Bebelusi de sept-oct 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
mel_g spune:
Mihaela poate va vrea alt fruct cine stie?
Elyanne stiu ca ma repet dar pune obligatoriu masca (se gasesc la farmacie de unica folosinta) cand stai langa bb. Sanatate maxima!
Timea nici eu nu-i dau amesctecuri dintr-o data
Pupici
Mel de 2 x (20.09.2004)
Teo & Tibi
danina spune:
Merci fetelorzic eu ca o sa uit repede. Cine stie poate era in nu mai conteaza....
Va pupic
DaninaDiana
ellen spune:
Ionela, interesanta reteta o sa o incerc si eu de curand dar trebuie mai intai sa-i bag banana ca pana acum nu i-am dat.
Daca mai ai retete, mai zi-mi si mie pls.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
danina spune:
Elyane si eu am fost racita si gaza a luat raciala de la mine fiindca nu mi-am pus masca la timp. Mi-am pus-o dar dupa ce a luat raciala si asa nasol era ca deabia mai respiram. Insanatosire rapida si sa nu ia si Elena ca din cate stiu eu sapt viitoare facem vacin, nu?
DaninaDiana
mari74 spune:
Multam fain Mihaela! Cum sa nu ti iasa cascavalul pane? Uleiul tre sa fie bine incins asta e tot secretu...
pupici
mari
mcm spune:
Eu am fost cobza de racita la inceputul anului (cu stanuturi care nu se mai opreau, secretii nazale, etc.) si nu am purtat masca si nici n-am avut cum sa-l feresc pe bb si totusi bb nu s-a molipsit de la mine. Asta asa...informativ.
Azi am fost la medicul de familie sa iau trimitere pentru analize si maine ma duc sa-mi recolteze sange. Sint sigura ca am lipsuri de calciu si fier, acum sa vedem cat de mari.
Am luat de la farmacia Help Net un pliant care se cheama "Ghid practic pentru alimentatia corecta a bebelusului" - este bine de citit. Asa am aflat ca mamicile care alapteaza trebuie sa ia si ele vitamina D. Si prin urmare mi-am cumparat ulei de peste cu vitamina D.
Cred ca noi vom incepe diversificarea la 5 luni pentru ca mi-e teama de anemie sau rahitism cum am inteles ca sunt susceptibili bebelusii hraniti timp indelungat numai cu san.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
mcm spune:
roandre ai folosit ou si pesmet pentru cascaval? Eu mai fac si cu ou simplu si atunci se intinde in tigaie dar daca pun pesmet iese bine.
Am uitat sa va spun ca am facut ciocolata de casa dintr-o punga de lapte bebelac ca o desfacusem si bb nu vrea deloc. A iesit bunaaaaa
Gata,
Va pupam.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
elyanne spune:
Mel_g am pus masca! Multumesc pentru sfat. Am citit ieri cand ai scris da' n-am mai fost in stare sa-ti raspund.
Danina asa e: sapt. viitoare la vaccin. Noi ar trebui sa ne ducem miercuri, exact cand face 4 luni... cadou de ziua ei.
Mai Mihaela sa stii ca am mancat inghetata si nu vreau sa va spun ... Habar n-am de la ce ma doare asa rau in gat si am facut si febra.
Azi recuperez ziua de ieri cand n-am mai intrat pe forum. Asta inseamna ca mi-am revenit. Si multumesc la toata lumea ca va ganditi la biet om bolnav...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
aissa spune:
Buna fetelor.
Multumesc Timea ca te-ai gandit la mine!
Intr-adevar am avut probleme, nici acum nu pot spune hop...
Am fost internate cu bronsiolita lunea si martea trecuta, miercuri am venit acasa urmand sa facem tratament ambulator de 2 ori pe zi. Vineri mi-a facut febra si 10 scaune. Sambata ne-a internat din nou si am trecut la morcovei (am diversificat brusc). Abia maine o sa pape lapte integral, acum combin cu morcov. Am venit luni acasa, dar tot nu sunt linistita. Ieri mi s-a parut tare apatica, atunci cand o ridic in brate nu se impinge in picioare. Nu vroia sa rada deloc. Dar cred ca e dupa spital si dupa medicamente....desi acolo radea intr-una, nici n-ai fi crezut ca e bolnava.
peste toate, eu am avut febra sambata si duminica diaree, luni cand am venit acasa sperand sa o luam spre bine l-a apucat pe sotul meu aceeasi stare si nici acum nu e inca refacut.
Azi Alexandra a fost mai bine, a ras o gramada, dar inca nu are vlaga. Mi se pare un pic ragusita, se mai ineaca cu tusea. Muci are mai putini, dar mai are. In plus scoate limba aproape mereu, poate ca nu prea a mai baut ceai, doar aseara a luat un biberon de ceai, dar de joi nu mai bause. Azi dimineata am observat ca ii "bate" fontanela, pana acum nu o observasem sa faca asa. plus ca ii simt marginile. Nu pot zice ca e adancita, dar se simte bine, fata de alta data cand o cautam. Nu cred ca e deshidratata pentru ca face pipi destul, iar pielea nu face cute cand o prinzi, dar ceva are....nu e ea.
Sper sa-si revina curand, mor cand o vad asa, mor cand imi vad si sotul bolnav, eu nu mai am loc sa pic pentru ca sunt obligata sa ma tin pe picioare.
Nu pot sa citesc tot ce ati mai scris, poate in cateva zile daca da Dumnezeu sa ne revenim toti 3 sa revin si sa fiu din nou activa pe aici.
Tineti-mi pumnii!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
frosa spune:
Admiratia mea pt toate fetele care au timp si chef sa mai si gateasca fel si fel de bunatati. Am vazut retetele de tiramisu, acum roandre face si cascaval pane ... mai dar barbatii vostrii au adevarate comori linga ei.
danina sa nu te superi si eu am mai intrat in mici conflicte dea lungul timpului datorita faptului ca multe persoane simt nevoia sa dea sfaturi de genul "numai asa este bine ..." sau daca nu faci asa esti de k.., am luat totul in ris deoarece pe unele mamici le inteleg (stii cum este cu schimbarile hormonale inainte-dupa-si-in-timp-ce esti insarcinata) iar altele sufera de frustrari personale etc...
Noi de o luna suntem ca la inceput ... cu diversificatu , nu ne grabim ca doar nu o sa bea doar lapte pina se insoara.
O noapte linistita va doresc..