Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

IOana, sa ne ti la curent cu starea lu' Alesio!!

Fetelor, pe HBO e ICE AGE!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare,azi amavut program ee citit.Al meu sot iar instaleaza cite ceva la ccalculator si n-am acces.Azi a avut grija Daci de el ca eu azi noapte am stat pe buda.Crinceen.Aam facut cistita si ddde laCiprolen am facut diaree.Bineinteles cca n-am stiut de la ce si am eliminat din mincaruri dar pastile am luat in continuare.Doamne asa dureri de burta si spate n-am avut niciodata.De azi nu maiiau.Dddaca nu-miii trece citita de luni iau genta injectii.
Am citit si eu reteta de gogosi.Bunica mea faccea asa(dumnezeu s-o odihneasca) si erau tare bune.
Ioana insanatosire ggrabnica si pupici lui Alesio.Nici lui Dragos nu i-au trecut mucii si ma exaspereaza dee 3 saptamini.Si Geanta nu mi-a zis sa ii pun decit piccccaturi.
Alina, GAbi,eu pe Dragos inca nu il las in baie si striga la mine si loveste usa cind sunt acolo de numa.M-a distrat fazele cu peria de buddda.
Dragos acum exerseazza bunji-jumping.Sta in patut intinde miinile in sus si isi da drumul pe burta.E total.Deageaba ii spun sa nu mai facca sa nu se loveasca.....Face si daca e tac'su intins pe jos.Sper sa nu indrazneasca direct pe covor.
Vva pup ca am probleme......

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau creca l-am vazut a 20-a oara.Trebuie sa vin tare din urma cu Finding Nemo

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Acum am ajuns si noi de la nunta.A fost fain si am stat la masa cu niste prieteni cu care ne-am distrat super .Nu pot spune ca a fost o nunta obisnuita,a fost mai mult o masa (60 persoane) ca prietena mea a mai fost casatorita o data si nu s-a mai imbracat mireasa,dar a avut o rochie fain.A facut la hotel Everest,cum iesi din Arad spre Oradea,dincolo de sensul giratoriu.

Alina,imi pare rau de tine ca ai facut cistita.Eu zic ca ar fi mai bine sa faci Gentamicina injectii si apoi sa continui cu Ciprofloxacin.Era bine sa faci o urocultura inainte de-a lua antibioticul.Am facut si eu o cistita urata dupa ce am venit din concediu(in septembrie) si am luat 5 zile gentamicina si apoi 7 zile norfloxacin.

Clau,ai vazut "numai iubirea"? Mi-l povestesti te rog pe PM,asa in mare?

Ioana,cum e Alesio?

Flavia,luni sigur fac si eu gogosi,abia astept.Au iesit multi din 4 portii?

P.S.Alina,ce te-ai balbait asa cand ai scris? (glumesc)

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALina, chiar ma miram cand am vazut ca la ora asta sunteti acasa Asa putin a tinut?? Filmu a fost fain, ti-l povestesc pe PM, dar nu acum ca ma uit la TV, la RAI UNO la o emisiune tare faina "Bailando con le stelle"

Alina33, sanatate multa si tie!!! Si eu i-au progesteron acum, nu mi-a venit ciclu din noiembrie, am tot facut pe teste si nimic, am o urata dereglare...de fapt eu niciodata nu am avut ciclu normal, dar acum a fost prea de tot iau de 3 zile injectii si mai am 2 si tot nimic

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata fetelor, n-am murit ca n-am avut timp nici de asta.Vineri am avut un examen nasol(dar am luat 9), am ajuns acasa la ora 19 si la 20.30 m-am culcat ca simteam ca nu mai pot.Ieri am fost de garda 12 ore, o zi f...a ca in total am stat pe scaun vreo 2 ore, asa ca aseara am fost "game over" si m-am culcat dupa "numai iubirea".Bine ca sunt libera pana duminica viitoare cand incep tura de noapte ca saptamana asta a fost un calvar la servici.Sa ma randui un pic si eu cu casa ca toate zboara.Mai am un examen miercuri la biofizica, materie care pt mine e un SF si cica ne da 5 subiecte.Unul pe care stiu sigur ca ni-l da il invat si restul salutare taica, banui ca iau 5 , nu?
Clau sanatate tatalui tau.
Sanatate si lui Alesio!Sper ca am retinut bine ca el e bolnavior(am avut de citit 3 pagini de cand nu am mai intrat)
Fetelor la billa iti da pe cate bonuri vrei.Joi am fost si cei din fata mea au cumparat de 3.5 mil din care au platit vreo 300 000 ca de restul au dat o caruta de bonuri!
I-a cazut primul dintisor Biancai.De fapt se misca si o ingrijitoare de la gradi(e prietena Biancai) i l-a scos.Bineinteles ca seara l-am pus sub perina si noaptea a venit zana Maseluta si a lasat 100 000, mare fericire.Acum se mai misca inca unul si de el se va ocupa Ileana(ingrijitoarea), asa ca incisivii de jos gata!Sa nu va mai spun ca ii cresc tzatzutzele.Si mie au inceput de la 6 1/2 ani dar Alina ma stie nu sunt deloc supradotata, de fapt sunt la limita.In familia mea si a lu soacramea nu sunt femei "plamanoase", asta e.Sanatoase sa fim.Cred ca v-am innebunit destul, duminica placuta la toata lumea.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Alesio meu e tot rau saracutul, acum doarme si cand se trezeste mergem la spital..
Ieri a avut diaree urata de tot si i-am dat numai mucilagiu de orez si supa de morcov si ceai de menta(mersi Clau)!Laptic nimic.......si urla dupa tzatzica de numa bietul de el....asa ca eu m-am muls....dar e tare aiurea ca nu pot mulge tot.....

Si azi-noapte s-a tot trezit de foame bietul si l-am tot amagit cu supa si mucilagiu si cu ceai, dar tot cu capul dupa tzatzica umbla bietul de el...

Cam atat....eu sunt rupta de oboseala......sper sa nu ne interneze....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, imi pare tare rau de Alesio ca e bolnavior. De la ce a facut oare diaree? Sa fie enteroviroza??
Sper sa se faca cat mai repede bine!
Mi se rupe inima cand aud de copilasi bolnaviori.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, daca vrei sa ma asculti bine, daca nu nici o suparare. Chestia cu oprit laptele si dat doar supa de morcov si mucilagiu e valabila la bebelusii alimentati cu lapte praf. La copii alimentati natural(la san) nu se opreste alaptatul!!!!

Diareea la bebelusi este autolimitata, adica daca insoteste o infectie de cai respiratorii dureaza cat dureaza si infectia, daca e o enterocolita dureaza maxim o saptamana. Alesio primeste si antibiotic, deci esti acoperita. Lapticul tau contine anticorpi si factori antiinfectiosi si protectivi pentru mucoasa care limiteaza diareea si ajuta la refacerea intestinului.

Practic, cum se procedeaza: daca copilul a varsat si are fontanela deprimata, buze uscate, febra sa face o pauza digestiva de cateva ore(maxim 6) timp in care primeste ceva pentru deshidratare, ideal Rehydralit sau Gesol de la farmacie. Daca nu bun si muculagiu, ceai si supa de morcovi.
Daca nu a varsat sau a varsat dar fontanela nu e prea deprimata, buzele nu sunt prea uscate pauza digestiva este cam de o ora dupa varsatura si apoi imediat lapte de mama daca copilul doreste.
Dupa pauza digestiva (repet doar in caz de varsatura) la copilul cu diaree se da lapte de mama la cerere, ca de obicei. Pentru a evita deshidratarea se ofera DUPA supt o solutie de rehidratatre din cele enumerate de mine. Daca ii e sete va primi, daca nu inseamna ca laptele tau e mai mult decat suficient.
El primeste antibiotic, poti sa-i mai dai smecta, va continua poate sa mai aibe diaree cateva zile dar nu-i nici un bai.

Multi pediatrii din pacate au ramas dupa invataturile vechi cand se impunea intreruperea alaptatului si regim draconic ce ducea la slabirea sugarului. Tu faci cum crezi, eu ti-am spus cum as proceda daca ar fi Vldut (Doamne fereste) in situatia asta.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana,imi pare rau de Alesio.Subscriu la ceea ce a zis Diana cu alaptatul.Dragos mi-a facut diareea cand avea 2 luni jumate si nu am oprit alaptatul.Mi-a mai facut pe la 6 luni dupa vaccin si atunci ii dadeam lapte praf si l-am intrerupt si ii dadeam lapte de soia.
Sanatate multa si sa ne dai vesti bune.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput