Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 11
danielaaaaa spune:
BUNA SEARA
Eu din ce a mai ramas ca am platit taxa prea mare au mai ramas 72 euro.Bani sant depusi cu numele sotului TAJIMA NAOYUKI,,pt ca a trebuit sa completeze in japoneza ,iar eu sant paralela la scris.
Adresa mea de meil este danadela_102004@yahoo.com
Astept sa ma anuntati
motanik spune:
Daniela am sa vb cu Ana si te anunt eu.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
frunzaverde2 spune:
Ma refer la mandat postal, asa trimit de fiecare data in Ro si nu sint probleme(in nici un caz nu intentionam sa ii trimit in plic, desi am trimis o data 15 euro in plic si au ajuns cu bine)
Prefer Posta franceza pentru ca e mai ieftina decit banca mea (ceva gen 27 de euros indiferent de suma
atunci motanik, daca tot ii stringi tu, poti te rog sa imi dai pe pm sau email (prefer email) nuumele tau intreg + adresa completa. Daca esti in UK probabil tariful nu e mai scump ca spre Ro.
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
motanik spune:
Mihiasiro, ti-am dat pm ca adresa ta de mail nu o am.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Vesti de la Ana:
Ieri am implinit 8 ani de cand suntem impreuna si imi doresc cu tot sufletul sa mai fie....
Cu fiecare zi, sentimentele si trairile noastre devin si mai profunde. Este mai mult decat jumatatea mea!
Ne-am intalnit luni seara cu Carmen ("Jurnalul National"), careia i-am povestit cate ceva despre ce inseamna viata noastra. A fost foarte draguta! O sa ne tina la curent si spera ca materialul sa apara sambata.
Referitor la situatia conturilor, nu pot decat sambata sa merg la banca, asa ca o sa-ti comunic. Multumim celor care inteleg ce ni se intampla si ne ajuta.
Acum Liviu este la Fundeni, nu am posibilitatea sa iau legatura cu el, abia astept sa treaca timpul sa-mi spuna cum a fost. Te rog Doamne, nu mai vreau vesti si mai negre dacat avem.
L-am rugat, daca nu se va obosi foarte tare, sa mearga sa lase rezultatul la tradus, pentru a expedia cat mai repede plicurile. E greu sa fim singuri!
Sanatate!
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi
CryssUK spune:
eu am trimis ieri dimineata mail la revista Formula-As.
Abia astept sa vad daca o sa publice in ziar cazul lui Liviu. de fapt exista in ziar rubrica SOS si acolo saptamanal aleg 4,5 cazuri deosebite. Am vazut acolo cazuri cand oamenii cereau haine, bani si cititorii si Fundatia Formula-As ii ajutau.
Cred ca am sa ii spun Anei sa trimita si ea o scrisoare prin posta ca sa fim siguri ca nu trec cu vederea cazul asta.
Daca se publica in revista sigur se mai strang cativa banuti!
Ana si Liviu,fiti puternici si nu incetati sa sperati pt ca speranta poate face multe minuni.Tb sa crezi in acel lucru ca sa il obtii.
Se spune ca la inceputul calatoriei spre ceea ce avea sa devina America, Cristophor Columb a primit acest sfat de la Regina:
''Tinteste inainte,iar daca pamantul pe care il cauti nu exista, atunci D-zeu il va crea inadins pt tine ca sa-ti rasplatesca indrazneala!'' ''La multi ani!'' si sa dea D-zeu ca Liviu sa traiasca 100 de ani , sa va cresteti copii si nepotii impreuna!Sa fiti fericiti!
Cu drag,
Cristina
http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
motanik spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu unele mesaje, au disparut se pare, ori am eu ceva de nu le vad. Este vorba de aparitia scrisorii noastre in Libertatea de vineri si aparitia articolului scris de colega lui adrianangi in Jurnalul de sambata.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Inteleg ca au fost unele probleme tehnice si toate mesajele din ultimele 3 zile s-au pierdut, as aca postez aici un link catre articolul din Jurnalul cu multe multumiri pt adrianangi:
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=243456&topic=32
De asemenea postasem eu ca scrisesem gresit nr de cont in lei, insa am rezolvat problema si l-am corectat.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Mihiasiro adika Mihaela din Franta mi-a trimis 40euro, nu i-am primit inca dar o sa scriu aici cand ajung.
Flori76 si prietena ei Ionela din Islanda amandoua trimit lui Liviu valoarea in lei a 45 $ (parintii lui Flori vor pune mandat pe numele lui Liviu).
Haideti, oameni buni, cate putin ne trebuie sa facem mult!
Multumim din suflet tuturor celor care ne ajuta.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Iertare ca n-am mai dat nici un semn de viata, dar de 2 zile la internet-caffe-ul de langa locul meu de munca erau ocupate toate calculatoarele, la ora la care m-am dus.
Am trimis azi plicurile, am verificat daca au intrat banii de care m-ai intrebat (platitor Tajima) si au intrat, iar situatia conturilor este:
-sold lei: aprox. 80 mil.;
-sold euro: 1400.
Cu aceste sume plus banii primiti prin western union avem cei 5000 de euro, pe care speram sa-i obtinem.
In urma articolului din "Jurnalul National", am primit pana in 10 telefoane, marea majoritate cu diverse sfaturi, diete.
Cum se va concretiza nu stim, deocamdata nimic. Soldurile sunt aceleasi de acum o saptamana.
Referitor la "Formula As" nu ne-a contactat nimeni.
Multumim pentru urare, te pupam si o sa ma duc sa-mi revendic un loc la internet, sa nu mai fiu impiedicata sa comunic cu tine.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi