Bebelusi de sept-oct 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

roandre super merele. Deja s-a raspuns, asta vroiam si eu sa-ti spun sa le bagi in microunde.

mina mai ce baiat voinic ai, in ritmul asta pregatestete de alergat dupa el prin casa peste 'fro doua luni. Al meu este mai mare cu o zi dar se intoarce pe burta si gata ....

Saltare ca sunt si cu cel mare acasa si este cam balamuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mihaela, am avut probleme cu netul si de-abia acum am reusit sa intru. Oricum, am vazut ca te-ai descurcat cu merele pana la urma... Si eu tot 2 - 3 min. le las, depinde cat sunt de mari. Ba mai mult, daca le coc intregi le la cam 4 min jumate. Depinde de soi si de marime. Noi servim urmatorul fel de mancare: 1 mar copt, mediu ca marime, jumate de banana, 2 lingurite pesmet de biscuiti populari si sucul de la o jumate de portocala le punem la blender pana cand devin o pasta fina. Ii place la nebunie lui Alex si mananca cam 80-100gr la o masa. Ii dau doar o data pe zi, pe la 12.
revin cu alte detalii, ca mi s-a trezit odorul

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Danina nu pune la suflet ce spune o persoana care vorbeste asa urat. Nu merita. Stiu de ce intrebare era vorba... mi-e mi s-a parut ca ai intrebat din curiozitate si nimic altceva. Daca ei i s-a parut ca ne luam de felul in care isi creste bb probabil se simte cu musca pe caciula... Parerea mea.

Mie mi-a mai scazut temperatura... acum am 37 cu 7. E bine... Si eu ma simt mai bine.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Noi azi am iesit un pic afara, ne-a prins ploaia dar am tras bine coviltiru peste carut (ca ceolofan nu avem) si nu a ajuns nici o picatura la bebe. Care dormea bustean.

Da, Monica, tare iute puiul meu. Mi-a zis cineva mai acu vro 3 luni ca la 7 luni il voi alerga prin curte si am ras... acuma incep sa cred...

Azi i-am dar mar cu biscuiti si nu-i place. Asta in conditiile in care zilele trecute a papat cereale inmuiate in suc de mere. Or fi biscuitii aia prea dulci. Insistam maine.

Si noua ne plac suzetele de la NUK. Biberoane inca nu am incercat, si nici nu mai incerc, ca la cat mai papa micu meu la biberon imi ajunge cate am.

Mihaela, mi=a placut cu merele. Nu=ti mai zic ca Matei a papat mai bine suc de mar crud decat suc de mar copt.... ca sa nu te dezumflu...

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eliana, multa sanatate. Sa te faci repede bine.

Chiar acum ma uitam la pozele cu voi cand v-ati intalnit. Poate cand o sa se face mai cald o sa mai organizam o intalnire cu bb-ii. Cine stie poate o sa si mearga atunci..:)

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ionela, interesanta reteta, am salvat-o. Cred ca in max o saptamana ii bag si eu micului alte fructe si o incercam.

Danina, nu pune la suflet, unii nu suporta critica. Am mai zis-o: mare pacat ca discutiile degenereaza. Dar sa vedem si partea buna, ca avem cu cine discuta aici si bune si rele.

Eliana, sa inteleg ca in curand ne putem cupla de o plimbare? Eu cam trec pe 1 dec zilnic, ca de alt traseu nu prea ma ajuta inspiratia.

v-am pupat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Salutare!
Puii vostri cam cat iau in greutate pe luna?? A mea din decembrie ia numai cate 400gr lunar ceea ce mi se pare cam putin ... papa numai laptic de la mine si uneori ma gandesc ca nu o fi destul de gras
Danina nu fi suparata

pupici,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Danina draga se mai intampla si din astea:) Mai creste adrenalina !!!!
Mina dar harnicut iti mai este vizigotu':) as mai fi stat si eu la o vorba cu voi dar nazdravan de barbat ce am a scormonit in calc. pana la stricat...noroc ca lucra de acasa, macar este asta de la serviciu dar pe care nu are voie sa instaleze YMSG.. nici de navigat n-ar fi voie ca le pot urmarii traficul:((((

Unde-i Aissa , are ceva micuta??????

Mara doarme si ea un pic caci dimineata la 4 s-a trezit si de atunci nici un semn ca mai se culca:) Pana ma trezeste pe mine bine de tot si apoi , cu datoria imlinita ea poate sa adoarma:)

Mai dar ce harnicute sunteti, ati ajuns deja la fructe:) Io bat pasul pe loc ii dau cate o lingurita de cereale din nou:) Mai mult ca m-am bagat in speriate cu fierul ala care cica nu-ar ajunge decat pe 5 luni:(
Vad ca voi n-ati avut experiente neplacute cu mancatul si l-ati dat amestecaturi... dupa metoda mea: fiecare aliment introdus separat mi-a dat in constipatie... eu ma gandesc ca amestecate probabil nu dau nici constipatie nici diaree ca se anuleaza efectele de la un aliment la altul:) cand o sa reincep cu legumele tare nu stiu ce am sa fac...
Prea multe info te baga in ceata in cele din urma:((((

Cam asta am avut de zis pe azi,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mina sper ca maine sa pot iesi la plimbare cu pitica... azi de ex. a scos-o ta-su... Daca ma simt mai bine vorbim si punem de-o-ntalneala.

Ellen multumesc!

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mari74, a mea a luat 550 gr la 4 luni, 400 gr la 5 luni si acum urmeaza saptamana viitoare sa merg sa vad cat a luat la 6 luni.
Normal ar fi fost sa ia cam 450 gr dar nu-i bai...

Mina, mel_g nici a mea n-a fost incantata de marul copt. De fapt nu-i place marul si gata, n-am ce-i face. O sa mai incerc si cu branza si biscuiti sa vad ce parerea are de combinatiile mele. A mancat doar 25 gr de mar copt si mai mult cu forta.
Mey, voi radeti de merele mele? Pai sa vedeti cat am ras eu cand le-am scos din cuptor si am vazut aratarile alea....hahaha. Coaja mai ramasese de ele, bine ca nu le curatasem si de coaja ca nu mai gaseam nimic. Pna la urma m-am prins eu cat trebuie sa stea la cuptor.

Eliana, multa sanatate iubita si ai grija de tine...si mai ales de pitica pt ca trebuie sa faceti si vaccinul. Offf, mai tu ai mancat inghetata si nu ne spui...hihihi.

Ionella3003, suna tare bine compozitia aceea dar eu doctora mi-a zis sa nu-i dau banana pana la 6 luni asa ca mai asteptam putin.

Danina, daca ne rugati frumos va dam si voua un mar...hihihi. Asta ca sa vedeti ce bucatareasa lu peste sunt. Nu va spun ca acum vreau sa fac niste cascaval pane (am mai incercat mai demult si mi s-a topit tot cascavalul in tigaie de nu mai aveam ce sa scot afara...hahaha) si sunt curioasa daca imi iese dau adaug la colectia cu "fuse si se duse".
Pls, Danina eu nu stiu despre ce s-a discutat si unde si mai ales cine te-a suparat asa tare....spune-mi si mie pe PM ca sa nu mor de curiozitate.
Oricum, oricine te-ar fi suparat nu trebuie sa pui la suflet.

Va pup si fug la bucatarie la experimente noi!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput