Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 14
motanik spune:
Mihiasiro, draga mea, am primit acum scrisoarea ta, foarte ciudat mi se pare ca nu a venit postasul sa semnez pt ea ci am primit-o cu celelalte scrisori, la gramada....Bine ca a ajuns mai cu seama cu cat in weekdnul asta trimiteam banii in .ro.
Pupici
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Andra ai mai vorbit cu Ana?Stii cumva daca au ajuns banii pe care i-am trimis?
Multa sanatate
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Flori
Nu au ajuns din pacate. Poate ar trebui sa vb ai tai la posta deja...sau poate cine stie patim la fel ca si cu banii de la Mihaela...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
frunzaverde2 spune:
quote:
Originally posted by motanik
Mihiasiro, draga mea, am primit acum scrisoarea ta, foarte ciudat mi se pare ca nu a venit postasul sa semnez pt ea ci am primit-o cu celelalte scrisori, la gramada....Bine ca a ajuns mai cu seama cu cat in weekdnul asta trimiteam banii in .ro.
Multumesc pentru mesaj, asta era cel mai important, bine ca au ajuns si sa speram ca vor ajunge si in Ro fara probleme.
Acum insa astept eu sa vad ce imi va spune Posta franceza. Cum nu te-au pus sa semnezi, nu stiu cum imi vor putea trimite confirmarea de primire.
Pe de alta parte, chiar azi am primit scrisoarea lor prin care inregistreaza reclamatia mea. Deja au scris gresit numele strazii, nu au mai scris etajul (si trecusem totul citetz cu majuscule). Nu au trecut nici continutul.
I-am sunat ca sa corecteze... si mi-au spus cu aceasta ocazie ca "e INTERZIS sa trimit bani in plic prin Posta franceza" :- - - ...
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
motanik spune:
Mihaela, chiar sunt curioasa ce confirmare vine inapoi la tine daca eu nu am semnat nicaieri. In plus atasat plicului este un cartonash roz bagat intr-o punguta, completat de tine cred. Ala preuspun eu ca trebuia sa se intoarca la tine pt ca altfel tu ai platit aproape 6 euro ca sa trimiti posta normala cand putea fi trimis cu 60 centi...
Soferul prin care trimit eu banii pleaca in seara asta din .ro deci probabil luni-marti e aici si o sa ii dau banii sa ii duca mamei mele. Mama ii va schimba in lei pe toti si ii va pune in contul lui Liviu. Va voi transcrie aici toate detaliile tranzactiei.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
frunzaverde2 spune:
Motanik,
Daca banii tot sint in valuta (euro sau altceva), nu e pacat sa fie schimbati in lei ? Cind va fi sa isi plateasca operatia in strainatate va trebui sa ii schimbe iar in euro, deci va pierde de doua ori la schimbul valutar.
Poate isi deschid un cont in euro ... sau daca e complicat, poate ii pastreaza pur si simplu asa cum sint...pina cind va fi sa ii foloseasca pentru operatie sau pentru primul drum in straintate pentru controlul medical.
------------------------
flori76 spune:
quote:
Originally posted by mihiasiro
Motanik,
Daca banii tot sint in valuta (euro sau altceva), nu e pacat sa fie schimbati in lei ? Cind va fi sa isi plateasca operatia in strainatate va trebui sa ii schimbe iar in euro, deci va pierde de doua ori la schimbul valutar.
Poate isi deschid un cont in euro ... sau daca e complicat, poate ii pastreaza pur si simplu asa cum sint...pina cind va fi sa ii foloseasca pentru operatie sau pentru primul drum in straintate pentru controlul medical.
------------------------
La acelasi lucru ma gandeam si eu...Cred ca este o idee buna sa-i pastreze in valuta.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Are cont in euro, o sa ii zic mamei sa ii puna direct in contul in euro.
Am 90 euro si 10 lire sterline.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
danielaaaaa spune:
MOTANIK---mai zine cate ceva ce se mai aude de liviu?
Cum se mai simte?
Anca ce mai face?
Sau mai strans bani se poate face operatia,si pana la urma o face in germania sau nu?
Astept raspunsuri
TE pupic
motanik spune:
Dragele mele,
Sper ca o sa ma iertati ca zilele astea am chiulit si nu am putut face nimik pt Liviu, o sa fac tot posibilul zilele urmatoare sa mai aflu cate ceva..Ne-am mutat ieri si suntem inca dati peste cap, curatenie, bagaje etc. Telefon si net nu am pana pe 4 aprilie ca abia atunci imi pot transfera linia deci va rog sa ma intelegeti ca nu am cum sa o sun pe Ana pana atunci...daca vrea altcineva sa o faca va rog spuneti-mi sa va dau nr.
Eu tot ce pot face acum e sa dau mail (voi face asta in urm 5 min). Ultima veste de la Ana este de duminika 20 martie, va scriu mai jos mailul.
Noi nu avem nici o noutate, doar ca am luat vineri dupa-amiaza caseta de la Acasa TV si maine o sa ma interesez cum putem s-o punem pe CD.
Soldurile din banca, acum 3 zile, erau: 1500 euro si 107.000.000 lei.
Te pupam.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi