Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
fran spune:
'Neata burtici !
Ruxel- listeria negativa e OK - inseamna ca nu am boala si nici nu am avut-o in trecut, dar mie dr. mi-a spus ca rar se intampla sa iasa asa, ca de obicei exista urme ale unei infectii din trecut- adica un tir scazut de anticorpi. Ea zicea ca daca e negativa poate insemna si ca de fapt am facut o infectie in trecut si nu m-am imunizat.
Acuma eu stau si ma gandesc:in luna 3 eu nu aveam listeria, dar nici anticorpi. O trebui repetata analiza ?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
monu spune:
buna fetelor,
noi crestem mari si am intrat de azi in sapt 25.
in alta ordine de idei simt ca fac o criza de nervi 

am musafiri pe cap si este aglomeratie la mine acasa. mai am o sapt si dupa aia scaaaaapppp
nu mai rezist!!!!!!!!!!!
scuze daca v-am incarcat cu problemele mele, dar daca nu spuneam cuiva muream !!!!!!!!!
va pup
monu si bb
mikka spune:
Monu, daca ai musafiri, incearca sa-i pui si tu la spalat vase, la dat cu aspiratorul, la facut mincare, si tot rezolvi ceva: fie te alegi cu casa curata, fie pleaca mai repede
Succes!
DPN 15 mai
Ruxel spune:
buna dimineata
mai am o intrebare pentru cine stie: mie mi-au iesit toate negative (listeria, toxo, CMV), mai putin chlamydia unde mi-a iesit un titru de 1/16. Medicul meu ginecolog a zis ca nu e grav si ca voi face un tratament in luna 7-a.
Am cautat cat m-am priceput si nu am reusit sa ma lamuresc ce inseamna acest titru. M-ar fi interesat foarte tare care sunt valorile minime si maxime la chlamydia, daca valoarea de 1/16 este mare sau mica 
Mai stie cineva ce face Crissu?..... ca nu a mai scris demult !!
23+
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
monu spune:
e soacra-mea in vizita! cum s-o pun la facut curat sau la altceva cand ea scapa pe jos sticla cu ulei
?
nefertari spune:
fran - nu inteleg nimic - cred ca e prea dimineata pentru lucruri serioase - mai ales ca sunt treaza de la 3 .
Eu am facut analizele la Medicover insa nu mi-au trecut nici un fel de valori - scrie doar negativ iar la toxo scrie echivoc, se recomanda repetarea analizei si mai este o explicatie - ceva legat de o imunitate veche - dar am lasat foaia acasa - o sa reiau maine .
Da - le-am facut prima oara .
Sunt putin impacientata dar sper sa ajung joi la doctor .
anky - e posibil sa fie doar imaginatia mea de gravida insa zilele trecute am simtit durere chiar acolo.Ma gandesc sa nu fie din cauza ca m-am ingrasat cam mult Tu te-ai hotarat sa nasti normal ?
NewMami - nu am inteles cum e treaba cu sfarcurile . De fapt - din cate stiu eu - nu conteaza cat de dezvoltate sunt ci sa fie .Sanii mei sunt destul de mici dar n-am avut probleme nici cu sfarcurile , nici cu laptele .
Si daca ai sfarcuri sensibile - spunea cineva aici - exista un fel de "aparatori" .Este important sa nu le ranesti ca adio alaptat !!!!!
Poti sa-l lasi pe tati sa faca antrenament - dar nu se compara cu bb
Pozitia lui bb cam de la 30 de sapt ar trebui sa ne preocupe - nu foarte tare insa e de avut in vedere - pt ca "spatiul de manevra" se micsoreaza odata cu dezvoltarea odraslei .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
nefertari spune:
monu draga - poarta-te ca o adevarata doamna insarcinata ( istericale , dureri ) - si ca sa fii convingatoare prefa-te ca lesini putin
Acu poti sa faci ce vrei in fata soacrei si ai o scuza tare !!!
crissu e in examene cu sotul .
adica cu sotul la examene .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Ruxel spune:
nefertari eu spuneam de "aparatori", dar le-am numit asa pentru ca nu stiu cum se numesc, nu pentru ca apara de rani. Ca sa fiu mai explicita, sunt un fel de tetine care le pui pe sfarc, care fac vacuum, iar cand bb trage ii este mai usor daca el nu este obisnuit sa suga. Cel putin eu m-am descurcat foarte bine cu asa ceva si nu am avut nevoie de pompa pentru san. Se gasesc si acum in orice supermarket la raionul de copii si sunt la set de cate 2.
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
gabitzam spune:
nefertari, nu stiu sa-ti zic despre reviste care este cea mai buna. In fiecare gasesti cite ceva. Dar nefiind specializate doar pe sarcina, de obicei gasesti amestecate, si despre sarcina, nastere, copii mai maricuti, boli, doctori, retete culinare despre copii.
In cazul tau ca ai si baiat maricel si burtica, e ok :) Pe mine m-au interesat doar chestii legate de sarcina.
Dar ca in orice revista, subiectele nu sint tratate foarte amanuntit, nici nu cred ca e locul acolo. Asa ca pina la urma le iau just for fun, informatii utile gasesc tot pe net sau in carti specializate.
Si le mai iau dintr-un motiv
Soacra-mea si cumnata-mea mi-au facut capul mare sa iau reviste cu poze de copii frunmosi, sa ma uit tot timpul la bebici frumosi sa iasa si al meu tot asa
Si mi-e si mie drag sa ma uit la pozele alea si sa-mi imaginez cum o sa fie cind o sa-l tin si eu pe pufuletzul meu in brate.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05