Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am gasit un super doctor, maine sun si aflu tot ce trebuie(adica mi-am facut listuta cu ce intrebari sa pun, si sper sa-mi spuna si costurile precis precis!)
Ma uitam ca sunt deja 555 vizualizari ale acestui subiect, si totusi numaram pe degete persoanele care s-au oferit s-ajute.
Noi din pacate nu cunoastem multa lume ca sa putem cere ajutorul, dar vom face tot ce ne in putinta ca sa ajutam.
Orice om are dreptul la o sansa, haideti sa o dam

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Draga mea Babbee...esti o scumpa! (Stiam eu de mult timp asta, acum doar s-a mai confirmat inca o data!)

Abia astept sa vad ce iti spune doctorul maine, poate avem noroc prin tine la el. Doamne ajuta!

Eu azi am trimis mailul pe care l-am scris pt televiziune si la toti prietenii mei din lista de yahoo si i-am rugat pe toti sa-l trimita mai departe. Sunt convinsa ca putem ajuta!

Sunt intr-adevar peste 500 de vizualizari dar am increderea ca sunt multe persoane care vor sa ajute din umbra si nu posteaza aici dar sigur actioneaza intr-un fel. De altfel linkul catre diagnostic contine si toate datele folositoare cuiva daca ar dori sa doneze bani sau sa ia legatura cu Ana si Liviu pt ca ei au nevoie si de sprijin moral, nu numai financiar. Nu uitati ca acesti oameni au trait acest cosmar singuri, fara nici un sprijin, asa ca nu le-ar strica putina incurajare.

Va pup si vb maine. pt Ana ca e puternica si lupta pt viata lui Liviu si pt comunitatea DC

--------------------

Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

Papa Multumesc din toata inima.

Am primit inca un mesaj, argo

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am vorbit cu medicul meu de familie(internist).Mi-a promis ca ma ajuta cat de mult poate.Maine ii trimit prin fax toata documentatia lui Liviu (nu am imprimanta ca sa o scot si sa trimit astazi) si cel tarziu saptamana viitoare am tot.A fost foarte socat, cica e ceva rar..cam greu intalnesti.Dar eu mare incredere in el si stiu ca ne va ajuta!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

De la Ana (pozele vor fi in semnatura mea)

Andra,

Am reusit, pe fuga, sa-mi citesc mail-urile si am primit chiar confirmarea ca am devenit membru.
Am vazut si mesajele celor cu suflet, care ne sunt alaturi moral si nu numai. Ceea ce vad ca faceti pentru noi imi creeaza o mare emotie, nu pot sa-ti descriu, stiu numai ca mi se umezesc ochii de fericire ca in sfarsit am gasit oameni carora LE PASA.

Detaliile pe care mi le-ai cerut o sa ti le scriu in asta-seara, pentru ca acum nu am posibilitatea s-o fac.

In schimb, pot sa-ti trimit 2 poze din cea mai fericita zi a noastra, cea in care am spus ca nici moartea nu ne va desparti.
Asta s-a intamplat la inceputul lui octombrie 2004, tocmai pentru a nu exista nimic care sa ne impiedice sa fim impreuna: oriunde si oricand. Am fost un pic mai usurati moral dupa acest eveniment.

Te pup si revin.
Ana

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Babee, poti sa ne spui cum ii zice bolii in germana? Tot incerc sa gasesc ceva pe internet si nu iese nimic.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Diagnostic: sindrom mieloproliferatin cronic, tromboza de vene suprahepatice (sper ca am inteles bine scrisul doctorului)
Mai scrie: se afla in stare grava si necesita interventie chirugicala (by-pass) si e datat 23.11.2004

Intrebati daca nu intelegeti pe scanari, eu le-am scos la imprimanta si se vede bine numai ca nu inteleg bine scrisul

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Am gasit asta pe pagina de la Libertatea on line (11 februarie):

"Salvati-mi sotul bolnav!
De mai bine de 3 ani de zile, sotul meu, in varsta de numai 29 de ani, e chinuit de o boala rara numita "sindrom Budd-Chiarri" (tromboza de vene suprahepatice). in aceasta perioada, sotul meu a urmat multe tratamente care nu au avut nici un rezultat, iar cheagurile de sange de pe venele suprahepatice impiedica functionarea ficatului, acesta producand foarte mult lichid in abdomen (toate organele interne sunt presate de acest lichid). Desi o parte din lichid a fost extrasa din abdomen prin punctii, acesta se reface foarte repede si ingreuneaza activitatea tuturor organelor interne. Singura solutie recomandata de medici este interventia chirurgicala pentru inlocuirea venelor obturate. Aceasta interventie se efectueaza numai in strainatate si costa foarte mult, aproximativ 40.000 euro. Pana acum am contactat mai multe clinici din Germania si Austria, care au spus ca este posibila aceasta interventie chirurgicala, dar sunt necesare analize si investigatii suplimentare care trebuie efectuate acolo in vederea stabilirii concrete a detaliilor interventiei, zilelor de spitalizare etc., pe baza acestora putand stabili exact costul acestei interventii. Ma adresez dv. cu rugamintea de a ma ajuta sa-l salvez pe sotul meu, sa putem avea si noi o viata obisnuita, precum ceilalti tineri ca noi. Mariana Ungureanu, Bucuresti "

Acu am dat cautare pe numele "syndrom Budd-Chiari" (cu un singur r la Chiari) si am gasit gramada de pagini, acu trebuie sa filtrez informatia sa vad daca gasim ceva de ajutor.

Motanik, stii cumva Ana a cautat informatii pe internet? Daca da, in ce limbi? Asta ca sa stiu sa nu ii dau aceleasi informatii si pagini pe care ea deja le-a cautat.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Grosse Flussigkeitsmenge im peritonellen Bereich (unter Druck)
O rechter Teil ein wenig vergroBert 170mm
Die hepatische Ekostruktur ungleichmssig
Im rechten oberen Teil bemerkt man einen Fleck mit einem unrelgelmassigen Rand.
ungenau begrenzt, O max 82mm, leichte hyperzeogene Ekostructur im Vergleich mit dem anliegendem Oberhepatika erkembar bei diesem Niveau mit einem schwammigen Aspekt , ohne farbigen Dopllersignal.
Signal Doppler anwesend in der mittleren Oberhepatika.
Signal Doppler anwesend in der VCI, Fluss in beide Richtungen, Geschwindigkeit 0,77 m/s, Ruckfluss 0,3 m/s
Gallenblase mit vergosserten wanden mit dem Aspekt einer doppelten Umrisslinie, ohne Steine
In dem Hauptteil der Portavene ist die Geschwindigkeit 0,22 m/s. Fluss von hepatopeden Typ.
Ohne Signal Doppler in der linken Oberhepatika.
In der mittleren Oberhepatika ist die systoliche Komponete 0,06 m/s, die diastoliche Komponente 0,04 m/s (sehr reduzierte Geschwindigkeiten).

Rog moderatorii sa nu stearga postarea, m-am chinuit mult sa o scriu si sper sa le ajute pe fetele din germania in gasirea unui doctor care sa ne ajute.

Traducerea este facuta de traducator autorizat de Min Justitiei, iar documentul este eliberat de Laboratorul de Medicina Nucleara si Ultrasonografie Institutul Clinic Fundeni si semnat de sef laborator DR. STANESCU A DAN

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Aschiutza, nu stiu ce informatii are Ana...Eu zic sa ii trimiti in romana.

Ce trebuie facut acum...ca sa stim cu totii. trebuie sa gasim informatii legate de boala lui si apoi sa luam legatura cu doctori din Germania, Austria, Italia...oriunde gasim pe cineva care ar putea sa faca operatia. Insa inainte de a vb de operatie ne trebuie cineva care sa zica (un doctor vreau sa zic) da vino aici sa iti fac analize, consultatii etc, te costat atat si durreaza atat si apoi pot sa spun despre operatie ce si cum.
--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput