Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Haloooooooo,pe unde sunteti fetelor?????
Ioana,sper ca Alesio e bine,asteptam vesti bune.

Alina,tu cum te simti cu cistita,esti mai bine?

Clau,daca iei anticonceptionale nu ti se regleaza ciclul?

Asa cuminte sta Dragos si se joaca de nu-i adevarat.I-a cumparat Calin ceva joculet cu litere si cifre decupate in ceva...nu stiu cum sa zic...ca un burete si ii place tare mult sa puna literele si cifrele la locul lor.Stia A,B,C,I,U,T si azi a mai invatat cateva litere.E tare incantat!

Am citit la "Aspirante..." ca Hildegard(tipa care a postat o data aici si e din Arad) e gravida.Poate va amintiti ca era foarte stresata ca nu mai ramane gravida.
Felicitari Hildegard si sarcina usoara!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Ioana, multa sanatate lui Alesio, sper ca e mai bine acum.
Alina, si tie iti doresc sa te faci cit mai repede bine.
Clau, ma bucur ca tatal tau e mai bine.
Flavia, ma bucur ca v-au placut gogosii. Trebuie sa mai fac si eu.
Diana, voi ce mai faceti?
Gabi, ce pozne a mai facut Tudor?
Magda, bravo, mai un pic si ai scapat.Puici Biancai cea stirba.
Alinush,am vazut si eu joc din ala la prietenii nostri de la Bonn. De unde l-ai luat, si eu i-am zis la mami sa ia , dar n-a gasit...Acu au plecat niste prieteni de la noi, au o fetita cu citeva luni mai mica ca fetele mele. Tare frumos s-au jucat impreuna...

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit si eu pe aici.......am fost azi la spital unde am stat internati pana la 8 seara!(de dimineata de pe la 11)......
I-au pus o perfuzie la bazucu meu, care nu mai vroia deloc sa pape, si cand a fost aproape gata i s-a facut si lui fomica...acum am inceput sa-i dau iarasi san....ca tare dor i-a fost de tzatzuca lui mami......
Acum a ramas cu branula in manuta si urmeaza sa-i fac la 11 antibioticul......iar maine dimineata mergem din nou la spital sa-l vada cum e....
Pupici si noapte buna!!!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Ioana,ma bucur ca Alesio e mai bine.Las' ca se reface el repede daca bea laptic de la mamica.

Cristina,din piata mica a luat Calin jocul cu 80.000 lei.Sunt toate literele si cifrele si e foarte frumos colorat.A mai cumparat unul azi si l-am facut cadou la un baietel care a fost la noi.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Azi nu am intrat pe pentru ca asa cum e traditia in casa noastra duminica avem casa plina de musafiri...asa ca am avut 2 ture de musafiri, intre musafiri am fost cu Raul la plimbare, iar seara am stat cu Anto si cu Magda la taclale pe YM...Doamne nebune mai sunt femeile astea

Ioana, ce mila imi e de Alesio! Nu ne-ai spus cum e acum, a mai facut diaree??? mult si tare din partea mea si spune-i ca a zis Raul ca daca se face bine da o

Alina, la Dragos!!! Ce ai mai facut???

Cristina, tu pe unde umbli, ca in ultima vreme nu prea semnezi condica Gemenutele ce mai fac??? Nu ne-ai zis veniti defeinitiv in RO sau doar ca si anu trecut, asa pe o perioada mai lunga??

Magda, felicitari! Esti tare! La mai mare!

Azi Raul a zis CACA...Azi toti si tot a fost CACA

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor,
Multa, multa sanatate lui Alesio.
Cristina mersi pt pupici si voua din partea noastra dar bineinteles in cantitate dubla, pentru amandoua.
Acum dimineata i-am facut o poza Biancai dar nu cred ca se vede ca e stirba pt ca e incisivul de jos.Azi atata am de lucru ca imi vine sa plec in lume,dar bine ca nu sunt in nebunia de la servici.
Alina M voi mai veniti anul acesta la noi?
Clauditzofain a fost aseara pe YM
Pupici la toate si la copilasii vostri

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi Magda ca mi-ai spus de bonuri. Cu prima ocazie cand merg la Billa ii fac scandal la aia de o vad. Cum naiba dintre toate numai aia a inteles prost? Si de ce a trebuit sa o nimeresc eu????

Alina din 4 portii de gogosi au iesit cam un castron mare mare. Noi am fost 6 persoane, toti mare mancaciosi, si au mai ramas. Ce ii fain ii ca si a doua zi sunt destul de pufosi, nu ca si la reteta obisnuita cu drojdie care deja a doua zi sunt tari. Sa-mi spui dupa ce faci cum ti s-au parut.

Oare Linda ce mai face?
Va doresc la toate o saptamana cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Alinush, mersi pt info.Dragos se trezeste sa faca pipi noaptea? Ale mele nu prea se mai trezesc, nu fac pina dimineata...
Clau, fetele vor ramine in Ro, iar eu mai vin o data pt facut bagaje. Mihai mai sta pina in iunie.
Astea mici dorm inca, asa ca eu ma dau pe net.
Magda, mersi pt pupici.

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!
Am fost dimineata la spital si a inceput sa-i faca si aerosoli ca s-a complicat faringita cu bronsiolita...asa ca dimineata si seara mergem la aerosoli...iar antibioticul i-l fac eu pe branula...

Cam atat.....eu sunt rupta de oboseala....ah, diaree nu mai are, dar inca nu e chiar bine scaunul.....oricum il alaptez!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Cristina,Dragos nu prea se trezeste la pipi noaptea,uneori se trezeste pe la 5-6,dar de cele mai multe ori pana la 8 nu se trezeste.Nu-mi vine sa cred ca nu se trezeste noaptea ca eu de aia tot am amanat sa renuntam la pampers,ma gandeam ca se va trezi de multe ori,bine ca nu e asa.

Magda,anul asta sigur ajungem la voi!!!!

Clau,felicitari pentru noul cuvant din vocabularul lui Raul! Dragos s-a dezbracat de tot ieri si-mi zice:"uite ca m-am dezbracat singur,sunt baiat mare acum,am 3 ani".

Flavia,cred ca maine voi face gogosi,iti spun cum au iesit,abia astept.

Ioana,pupici la Alesio si multa sanatate!

Oare ce-i cu Linda ca nu a mai intrat pe la noi? Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput