastic 
sperantza nu moare spune:
nefertari, hai ca m-ai facut sa rad, ei, lasa, stii cum se spune ca astfel de "daruri" aduc noroc, iar catelu' sigur era o scumpete
eu o sa aduc pe cineva acasa sa se ocupe de pregatiri, un bufet suedez - si probabil ca rudele o sa se prezanteze imediat dupa cununie, iar pe prieteni ii chem seara la un party. problema e ca sunt multe rubedenii, cum sa invit doar 12-15, trebuie invitati toti sa nu se supere si cand zic toti nu ma refer la tot clanul ci doar la parinti, matusi, verisori. rudele mele sunt din provincie mai de departe si fata de ele ma revansez la nunta, dar tati are multe-multe rude.
daca ma supar chem doar cativa prieteni si gata, ce m-oi agita eu atata doar ca in 5 minute se termina totul. o sa intreb si la un restaurant sa vad cat ar costa, dar trebuie sa ne pregatim si de nastere & bebe si mai bine strangem banii pentru bebe ca e mai important
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
nefertari spune:
Nu , nuuuuu - e prea dureros . Si de ce sa-i stricam toata placerea ?
Lasa ca unii chiar au avut - a se vedea Luluku .
speranta - pe noi poti sa ne inviti ca promitem sa nu mancam nimic .Te umplem de flori si plecam cuminti acasa .
NU-I ASA FETELE ??????
crissu spune:
Eeeeeee, luna de miere ....asta e cu totul "alta mancare de peste" cum se zice.![]()
![]()
![]()
Criss si
23 saptamani+
lucas spune:
fetele scuze ca va stric bucuria cununiei,
dar poate ma ajuta cineva pina va raspunde don doctor:
am venit acum de la baie si am obs. o pata mica maronie. e normal?
25s+4 zile.
s-a mai intimplat cuiva. eu nu am avut pina acum!
sperantza nu moare spune:
ma incurajati, ha? se pare insa ca la mine ordinea e nu tocmai ortodoxa, asa ca nu ma prea asteptam la noaptea nuntii, ca daca mai stau o luna... o sa fiu o casaloata veritabila, cat despre luna de miere... impreuna cu bebe
parca tie gabitza iti venisera rudele sotului din strainatate in luna de miere? sper ca pe mine sa ma scuteasca socrii
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Androix spune:
quote:
Originally posted by crissu
Mersi Nefertari,
Si acum hai sa-i spunem Sperantei daca exista noaptea nuntii. Ei bine nu exista.
Scuze ca am deviat un pic de la subiectul nostru despre bebelusi.

Ce noapte mey??? Pai dupa o luna de super stres de una singura (ca doar io m-am ocupat de toate cele, si nici nu puteam sa ma vait ca eu nu acceptasem nici un ajutor din dorinta de a iesi numai si numai cum vreau EU Andreea
27 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!