Azoospermie + alte probleme

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

sa sti ca am mai auzit de rezultate aiurea asa ca nu iti pierde speranta, mai ales ca ai vazut rezultatele de luna trecuta

le faci la clinica particulara?

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ecografiile si consultatiile le fac la cabinetul particular al singurului doctor de aici care stie ceva... despre obstretica si probleme de fertilitate la femei (ca la barbati, este in plop rau de tot). Analizele le fac la laboratorul aceluiasi dr., pentru ca numai acolo se fac la noi in oras. Nu exista alte laboratoare care sa faca analize hormonale, decat cele care trimit sangele recoltat in alte orase, si nu prea am incredere ca pe drum nu se intampla ceva, nu este pastrata proba cum trebuie etc etc

Dar cred ca pana la urma vom repeta toate analizele in Turcia.

Acum astept sa vad ce tratament o sa-mi recomande dr. din Turcia.

Pupici si o zi de Dragobete plina de dragoste.

Cu speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

era bine daca erau mai multe cabinete in oras pt. ca daca nu aveai incredere intr-un doctor puteai apela la altul

eu iti urez ca din turcia sa te intorci graviduzta

la fel iti doresc si tie o zi plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...scuze ca raspund cu intarziere....

da, ICSI se face tot in vitro si apoi se implateaza femeii!
Totul se face exact ca la FIV doar ca in plus se injecteaza spermatozoidul de catre doctor!

Multa bafta

quote:
Originally posted by Tabitha

Beatrix: ICSI se face la fel, in vitro, si apoi se implanteaza in corpul femeii sau se injecteaza spermatozoidul direct in ovulul din corpul femeii?

Cu speranta,

Tabitha

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Am facut eco ieri, in ziua 11. Endometrul a ramas de 7 mm, ca acum 2 zile, in schimb foliculul a crescut la 22/23 mm. Pacat insa ca e pe dreapta, unde em am trompa cam infundata si in plus in lipsa de degeaba este totul.

Astept sa vad ce tratamement imi recomanda dr., dar in aceste momente sunt f.f.f. trista. Nu vad nici o luminita la capatul tunelului.

Asa ca mai bine nu va mai intristez si pe voi si nu va trasnmit starea mea asta naspa.

Va urez un week-end linistit si sa aveti grija de voi.

Cu (putina) speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Draga Tabitha,
Ti=am promis ca ma interesez dar pt ca nu am apucat nu am mai scris. Intre timp ai deschis acest subiect. Ce am aflat: Azoospermia este lipsa spermatozoizilor din lichidul seminal. Poate sa aiba mai multe cauze pa care am vazut ca fetele le-au cam insirat in raspunsurile date. Pe scut poate fi o cauza mecanica (mai rar) adica ceva obstructioneaza canalele, sau canalul de colectare a lichidului seminal din testicule. alta cauza , mult mai frecventa este o insuficienta hormonala care impiedica spermatogeneza. Aceasta poate fi cauzata fie de insuficienti hormoni testiculari fie de hormoni hipofizari care ii regleaza pe primi. Deci trebuie un examen amanuntit si stabilit unde este problema. Ar trebui ca prin tratament sa se poata suplimenta acesti hormoni care sa initieze spermatogeneza. Eu am cautat pe google (azoospermie) si am gasit si ceva tratamente cnoturiste. Eu as incerca. Tatal meu este grav bolnav si pe langa tratamentul clasic face si un tratament homeopat si de bioenergie. Si lucrurile merg spre bine. Incet si cu rabdare. Ti-am spus asta pt. ca poti sa ai succese mari cu homeopatia si merita sa incerci. Tratamentele nu sunt scumpe si dau rezultate. Esti oblegata sa epuizezi toate posibilitatile de tratament si sincer, eu inclin de o mie de ori mai mult spre homeopatie decat spre, de ex, un tratament clasic hormonal.
Daca te intereseaza informatii in acest sens pot sa te indrum unde sa mergi. Chiar ai putea initial sa-i pui niste intrebari medicului homeopat, la inceput, ca sa iti spuna ce se poate face si ce sanse sunt.
Eu sunt convinsa ca nu sunt pierdute toate sansele. Trebuie doar sa le cauti si sa le valorifici cu rabdare.
Iti tin pumnii si te pup, Lia

Mergi la inceput

Draga Lia,

Multumesc mult pentru informatii si daca reusesti sa ma indrumi spre vreun medic homeopat, ti-as ramana datoare... Sotului meu ii este cam frica de biopsie si poate ca am reusi sa obtinem ceva rezultate cu tratament homeopat...cine stie.

Multumesc si astept detalii, cand ai timp.

Cu speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

Dragele mele,

Dupa ce am facut toate analizele de care v-am povestit, i-am trimis doctorului din Turcia cele 2 spermograme ale sotului meu si a zis ca deocamdata pe mine ma lasa in pace si ca pasii urmatori ar fi: sa faca sotul meu o explorare (cica nu e vorba de punctie) pentru a vedea daca sunt infundate canalele epididimice (parca asa se cheama). Daca in timpul explorarii se gasesc ceva spermatozoizi se pun la pastrare si se ingheata. Se da un tratament pentru desfundarea canalelor (care dureaza in medie 6 luni) si dupa aceea se face punctie. Daca la punctie nu se gaseste nimic (sanse infime, zice el), se folosesc eventualii spermatozoizi inghetati. Daca nu si nu, singura solutie este cea a donatorului (care insa nu se practica in Turcia). Cam asta ar fi procedura lor. Prietena mea ma sfatuieste insa sa fac acea "explorare" aici, in Romania. Imi puteti spune mai multe despre aceasta? In ce consta? Riscuri? Unde se poate face?

Desigur, putem merge si in Turcia, dar ea imi recomanda sa o fac aici. Va rog, daca stiti ceva despre asta, luminati-ma si pe mine.

Multumesc mult.

Cu speranta,

Tabitha

Mergi la inceput

draga tabitha

si noi ne gandim sa mergem la homeopat inca nu suntem hotarati nu stim ce ar fi mai bine sa facem,

La homeopatie este mai complicat cu consultatia. Vezi la "asteptand un ingeras" exista un subiect " plante si homeopatie" parca. Acolo sunt mai multe link-uri ref homeopatie. A mai fost unul si la discutii generale dar nu mai stiu link-urile, daca nu le gasesti imi spui poate le gasesc eu.

din cate am inteles e posibil sa dea rezultate da reu nu sunt prea increzatoare

voi nu mai plecati in turcia ati amanat plecarea?

te pup si multa bafta carmen

Mergi la inceput

eu cred ca este vorba de biopsie testiculara nu vad altceva despre ce ar fi vorba si mi se pare normal ca tu sa nu mai faci analize pana nu hotarati ce este de facut si la sot

Mergi la inceput