Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Gabi, sarutmana in numele lui Liviu. Intreaba asa:
-daca se poate face operatie de inlocuire a vaselor de sange (sau ai intrebat deja?)
-daca da, ca sa vina in Austria sa il vada doctorul, cat l-ar costa consultatia sau eventuale analize facute acolo
-cate zile ar trebui sa stea acolo
-ce acte ar trebui sa aduca din Romania
-daca ii trebuie vreo trimitere din Romania
-cand ar putea veni
-eventual un nr de contact de acolo
Multumesc din suflet.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Am trimis e-mail la Prima TV, TVR, B1TV, Antena 1, Realitatea TV, radio Kiss FM, radio Europa FM, radio 21, Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Adevarul si Libertatea.
Ana, stiu ca dimineata vei intra aici sa citesti, sa stii ca am dat in mailurile trimise nr voastre de telefon, poate da Dumnezeu sa te sune cineva din ei.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
ancuta06, multumesc pt pm si pt ca te oferi sa ajuti. Iti trimit pm azi sa hotaram cum sa facem cu banutii, ok?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
CryssUK spune:
Ana, am vazut ca ai intrebat daca operatia nu se poate face in Anglia.
Probabil ca se poate face, dar lucrurile s-ar complica mult pt ca o sa va trebuiasca viza,asta implica pasaportul sa il aveti (care oricum o sa va tb...daca vrei detalii cum sa il scoti la urgenta,te pot informa) si apoi drum la Ambasada Uk din Bucuresti, cozi, stress,zeci de acte , intrebari, taxa de viza.
Pup,
Cristina
motanik spune:
Yupiiii....am primit 2 pm-uri prin care scumpe membre ale forumului vor sa doneze sume de bani pt Liviu. Lucrurile au inceput sa se miste.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
In semnatura mea gasiti documentele lui Liviu, am primit e-mail de la un coleg al Anei care a scanat documentele, Ana e la munca si nu poate intra decat diseara.
Pentru cine vrea sa ajute, conturile sunt pe numele lui Liviu si sunt deschise la BCR sucursala Balta Alba.
Cine vrea s-o contacteze direct pe Ana o poate face la ana_ungureanu2000@yahoo.com (dupa cuvantul "ana" e liniutza jos...)
Va multumesc.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
Babee spune:
Andra da-mi te rog e-mail cu traducerile alea in germana , ca maine sper sa reusesc sa vorbesc cu un internist particular.Ca intai trebuie vazut de unul cu cabinet, data trimitere la spital si apoi..cat costa.Ca am aflat!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
motanik spune:
Gabi, da-mi adresa ta de yahoo mail ca nu o mai am (pm)
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Iata ce mi-a scris Ana.
Inteleg ca ai primit mail-ul meu, pentru ca am vazut anexate documentele trimise.
Am incercat sa ma inscriu la forum, dar mi s-a spus ca am facut o inregistrare partiala pentru ca acum nu se fac inscrieri?!
Voi incerca si maine sa vad daca apar ca membru. Poate ca nu sunt eu prea priceputa.
Referitor la poza ceruta, am vorbit cu cei de la tv si au spus ca pot sa ne ofere doar caseta.
Ma gandesc daca pot, si cum, sa ma folosesc de acel material.
Ce fel de poza sa-ti trimit cu noi doi? Din prezent, din scurta perioada buna?
Te rog invata-ma ce trebuie sa fac mai departe.
Salutari.
Ana
P.s. Liviu, sarmanul, crede foarte tare ca eu sunt suficient de puternica si inteleapta sa reusesc sa-l ajut. Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea forta sa merg mai departe, sa izbandim, sa-mi salvez sufletul. Fizic ma rog sa fie, macar o perioada, la fel, sa avem ragaz sa obtinem un rezultat.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
aschiutza spune:
Bravo, Babee!
Haideti fetelor sa ajutam, dati-va seama prin ce trec cei doi! Si voi sunteti sotii sau iubiti pe cineva, ginditi-va cit de tragic este sa te trezesti in fiecare zi cu gindul ca poate fi ultima cind il ai pe cel iubit linga tine!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar