Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
crissu spune:
Buna burticiiiiiiii,
Mi-a fost tare dor de voi de cand nu v-am mai scris (vreo 4-5 zile)
Ne-am intors victoriosi de la Craiova unde tati a dat licenta si a luat 8 

. Avem tatic licentiat acum de.............
Ruxel, surioara draga ma bucur mult ca am auzit ca o sa ai o fetita. 

. Cum mai stam cu scorul fetite la baietei? Gabitzam?
In rest noi suntem bine dar avem cam multa treaba la birou........trag astia de mine pe aici ca-n vremurile bune. Ma intreaba in fiecare zi daca ma simt bine nu ca le-ar pasa ci sa vin cat mai mult la servici. Buhuhuuuuuuuuuuuuuuu.
Cat am lipsit ati discutat multe si marunte si am citit tot..parol.
Apropo de kg si zodie: am 23 saptamani 10 kg luate si sunt Leoaica.
Vitamine iau Materna de o luna si ma simt bine cu ele.
Abia astept sa pun si eu niste poze cu burtica sa ma vedeti si sa ma laudati si pe mine.
ca de mi-au murit laudatorii.![]()
Sperantza te mariti? Marfa.
Eu am facut nunta anul trecut in august si tati a platit o spaga pentru analizele prenuptiale, adica nu a fost nevoie sa mergem sa ni le facem. Totul a costat daca imi amintesc bine vreo 700.000. Deci se plateste fie ca ti le faci pe bune fie ca iti pune medicul de familie acolo niste stampile si ii dai lui banii. Oricum sa ne tii la curent cu pregatirile. Chiar poti sa ma intrebi ca noi ne-am facut nunta singurei si stiu ce inseamna.
In rest ma mandresc cu fetita mea cuminte care da din picioruse si manute de mi se ridica pielea pe burta.........e tare misto senzatia.......mor de drag.
Hai ca mai scriu ca am asa multe de povestit......dar mai las si pe altii.
Pupa Criss si
23 saptamani+
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Androix
dar m-a luat o stare de somn de parca m-am intors in primul trimestru nu alta. As dormi pe oriunde mi-as putea sprijini capatana. Si pe tastatura...
Andreea, cred ca e ceva in aer, e suspect, si eu simt la fel
E asa amorteala, m-am dus mai inainte la masa cu gindul sa-mi misc fundul de la birou, dar sint satula acum si rezultatul este iar o stare de somnolenta.
Noaptea nu pot sa dorm, ziua as dormi intr-una, ma enerveaza. Chiar si bebe e mai lenevior, misca mai incetinel, se joaca de unul singur acolo, nu vrea sa se joace cu mine.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by fran
Mey fetele, si eu fac urat.
Da' cand incep sa fac urat de tot trec la Magne-B6- si dupa cateva zile incepe sa ma doara-n cot de toate alea...Poate merge si la voi...
Eu am alta durere acum: Cand se poate pleca de acasa cu copilul mic ?- La mare ,la munte- nu conteaza - ca pe mine ma frig talpile de nu mai pot...
Parca mai e si o superstitie - sa nu pleci inainte de botez...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Babele asa zic, sa nu scoti copilul nebotezat la plimbare mai lunga, da' eu n-am tinut cont de asta...unu la mana nu's superstitioasa si doi la mana eu am botezat-o pe Malina la 3 luni....pai innebuneam daca stateam atat timp in Bucuresti.
Asa ca primul ei drum lung (vreo 250km, la bunici, la Braila) l-a facut la 3 saptamani si 2 zile
. Cu masina noastra, nu cu tren sau transport in comun, si in cosuletul de masina. N-am avut nici un fel de probleme cu ea. Iar o saptamana mai tarziu eram la ceilalti bunici, la Pitesti. Asa ca pana sa ajungem sa o botezam fata mea avea mai bine de 1.000km la bord!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Aaaaaaa si mie mi-e somnic si stiti de ce: m-am uitat aseara la emisiunea aia de pe Prima cu nasterile si bleaga de mine am visat urat toata nopatea........am o frica-n san.
sperantza nu moare spune:
multumesc pentru raspunsuri
deocamdata culeg informatii ca inca astept aceea hotarare judecatoreasca a lui tati sa-si schimbe numele ca sa plecam o data cu toate in regula - cred ca v-am mai spus eu ca tatal vitreg l-a adoptat si ca as vrea sa nu mai trebuiasca sa schimbam nimic dupa casatorie. deja a trecut o luna de la pronuntare, dar vad ca nu se grabeste nimeni sa ne-o trimita, o sa incerc sa intervin.
crissu tare bine mi-ar prinde cateva sugestii, eu as vrea sa invitam acasa niste apropiati, rude si prieteni, ca nu eram pregatiti pentru atatia "pasi" importanti. dar tot va trebui sa-mi anunt si colegii si daca vin la primarie ce sa fac dupa ii iau si pe ei acasa, nu? ca doar n-o sa le dau branci acasa; prietenii ma gandeam sa-i convoc seara la un party, cred ca e cel mai bine ca sa evitam aglomeratia si sa ne putem simti bine cat de cat. era bine daca-mi permiteam sa-i duc pe toti la restaurant, nu ma durea capul cu nici o pregatire. pentru nunta religioasa sper sa fie altfel
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Eu dupa cununia civila am invitat rudele cel mai apropiate la restaurant (cam 12 persoane), ca nu ma simteam in stare sa ma apuc sa organizez ceva singura acasa. Colegilor le-am dus de baut si prajituri si alea-alea la servici, in prima zi cind m-am dus la servici.
Tu ai si o scuza acum, ca esti cu burtica, sa nu te apuci de cine stie ce pregatiri.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
fran spune:
Mickyyy - merci de raspuns. 
Si pe unde ajungeti cu ea in ce o culcati ? Aveti patut de voiaj sau ii aranjati ceva pe acolo ?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
crissu spune:
Pai in cazul asta e simplu Sperantza........ii inviti undeva, cel mai comod........dar daca zici ca vin la cununia civila nu poti sa-i trimiti acasa si apoi sa-i chemi undeva ca de......se scuza ca ai burtica,vin acasa stau un pic si pleaca. Zic si eu.
La noi a fost ceva de adevarate proportii in sensul ca am am avut vreo 150 persoane invitate si vreo 40 ne-au venit neinvitate, va dati seama.......marfa nu. La noi fiind vara am facut in aer liber, la un restaurant, pe terasa restaurantului de fapt. A fost de vis cu toate ca am avut asa niste emotii, aproape ca mi se facuse rau de emotii in timp ce imi asteptam mirele sa vina sa ma ia. .........e tineretea ce sa-i faci........dragostea mai fetelor. Hai ca am inebunit de tot.....eu una sunt vesnic indragostita 

V-am aburit rau de tot nu?
Nu ma impuscati va rog.
Criss si
23 saptamani+
nefertari spune:
Bine ai venit crissule ca te daduse lumea disparuta !
sperantza - si noi am platit spaga la analize anul trecut, vreo 600.000 .Dupa cununia civila i-am dus pe toti (vreo15) la Shorley (nu stiu daca am scris corect ) le-am dat un aperitiv si o friptura - totul ne-a ajuns vreo 10 mil . In afara de rezervare n-a fost nimic pregatit - platourile cu aperitive le-au facut pe loc si au fost foarte draguti .
Si ca incheiere - proaspat casatoriti ne-am intors entuziasti acasa unde ne astepta un pui de catel lup care in cinstea unirii noastre isi facuse treaba mare pe tot holul + prin bucatarie . Nu va spun ce a fost la gura iubitului meu sot curatand "darurile"
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Mickyyy spune:
fran, pe unde ajungeam cu ea, o puneam sa doarma cu noi in pat
. Oricum, pana la 2 luni jumate a dormit numai cu mine-n pat, abia dupa am mutat-o in patutul ei.
Si acum daca mergem undeva cu fata in general doarme intre noi, deja s-a obisnuit, si ea si tati (care era inspaimantat de idee la inceput, sa nu cumva sa se intoarca in somn si sa pice peste fata
).
Uneori ii mai si improvizam, de exemplu anul trecut la mare aveam 2 fotolii in camera, le-am unit si s-a transformat intr-un patut de nota 10! Ea era destul de mica si nu avea cum sa escaldeze marginile fotoliilor si sa pice, asa ca am stat fara grija.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii