Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Motanik,

Mai stii ceva de Ana?? A reusit sa trimita faxurile la clinicile respective??

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Azi am vorbit acasa si maine dimineata ai mei vor trimite banii prin mandat postal pe numele lui Liviu.

Pupici si multa sanatate,
Flori

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am postat mai sus mailul de la Ana. A trimis ieri dimineata plicurile, de acum inainte ne ramane sa asteptam un raspuns si sa ne rugam sa fie bun pt Liviu, sa il opereze un doctor cu cat mai putini bani.

V-as ruga, din nou, sa ma ajutati sa trimitem mailurile pt ajutor, trebuie sa fie cat mai multe ca sa ne ia cineva in seama. Libertatea si Jurnalul au facut-o pana acum insa nu e suficient.

Am scris si la Antena 1 dar din pacate nu am primit raspuns. Stie cineva cum am putea sa luam legatura cu dr. Cristian Andrei pt emisiunea 9595? Ca vad ca multe cazuri prezente aici au ajuns acolo si au ajutat enorm. Asa ca...haideti sa ne mai mobilizam putin, va rog din suflet.

Astept adrese de mail pt cine vrea sa ne ajute trimitand scrisoarea de ajutor, totul este gata, inclusiv adresele, voi trebuie doar sa le trimiteti.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Am vorbit acum cu ai mei si acum circa 2 ore banii au fost trimisi prin mandat postal catre Liviu.Chestia este ca nu i-au pus cu confirmare de primire,de aceea as vrea sa va intreb daca exista vreo posibilitate sa stiu daca banii au ajuns la Liviu.

Multa sanatate

noi

Mergi la inceput

Flori, ii spun anei sa ma anunte daca primesc prin mandat postal.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Andra si multumesc!Sper sa nu fie nici o problema si banii sa ajunga la Liviu.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Am trimis iar mail-uri la adresele pe care le am de la Andra si la Formula As.
Am vb cu Andra sa ii transmita Anei sa trimita si ea o scrisoare prin posta la Formula As ca poate asa o baga in seama ...offff
Sper sa primim cat mai repede raspuns de la clinicile din Germania ca macar sa stim un pret estimativ corect al operatiei.
Se mai aude ceva de articolul din acel ziar german ? Ar fi f bine daca s-ar reusi publicarea lui.
Liviu , ai grija de tine! Sper sa auzim vesti bune in curand!
Ma bucur ca ficatul este sanatos , ceea ce inseamna ca ai f multe sanse sa te faci bine cu cheltuieli mai mici.
Ma gandeam sa ii zicem Anei sa trimita o scrisoare si la Tarom, poate ii sponsorizeaza cu biletele de avion, ca sa nu mai platesca cateva sute de euro pe transport.
Pup,
Cris

http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput

Cris mi se pare o idee foarte buna cea cu Tarom-ul!Daca poti trimite-mi si mie adresa lor pe PM,ca sa trimit si eu un email.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Dragii mei, inca nici o veste de la ziarul de-aici. Eu stiu cum sunt cei de-aici: LENTI!! Asa ca mai trebe asteptat. Ma va anunta Domnul Ovidiu cand se va intampla marea treaba.

Pana atunci, ma gandeam ca daca vreti, am putea cu totii contribui la ajutorarea Domnului Oleg Palii din Moldova, a carei fetita (Catalina- 9 ani) va fi internata in curand in Frankfurt pt a inlatura tumoarea de pe creier. Clinica din Frankfurt a deschis cont pentru Catalina, deci problema banilor pierduti prin transfer sau transport, in special pt noi astia de aici, nu mai exista.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44434

cu drag,

Mergi la inceput

Pt Tarom, adresa este: customer.service@tarom.ro Eu tocmai le-am trimis un e-mail.

I-am scris Anei ieri, va trimite scrisoare la Formula As. De asemenea am mai trimis si eu o data. Trebuie sa trimitem in continuu pt ca unt foarte putini bani stransi. Daca avem raspunsul unui doctor ca il primeste la operatie...ce putem face ca nu avem banii?

Ancutzelu, sper sa primesti vesti cat mai repede de la dl. Ovidiu.

Cat despre Catalina, multa sanatate...eu deocamdata nu pot decat sa ma rog pt ea, cu banii suntem in pom pt ca vrem sa ne mutam si ne trebuie de depozit, plus ca eu inca nu am pus pt Liviu.

Sunt atatea cazuri unde as vrea sa ajut...din pacate nu reusesc insa sper sa vina vremuri mai bune (financiar vorbind) si pe la noi.

Pupici si sanatate

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput