Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 13
motanik spune:
Draga mea,
Am terminat cu munca pe ziua de azi si am tras si o fuga pana la comisia medicala care a hotarat pensionarea lui Liviu. Aveam nevoie de o hartie.
In urma anuntului din "Jurnalul..", ne-a sunat o doamna director de nu stiu ce asociatie de handicapati a sectorului 3. S-a oferit sa-l investeasca pe Liviu cu titlul de handicapat (Sarmanii de noi!) si sa putem beneficia de anumite scutiri la plata telefonului, impozitului, etc.
Am listat scrisoarea trimisa si maine o voi pune la posta.
Afara ninge, probabil este "zapada mieilor" si eu am avut o zi din aceea in care trebuie sa fac adevarate teste de vointa sa nu ma gandesc la nimic, sa nu ma podideasca tristetea.
In rest nimic nou: "Suntem tineri, sanatosi, impliniti si toate ne merg din plin!"
Iertare, dar cui sa vars din paharul sufletului meu, daca nu voua?
Te las, ma asteapta Liviu, care se ingrijoreaza mai ales ca nu stie ca m-am oprit la internet.
Te pup.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Fetelor scumpelor, dupa Jurnalul National si Libertatea, mailurile noastre au induiosat inimi la Formula As si Radio actualitati. Bravo si haideti sa continuam! iata mailul de la Ana:
Aseara pe la 24.30 am fost sunati de cineva de la "Formula As", care dorea sa confirmam numerele de cont. Scrisoarea trimisa de tine va aparea maine, la rubrica S.O.S.
Azi am fost sunata de la radio Romania Actualitati, parca, si am stabilit o intalnire maine la ora 11.00 pentru un scurt interviu, care se va difuza in direct probabil luni seara.
Fara insistenta voastra eu nu as fi reusit in vecii vecilor sa fac aceste lucruri.
Va multumesc.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
ancutzelu spune:
Dragele mele,
Pentru toate vestile nemaipomenite, care constituie concretizarea faptelor voastre, pupici si
cu mult drag,
motanik spune:
Mihiasiro, din moment ce pana acum nu am primit nici un ban de la tine, te-as ruga sa iei legatura cu cei de la posta sa intrebi unde se afla acum plicul tau.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Azi a fost sunat Liviu de cineva de la aeroport, care a spus ca teoretic nu este nici o problema in a ne asigura transportul gratuit (si lui si mie) pana in Germania. Trebuie numai sa le trimitem o adresa scrisa pe fax, in care mentionam data la care dorim sa plecam si de asemenea vror si ceva din partea clinicii la care vom merge, sa dovedesca scopul solicitarii.
Deci, inca un aspect rezolvat.
Intrebare: Daca nu vom primi nici un raspuns din Germania? Exista si posibilitatea sa treaca indiferenti pe langa scrisorile noastre?
Ce mai putem face pentru a creste suma de bani? Chiar nu putem ajunge la:
"Surprize,surprize"? Acolo am vazut ca se strang sume mari de bani. Eu am vorbit cu Andreea Marin, la inceputul campaniei mele, care mi-a spus ca trebuie obligatoriu sa scriu pentru a fi luata-n seama. Am facut-o, dar a contat?
Referitor la varianta manelisti sau cantareti cu stare te-ai mai gandit?
Ma gandeam sa punem materialul de la "Acasa" pe CD si sa-l trimitem prin posta la diverse adrese de oameni cu stare.
Te rog, ce pot sa mai fac? Nu vreau sa treaca nici o clipa in care sa nu fac ceva util. Sunt atat de pretioase!!!
Noapte buna.
Ana
Iubitele mele,
Dupa cum vedeti, si mailurile trimise la tarom au avut rezultate, bravo fetelor, sa o tinem tot asa.
Ce ziceti scriem si la Surprize? Haideti ca putem. Sa ii facem o surpriza lui Liviu. Adresa este: redactie@surprize-surprize.ro si eu maine o sa le scriu ce am in minte.
Legat de raspunsuri de la clinici, Ancutelu o sa sune saptamana viitoare sa vada ce se intampla, daca pana atunci Ana si Liviu nu primesc nici un semn de viata.
Multumesc fetelor pt sprijin, sper sa mergem pana la capat impreuna.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Babee spune:
Astea da vesti bune!Sper din tot sufletul sa fie bine..si sa salvam o viata!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
motanik spune:
URGENT! Fac din nou apel la voi. Adresa pt Surprize am postat-o aici
redactie@surprize-surprize.ro
Va rog din nou sa ne ajutati cu trimisul mailurilor, dati-mi pe pm adresele voastre sa va trimit scrisoarea pt Surprize, e gata, asteapta doar a fie trimisa de cat mai multe persoane. Eu am trimis in aceasta dimineata, la fel si Babbee probabil, CryssUK si Flori76. haideti, sa ramanem unite! Astept adresele voastre, cele care doriti sa trimiteti un mail. Multumesc.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
frunzaverde2 spune:
[quote]Originally posted by motanik
Mihiasiro, din moment ce pana acum nu am primit nici un ban de la tine, te-as ruga sa iei legatura cu cei de la posta sa intrebi unde se afla acum plicul tau.
- - - - - - - -
Motanik,
Tocmai am fost la posta (miercuri 16 martie la prinz) sa ma interesez de plicul recomandat.
Mi-au spus ca reclamatiile se iau abia dupa ce trece o luna de la expediere, desi recunosc si ei ca in 9 zile ar fi trebuit sa ajunga la Londra.
Mi-au cerut totusi un numar de telefon unde sa ma poata contacta, mi-au cerut sa declar continutul scrisorii pentru eventualitatea unor despagubiri(bineinteles cine ma crede la posta ca aveam in plic 40 de euros ?).
Mi-au promis ca vor face investigatii (vor reconstitui pas cu pas deplasarea scrisorii, cu ajutorul codului bare etichetat pe plic).
Eu mai sper ca vei primi plicul. Tine-ma la curent cind se va intimpla sa ajunga la tine.
Multumesc.
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
motanik spune:
Mihiasiro, si eu inca mai sper. Noi am si avut nsite probleme cu corespondenta in cladire, dar sper ca nu a ajuns plicul inca. Mai asteptam si daca tot nu ajunge intr-o saptamana poate mergi din nou si afli ceva...eventual sa merg si eu aici la posta sa cer urmarirea plicului respectiv, nu?
Doamne ajuta sa vina!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
carmita_baby spune:
Andra trimite-mi te rog si mie scrisoarea aceea
Carmen
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!