Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
pengunica spune:
Buna burtici!
Ma inscriu si eu pe listuta voastra cu zodii...sunt SAGETATOR...iar kg nu cred ca mai au importanta...![]()
Va felicit ...sunteti tare harnicute...deabia mai reusesc sa va citesc...sunteti tare norocoase ca doctorii din RO sunt mai generosi cu detaliile bebeilor...aici sunt tare scumpi la vb...
Am sa intreb si eu doctorul despre bataile inimii pt ca ma-ti pus pe ganduri.....in ultimul timp nici macar cati cm are nu-mi mai spune.....nu stiu decat cm capului si greutatea....
Pupicei si multa sanatate voua si bineinteles bebeilor!
ANDRA
23+ ,DNP 15.06.2005
sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by nefertari
Nu , nuuuuu - e prea dureros . Si de ce sa-i stricam toata placerea ?
Lasa ca unii chiar au avut - a se vedea Luluku .
speranta - pe noi poti sa ne inviti ca promitem sa nu mancam nimic .Te umplem de flori si plecam cuminti acasa .
NU-I ASA FETELE ??????
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fetelor, nu ma intelegeti gresit! nu imi puneam problema ca se mananca ci doar de spatiu ca una e sufrageria si-atat. voi erati de mult amenintate cu invitatia, si n-aveti scuze
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
nefertari spune:
lucas - nu vreau sa par indecenta
dar depinde ce ai facut la baie . Esti sigura ca nu e de la fisuri sau hemoroizi ?
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Danelutza spune:
quote:Originally posted by NewMami
Danelutzanu stiu daca ai citi mesajul meu, si eu trebuie sa fac analiza de diabet. Dar mie mi s-a spus ca dureaza 2 ore. Cand ajung la laborator imi ia sange, apoi trebuie sa consum ceva sucuri de portocale dulci, sper sa nu, ca nu le suport de nici o culoare acum, apoi alt test de sange si apoi dupa inca o ora al treilea test de sange. Nu stiu daca din mana sau din deget. Indiferent de unde mergem sa il face, ptr. linistea noastra.
NewMami ma bucur ca mai face cineva analiza asta, ca eu cam sint in plop la capitolul teste-analize, nu ma pricep deloc. Mie mi-au spus sa beau glucoza dizolvata in apa cu o ora inainte de a face analiza. Nu mi-a spus nimic de sucuri, adevarul e ca nici eu nu le suport.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
anky spune:
Androix,hai ca esti
.Ce sa-ti desfaci,sarmalutele din par?.
Anca 29sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Lucas, ai avut si vreo durere? Zici ca nu este singe rosu...
Iti poti suna doctorul? S-ar putea sa nu fie totusi nimic grav, dar pentru linistea ta, poate e mai bine sa suni.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
anky spune:
Serios ca am inteles sarmalute in loc de sirmulite
.Se vede ca pic jos de somn,ma si duc sa trag un pui de somn.
Anca 29sapt
si bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Na, ca au inviat fetele cum au auzit de masa si petrecere 
Da, Speranta, eu in saptaluna de miere mi-am plimbat socrii si cumnata si nepotii pe la munte si la mare. De-abia asteptam sa ma intorc la servici dupa aceea, sa ma odihnesc...
In seara in care au plecat socrii inapoi, s-a intimplat si...evenimentul...
Ce inseamna sa te relaxezi si sa scapi de stres ![]()
DPN 31.05.05
lucas spune:
nu este de la hemoroizi.
si l-am sunat pe doctor, dar va putea vorbi in juma de ora.
si nu am nici o durere, si copilul misca. si la naiba ca devin paranoica.
scuze, nu trebuia sa va incarc pe voi cu problemele astea, dar ptr. ca doc. nu a raspuns ati fost singurele la care puteam apela.
gabitzam spune:
Lucas, eu am avut un hematom mai pe la inceputul sarcinii, tot asa fara durere, dar a fost o singerare mai puternica. Cred ca daca era ceva grav aveai mai multe simptome.
DPN 31.05.05

Originally posted by NewMami
, ca nu le suport de nici o culoare acum, apoi alt test de sange si apoi dupa inca o ora al treilea test de sange. Nu stiu daca din mana sau din deget. Indiferent de unde mergem sa il face, ptr. linistea noastra.