Azoospermie + alte probleme

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dar nu inteleg de ce a trebuit sa cheltuim peste 10 milioane lei ca sa-mi spuna acum ca de fapt eu trebuie sa stau in stand-by si sotul ar trebui sa se "caute". Halal doctori. In cine sa mai am incredere? Unde sa mai trag speranta? sunt tare, tare suparata...

Poate ca o sa-mi treaca...
Salutari la toate si sa nu va intalniti cu probleme ca ale mele.

Cu ... speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

imi pare rau ca nu ai ajuns la un dr care sa te indrume "bine"

eu iti doresc sa nu aveti complicati si sa vi se implineasca dorinta cat de curand

o primavara frumoasa si o zi de martisor minunata

Mergi la inceput

Draga Carmen,

Iti multumesc mult pentru urari. Si eu va doresc voua o primavara frumoasa si plina de impliniri.

Azi prietena mea din Turcia mi-a spus ca a fost la o alta clinica unde procedura ar fi urmatoarea: se face biopsie, daca se gaseste ceva se congeleaza, pe mina ma baga 3 saptamani la tratament dupa care facem FIV + ICSI. Pret: 3350 $ + tratament.

Acea clinica s-a confruntat cu 94 de cazuri de azoospermie pana acum si in 46 de cazuri au rezultat sarcini duse la capat. Asadar, am din nou sperante. Totul este sa il conving pe sotul meu sa faca biopsie (lucru de care ma indoiesc oarecum...)

In concluzie, sa vedem minusuri: sa imi conving sotul si sa fac rost de bani.... Probleme mari, nu-i asa?

O sa discut in seara asta cu sotul meu si o sa incerc sa il fac sa se decida: ori la bal, ori la spital. Trece timpul si noi suntem tot in intuneric.

Tine-mi pumnii pentru seara asta. Sper ca 1 martie sa-mi aduca un martisor frumos.

Cu speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Draga Tabitha,
Am intarziat un pic dar totusi am revenit.
Pe http://teleianu.home.ro/poti sa pui intrebari referitoare la situatia voastra medicului homeopat. Este dragut si raspunde tuturor. Daca iti spune ca ar putea sa te ajute atunci poti sa mergi la consultatie.
Eu cred cu convingere ca se poate face ceva. Doar daca este o cauza mecanica nu prea are ce sa faca. Dar aceea se indreapta chirurgical.
Iar daca face biopsie cereti anestezie generala. Nu da dureri si iti revi relativ repede.
Iti urez succes si tie si celorlalte fete care sunt in situatia ta.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetele.

Ieri am luat decizia de a renunta definitiv la gandul de a avea copii. De ce? Pentru ca sotului ii este teribil de frica de punctie iar intr-un final s-a hotarat sa o faca doar pentru a scapa de "cicaleala" mea. Cu toata frica asta insa, nu vreau ca, din nefericire, sa se intample vreo nenorocire si apoi sa imi reprosez (si sa imi reproseze) toata viata ca din cauza mea s-a intamplat. Asa ca singura am decis ca cel mai bine este sa imi impun sa nu-mi mai doresc copii. Stiu ca va fi foarte greu, dar mai bine asa decat sa traiesc in incertitudine. Nu stiu, poate ca maine voi gandi altfel, dar astazi asta vreau. Voi incerca sa imi gasesc in viata alte scopuri, sa ma implinesc pe plan profesional. Voua va doresc sa nu va confruntati niciodata cu probleme noastre si sa va impliniti cea mai mare dorinta, aceea de a avea un copil.

Cu drag,

Tabitha

Mergi la inceput

draga tabitha astept cu nerabdare sa imi spui ce hotarare ati luat

eu sper ca ai reusit sa iti convingi sotul

bafta multa

Mergi la inceput

imi pare rau ca nu ai reusit sa iti convingi sotul

poate in timp se va convinge singur, poate isi da seama ca alta sansa nu aveti
iar de riscat eu nu cred ca aveti ce risca in timpul biopsiei nu are ce sa se intample

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Ciao!
Nu stiu daca o sa ma bage cineva in seama, ca vad ca nu mai e nimeni pe aici de vreo luna.
Sper ca toate ati trecut la alte subiecte mai fericite!
Povestea mea? Aceeasi: incercari, fara bb, analize eu, analize sot: azoospermie.
Acum alternam intre disperare si optimism.
Citesc de mult acest site dar nu am intrat pt. ca nu am gasit ceea ce ma intereseaza, si anume: exista macar o singura persoana (cuplu) cu aceasta problema (azoospermie) care a reusit pana la urma sa faca un copil?

Mergi la inceput

draga nicoma eu din pacate pt mine nu am trecut la subiecte mai fericite iar ca sa iti raspund la intrebare nu am auzit nici eu cupluri care sa fi reusit in urma azoospermiei

dar oricum depinde de ce analize ati facut pana acum, daca sotul a facut biopsie testiculara?

noi am facut si biopsie (care a iesit 0), apoi am mers si la endocrinolog si la homeopat si nu ni sa dat nici o sansa deci sansele noastre sunt nule dar poate ale voastre nu sunt nule

cu drag carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie la Giulesti, Moisa.
Apoi am descoperit ca avea oligo severa, ceea ce era minunat comparativ cu azoospermia. Acum sunt insarcinata, prin FIV, ICSI. Mai sunt si alte fete, chiar cu azoospermie, care au reusit la FIV (cu punctie testiculara). In concluzie, repetati spermograma in mai multe locuri. O recomand pe dna doctor Matei. Si nu va pierdeti speranta.
Multa, multa bafta

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput