Mamici de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ruxel - imi imaginez ca totusi feresc de contactul direct si cat de cat protejeaza sfarcul . Zic si eu dar tu stii mai bine .

Aaaa - si un remediu pt sfarcurile sensibile - am citit io - e frecarea lor cu un prosop mai aspru - asta banuiesc ca in masura in care suporta asemenea "tratament"

Gabitza - pai eu toata sarcina trecuta mi-am rupt gatul dupa copii cu par carliontat si cu ochi albastri (tot la sfatul lumii )- ca asa imi doream . Dar ,dupa cum ati vazut, Alex are ochi negri si par de pisica
Oricum ar fi , tot puiul tau o sa fie ,iar iubirea pentru copiii nostri e neconditionata.

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

New Mami,in legatra cu lapticul nu trebuie sa iti faci probleme,asigura-te cu o pompa Avent Isis si in caz ca vei avea rani sa o folosesti.Daca sfircurile nu sint iesite in afara trebuie sa le scoti tu inainte sa-i dai bebelusului sa suga.La prima sarcina si sfircurile mele erau foarte sensibile si am facut rani,a trebuit sa ma dau cu vaselina speciala sa imi treaca, asa ca pompa mi-a fost de mare folos.Am incercat si cu tetine dar nu am fost incintata de ele,trebuie intii scos sfircul in afara ca sa intre in tetina,mai si cadeau.Cit despre frecatul cu un prosop,crede-ma nu am indraznit sa fac asta.Acum la a doua sarcina sfircurile nu ma dor,sper sa mearga mai bine, sa nu mai fac rani.
Nefertari,nu cred ca operatia te doare din cauza ca te-ai ingrasat pentru ca eu m-am ingrasat 18 kg si nu ma doare.Probabil te apasa bebelusul in zona aceea,incearca sa te odihnesti mai mult.
Si eu voi naste tot prin cezariana pentru ca nu mai am curajul de a incerca natural.Stiu ca v-a fi nasol dupa operatie dar macar stiu la ce sa ma astept.

Anca 29sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna, fetelor!

Nu am mai scris de ceva vreme ca am avut liber vineri si ieri a fost o zi de cosmar la birou.

Am avut un weekend groaznic si nici acum nu sunt prea bine. Cred ca ma incearca o depresie serioasa. Nu imi amintesc sa fi avut asa ceva la cealalta sarcina. Pur si simplu astept sa scap odata. Si imi vine sa ma urc pe pereti. Dupa care am momente in care imi dau seama cat sunt de pacatoasa si de nerecunoscatoare ca am atatea pe lumea asta si eu stau si ma vaicaresc. Si plang pana mi se face rau. Sotul meu nu mai stie ce sa imi faca, el, care e foarte rabdator si are intotdeauna solutii la de toate. Si din cauza starii mele este si Alina agitata si instabila, ceea ce ma irita si mai tare. Ieri a fost mai bine, ca eu am fost la birou si ea a stat cu buni si a fost mai linistita. Nici nu imi vine sa ma mai duc acasa sa ii incarc si pe ei cu starile mele, ca nu au nici o vina. Mi-am mai revenit ca am aflat ca am luat cele 3 examene pe care le-am dat in decembrie si de care imi era groaza. Si parca acum ma simt ceva mai bine.

Poate ca am ceva carente de vitamine/minerale, stiu sigur ca nu dorm suficient, ma deprima ca am luat atata in greutate samd. Nu stiu ce sa zic... Maine ma duc si la doctor, imi va recomanda si analize, probabil. Pe de alta parte, ea imi recomandase inca de data trecuta sa iau MagneB6 si eu nu am luat. Ca atare, poate veni si de acolo problema, nu stiu. Am inceput sa iau de sambata si sper sa ajute.

Nici voua nu imi vine sa va mai scriu, ca sa nu stric atmosfera deosebit de placuta de aici si pentru care va sunt recunoscatoare.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carolina, nu-ti face probleme ca ne scrii aici despre ce te supara. Cred ca mai mult sau mai putin mai toate am trecut prin momente din acestea.
Eu personal am noroc ca trag cite o portie buna de plins si imi trece, cind ma apuca bazdacii.
Stai mai mult pe aici, descarca-te si o sa vezi ca o sa fie bine!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Carolinah, bine ai venit in club!
aceeasi stare, numai ca eu nu pling.
sunt suparata pe toata lumea, doctor, servici, casa, magazine etc.
astept sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

carolina cred ca te va ajuta foarte mult acel magneB6, ia-l si lasa pentru altadata grija kilogramelor in plus. nu te mai supara si agita pentru ca transmiti starea si bebeului, in plus va fi un copil nervos si dupa nastere - cel putin asa m-a sfatuit pe mine o cunostinta cu copil, sa am un regim de viata ponderat ca sa am un copil linistit dupa aceea.

si pe mine ma apuca tot felul de stari si tot asa tun si fulger sau o dau in plans, de, vorba ceea, sare camesa de pe mine.

aseara mi-a fost foarte rau de la stomac (ca am fost foarte haplea si am mancat cat 7 toata ziua), cu niste dureri groaznice, cu varsaturi si restul tacamului. cei de la salvare mi-au spus sa iau scobutil, dar de-abia dupa ce am golit matele de toate cele si am luat al 2-lea scobutil m-am linistit, si apoi cu ce credeti ca m-am consolat? cu ciocolata! care curios nu mi-a facut rau, desi mi-era frica sa nu o iau de la inceput.

am fost sambata in victoria si mi-am cumparat un sarafanel de blugi, pana la genunchi si o pereche de chilotei din lycra cu burta, dar eu una nu-i suport, cred ca trebuia sa-mi iau din cei sub burta ca astia ma strang, sau cel putin am eu impresia si tot sub burtoi ajung

cine poate sa-mi spuna daca se platesc analizele care se fac pentru certificatele prenunptiale - am citit undeva ca aceste certificate sunt date de medicul de familie, deci n-ar trebui platite, dar...?

numai bine

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ati inceput sa aveti contractii ? Eu am avut ieri seara si alaltaieri seara contractii nedureroase, cate 3-4/ora. Simteam cum mi se intareste burtica. Azi voi sta linistita sa le mai pandesc si apoi il sun pe dr.

Maria sapt. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Speranta, depinde unde faci analizele alea pentru certificatul prenuptial. Eu le-am facut pe toate (micro, vdrl si hiv) la Medicover si le-am platit pe toate.
Eu mi-am scos certificatul anul trecut chiar in ziua cind m-am dus la primarie sa depunem actele, ca este o limita de timp de cit este valabil certificatul inainte de cununie (cred ca 2 saptamani).

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Saliuuuu
Speranta, nu se platesc analizele ci se plateste o taxa. Sper ca imi aduc aminte corect, parca la posta sau la cec am platit ceva.
Eu nu am contractii, dar m-a luat o stare de somn de parca m-am intors in primul trimestru nu alta. As dormi pe oriunde mi-as putea sprijini capatana. Si pe tastatura, si pe la cate un semafor.
Copilul meu la fel ca mine, un puturos si jumatate, cre ca doarme ori nu prea mai are loc de tumbe ca nu se mai misca asa mult ca inainte. Sotul meu zice ca o fi obosit bebe ca acum a crescut si a inceput sa aduca fete acasa

Andreea 27 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mey fetele, si eu fac urat.
Da' cand incep sa fac urat de tot trec la Magne-B6- si dupa cateva zile incepe sa ma doara-n cot de toate alea...Poate merge si la voi...
Eu am alta durere acum: Cand se poate pleca de acasa cu copilul mic ?- La mare ,la munte- nu conteaza - ca pe mine ma frig talpile de nu mai pot...
Parca mai e si o superstitie - sa nu pleci inainte de botez...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput