Miresele anului 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
pupezica spune:
FELICITARI viitoarelor mamici.
Ma bucur mult pt voi.
Eu cred ca voi mai astepta 2-3 ani, dar nu se stie niciodata...parerile se mai schimba.
dianiana spune:
acum am vazut! cu roxi79roam nunta in aceeasi zi; asa ca am gresit; hai sa vorbim mai mult daca tot;
eu pana acum am asa - am nasi, am sala (hotel parc sala Terra e o sala de bal superba cu ring pe mijloc) si mai am multe idei...a, mai am si pantofii. a, am in lucru rochia de la cununia civila. dar imi trebuie invitatiile, inelul (o sa il comandam in italia), verighete si bautura alcoolica si apoi ma mai linistesc un pic.
stie cineva cum se procedeaza cu jartiera, adica eu am vazut una frumoasa si am vrut sa o iau si o prietena mi-a zis ca trebuie sa mi-o ia ea si o sa mi-o dea la petrecerea fetelor inainte. dar am o intrebare?? cine organizeza/plateste petrecerea fetelor??? si deci trebuie sa primesc mici cadouri de la fete???
dianiana
irina_2507 spune:
fetelor,multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!mi-a venit o idee,stiu ca pare tampita dar...ma gandeam sa trimit invitatatia prin mail,ptr ca pana acum nu am gasit nici o invitatie care sa-mi placa,vreau ceva simplu,si totodata sa nu fie banal.Nu vi se pare mai simplu???nu-mi sariti in cap,va roooog!FELICITARI VIITOARELOR MAMICI,SI NU VA INGRIJORATI DIN CAUZA BURTICII,O SA FITI NISTE DRAGALASE!
estera spune:
Treaba cu jartiera vine de la americani, din cate stiu eu. Iar ei zic asa: something new, something old, something blue, something borrowed. Eu mi-am luat jartiera bleu. Ce se va intampla cu ea nu stiu :) De obicei mirele trebuie s-o dea jos cu dintii
Estera
pisoi_turbat spune:
Eu ce sa va spun??!!
Cat de tare ma bucur pentru viitoarele mamici? Cat de mult le invidiez? Cat de emotionata am fost cand am citit si cum i-am transmis (instant!) iubitului ultimele noutati de pe forum???
Nici nu aveti habar!
Deea... sa va dea Domnul gratia divina si ... un pic de telepatie pentru a-mi percepe gandurile dragi ce te inconjoara!
Irina, nu fi ingrijorata si dezamagita, va veni cand ii va fi timpul! Exista si un revers al medaliei: mai multa practica!
Pana de curand nu am crezut ca voi fi capabila sa imi doresc ATAT de mult sa devin mamica, incat sa ajung sa spun ca as lasa deoparte si cariera, si perspective, si ... orice, numai sa am mandria de a purta in mine un copil minunat. Copilul MEU (si al lui, beneintales !) Recunosc, inca nu este momentul financiar, dar conditiile emotionale si psihologice sunt intrunite! Motiv pentru care ma simt frustrata...
Intr-adevar, exista un timp pentru toate... un timp pentru a deveni iubita-mireasa-sotie, un timp pentru maturizare emotionala, un timp pentru evolutie socio-profesionala, un timp pentru a deveni mama, un tipm pentru a fi responsabil si pentru parinti...
si fiecare timp te pregateste incet-incet pana ajungi sa il percepi!
Ma iertati, din vesela si emotionata am ajuns trista...
va rog, nu ma luati in seama
ioana07 spune:
URAAAAA!!!! a aparut in sfarsit revista Mireasa... Nici nu am desfacut-o inca...dar ma duc acum s-o devorez...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Giova spune:
DIANIANA DESPRE PETRECEREA BURLACILOR/BURLACELOR, STIU CA SE PLATESTE DE CINEVA APROPIAT (UN/O PRIETENA, SORA, VERISOARA), DAR NU STIU DACA SE PRIMESC SI CADOURI.
NOI FACEM NUNTA IN 2006, DAR DE VREO 2 ANI SUNT TOPITA DUPA BEBELUSI SI MAI ALES DUPA HAINUTE, ACCESORII. INTRU PE TOATE SITE-URILE DIN STRAINATATE SI IMI DELECTEZ PRIVIRILE CU TOATE CHESTIILE ALEA MINUSCULE. AVEM O SITUATIE FOARTE BUNA, DAR PARCA MI-E FRICA DE PASUL ACESTA, VREAU DAR MI-E GROAZA.EU ZIC CA DUPA NUNTA, DAR DACA SE INTAMPLA E BINEVENIT.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
numeioana spune:
Ioana spune-ne si noua cum e revista, e faina? o Iau si eu azi, dar sunt nerabdatoare
Moiraine7 spune:
salut fetele!
pt. Irina: si eu m-am gandit sa trimit invitatii prin mail, pt ca sunt situri care-ti ofera facilitatea asta... si eu am primit o astfel de invitatie si mi-a placut mult ideea... insa, foarte probabil, nu toti invitatii tai au adresa de mail si acces la net....
vreau si io sa stiu cum e revistaaa!
deeapui spune:
multumesc mult dragele mele, pentru toate gandurile voastre bune..
aseara am fost la doctor, mi-am facut echo si..ma pot lauda ca sunt mandra posesoare a unui bob de mazare
acum sper ca vom gasi luni loc la restaurant mai devreme..fiindca daca nu gasim..e cam nashpa..voi fi si aproape in 9 luni..dar..deh..tre sa sper..
sunt putin cam trista insa astazi..nu stiu de ce..dar viitoarea mea soacra nu este prea incantata..imi tot baga placa ca "sunt prea tanara..ca i-a luat pe nepregatite..ca o sa-mi fie greu.."...
da..da mie o sa-mi fie..nu ei..nu-mi dau seama care e motivul supararii de fapt.stiti ce ma enerveaza!!!!!!
in fine..noroc cu marius care este super incantat si imi aduce aminte ca nu trebuie sa ma gandesc decat la acum. o sa incerc, desi va fi cam greu.
acum va las..ma duc sa-mi cumpar o tona de lamai.....sa nu-i fac sefei vreo surpriza neplacuta
v-am pupat pe toate...si sper ca nu v-am plictisit cu bb meu..stiu ca aici se discuta despre nunti..va anunt luni daca am gasit restaurant
E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA