Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Azi am o lene in mine de ma doare rau de tot!!! Aveam cateva planuri pe ziua de azi dar am renuntat la ele, totusi nu scap de calcat...n-am mai calcat de vreo 2 saptamani si s-au strans o tona de haine dar termin repede ca majoritatea sunt ale lui Raul
Raul azi m-a terminat cu mancarea, a mancat de s-a spart, adica la amiaza a mancat un castron cu carne si cartofi si o cana mare de supa cu taitei De cand s-a insanatosit ii dau vitamine, pentru ca tot trasarea in somn si de cand cu ele, nu mai avem probleme cu somnu, dar mananca ca spartu

Ioana, eu am mustrari de constiinta Sper ca nu a luat de la noi Tot la Alesio mi-e capu si sunt tare tare necajita Spune-mi si mie, ca nu am avut niciodata de a face (si sper ca nici de acum incolo) cu ce se mananca aerosolii astia?? (sa nu razi de mine, dar chiar nu stiu )

Alina, sper ca deseara sa-ti trimit un PM cu "Numai iubirea" ca tot uit Pai sa sti ca deja ai flacau mare!!

Mi-ati facut pofta cu gogosii aia, poate ma pun si io sa fac daca ati spus ca se fac si usor si sunt si asa de buni Imi mai incerc si eu calitatile de bucatareasa

LIIIINNNNNDDDDDDAAAAAA?????

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau, nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca nu are rost: Alesio meu nu s-a imbolnavit din cauza ta sau a lui Raulica !Priceput?
Aerosolii sunt ca vaporii aia de la cosmetica numai ca aici ii pune niste medicamente intr-un aparat si ies vaporii printr-o masca care se tine la nas

Deci am fost si acum seara la aerosoli, iar pe la 10 ma pregatesc sa-i fac antibioticul...maine dimineata mergem iarasi...sper sa se faca bine repede!

Cam atat...ma duc sa-mi pregatesc antibioticele pentru bazuc!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Ioana, daca tu zici, atunci m-am mai linistit...sa sti ca nu sunt 100% linistita Sa-l pe Alesio!!
Ma gandeam eu ca e cam asa cu aerosolii aia dar nu eram sigura

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la populatie,
fetelor ieri ne-am pus cu sotziorul meu sa punem profile si rigips intr-un dormitor la etaj.Nici pe departe nu se compara sa pui mana pe un perete cu rigips(am pus si vata minerala intre rigips si perete) sau unul fara, asta ma refer la peretii exteriori.Maine mai am o porcarie de examen cu un mos pendula si cand vin acasa continuam cu rigipsul.Vineri tare as vrea sa terminam cu camera aia.Aici e cel mai mult ca sunt 3 pereti afara(cu cel cu geamuri cu tot).Azi incerc sa vad ce pot sa invat din mirazenia aia de biofizica si merg sa-l cadorisesc pe sotul meu cu o pereche de blugi ca parca ii pune pe paine.Mie imi trebuie un si o pereche de cercelusi de la gold faschion, am vazut super pana in 600 000 lei.Sunt cu ceva pietricele dar sunt mici.Mie imi trebuie la plusul de gauri pe care le am (in urechea drepta am 3 gauri si in stanga 2)Sa vad daca il pot pacali sa mergem in atatea locuri, eventual ii promit ceva.
Va pupici pe toate

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Salut fetelor!
Clau tie si la Raul.....mi-a zis tatal tau ca ati iesit la plimbare....nu v-a plouat?Te sun mai incolo!

Noi am avut peripetii aseara cu bazucu ca la 11 cand sa-i fac antibioticul vad ca merge paravenos......noa am scos rapid branula si ne-am dus la spital sa-i puna alta...l-au intepat saracutul de 4 ori pana au reusit sa-i prinda o venuta....si am tinut 4 oameni de el asa se zbatea de tare....acum o are la piciorus...
Am ajuns pe la 12 acasa, ne-am culcat pe la 1 si toata noaptea a mancat bazucu meu...asa ca odihna nu am prea avut....bine macar ca nu mai are diaree....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Am facut gogosi,acum i-am terminat.Au iesit super,nici nu m-am gandit ca sunt asa buni .Am facut 2 portii si au iesit destul de multi.Am pus pe o farfurioara sa-i duc si la vecina,sa ma laud:))).
Cristina,mersi pentru reteta,cand mai gasesti ceva bun sa ne spui si noua.

Ioana,ma bucur ca Alesio e mai bine.Saracutul de el!

Magda,spor la lucru,esti tare harnicuta!

Clau,astept PM cu "Numai iubirea",asa in mare ce s-a intamplat,nu trebuie sa-mi spui cu amanunte.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor eu pe ce planeta traiesc?Toate faceti gogosi!Si eu vreau reteta daca merge repede!

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

si eu vreau reteta de gogosi!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,Ioana, aveti aici www.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=904&CategoryID=140" target="_blank">RETETA GOGOSI
Succes!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Am o durere de cap de abia abia mai tin capu drept dar am zis ca nu pot sa ma culc pana nu va salut
Azi am fost cu Raul la plimbare, a fost super fain, cu toate ca incercat de vreo 2 ori sa ploua, noi (adica eu si o vecina) nu ne-am speriat si am continuat plimbarea
La amiaza, am dormit vreo 2 ore si ceva, impreuna cu Raul si m-am trezit cu durerea asta de cap Am luat vreo 2 saptamani tratament pentru sinuzita si abia alataieri l-am terminat si pe mine iar m-au luat durerile Si pe langa asta, de la antibiotice, m-am mai ales si cu o frumoasa candida Sunt programata la ginecolog abia saptamana viitoare si azi am vrut sa ma bag sa-mi iau ceva crema sau ovule dar sa mor de nu mi-a fost jena sa cer Ciclu nici acum nu mi-a venit, dupa 5 zile de progesteron Nervu meu e intins la maxim
Tare prost am inceput anu asta, boli si necazuri la greu Sper si ma rog la D-zeu sa nu continue tot asa, ca ma impusc

Raul e un smecher si jumatate...a inceput sa umble singurel...nu ma mai lasa sa-l tin de maini, ma gandesc ca merg sa cumpar ham...nici nu stiu ce sa fac...mi-e cam frica sa-l las singur ca inca nu e stabil si Doamne fereste sa cada si sa se loveasca de ceva
A inceput sa mearga de-a busulea, de fapt ce de-a busulea, mai mult de-a rama se trage pe coate E mortal!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput