Bebelusi de sept-oct 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
ellen spune:
Multumesc mult Mel. O sa incerc sa ii dau diseara cu lingurita sa vad cum se comporta si daca nu merge o sa ma duc la un Sensiblu sa vad ce gasesc. Cu gluten, nu vreau sa-i dau. Biscuitii populari au gluten?
Cand s-a trezit si bebelina mea, a inceput sa picure afara asa ca iar stam in casa :(.
O sa incep si eu serviciul de la 1 Aprilie, sa vedem daca o sa fie o pacaleala sau nu..:)
Am mai pus si eu niste poze mai noi.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
timea spune:
Anuntam si noi cu satisfactie maxima ca ieri a reusit Mara vre-o 2 intoarceri de pe burtica pe spate:)))))) de pe spate pe burtica nu cred sa reusim curand caci nu ne place nicicum pe burtica....
Herra ai un piticut taaaare frumusel... si eu m-am chinuit sa-ti vad pozele:)
Alexandra e o dulce cu floricica pe capsor:)
Roandre reusite naturile moarte cu mere:))))))
Inchei ca au inceput protestele inversunate:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by herra
NU - DE-ABIA ACUM MERGE!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
Merge. Da' ce baiat frumos are mama. Sa-ti traiasca!!!
Rodica si Paula (02.09.04)
lorena_andreianu spune:
Fetele, acum un an faceam testul de sarcina...
Pupici.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
roandre spune:
Herra, ptiu dar ce baiat frumos are mama. Nici nu i-l arat lu fi-mea ca sigur se indragosteste...si daca incepe de la varsta asta....hehehe
Ellen, ce m-a distrat cum il tine pe ren pitica ta...hihihi
Biscuitii populari sunt cu gluten dar doctora mi-a zis ca daca bb nu a avut probleme cu alergiile pot sa-i folosesc.
Lorena, hehehe ce a trecut timpul. Doamne ce de picioare in burta imi cara bebelina...sa nu credeti ca si-a uitat obiceiul, dar acum pot sa ma feresc.
Timea, interesant mar, nu-i asa?...hahaha. Al doilea a iesit mai bine. Ideea e ca incuptor e asa mare si umflat si cand il scot se desumfla imediat.
Nici noi nu mai iesim afara ca e urat astazi. Bebe a papat 65 gr piure de legume si a luat-o somnul cu lingurita in gura. Acum astept sa se trezeasca sa mai bem si putin laptic.
Ma duc si eu sa-mi fac de lucru prin casa!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ellen spune:
Eu am uitat sa intreb pediatra daca biscuitii populari au gluten. I-am dat si de cateva ori cu mar, dar daca nu l-a vrut am renuntat.
Nu prea as vrea sa ii dau cu gluten inca.
Cum statea acolo pe ren, asa sta si pe mana mea la baie si cand mananca.
Si bebelina mea mai adoarme cand mananca cu lingurita..:)
mel_g spune:
Elena chiar ca-i haioasa pustoaica ta cu renul!
Asa cum ti-a raspuns si Mihaela biscuitii populari au gluten (tot ce e facut din grau - deci cu faina contine si gluten) si cred ca toti biscuitii au si zahar doar ca in cantitati diferite.
Mihaela a mancat mai bine pitica marul copt decat pe cel crud?
Pupici
Mel de 2 x (20.09.2004)
Teo & Tibi
elyanne spune:
Eu sunt f.f.f. racita si abia cum ma simt ceva mai bine asa ca am venit sa vad ce mai faceti!
Am avut temperatura 39 cu 2. Acum vad ca mi-a mai scazut. Am vorbit si cu pediatrul ca sa-mi spuna ce medicamente am voie sa iau. Sper sa nu ma tina ca nu mai vreau... Si sper ca pitica mea sa nu raceasca, ca asta mi-ar trebui acum... Dupa ce ca eu abia ma tin pe picioare s-a gasit sa faca iar mofturi la laptic...
In leg. cu biberoanele Nuk eu sunt multumita de ele, cred ca depinde si de fiecare copil... Eu am avut probleme cu unul de la chicco. De fiecare data a vomat, asa ca nu-l mai folosesc.
Acum fug sa culc pitica, ca poate ma lasasi pe mine sa dorm...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
ellen spune:
Multumesc mult, bine ca v-am intrebat pe voi ca nu stiam.
Cred ca o sa-i fac si eu un mar copt maine dimineata sa vad daca il vrea. ce sa ii mai pun pe langa marul asta copt? Pot sa-i pun branza?
danina spune:
Hehe noi papam cu lingurita dar ceiuc deocamdata si ne place tare deabia astept sa mai incercam si altceva de ex un mar de la Roandre ne dai si noua .
Noi am iesit afara pe ploaie cu ciolofanul pe noi si a fost tare bine ca a dormit dusa.
Ce pot sa va mai spun ca sunt stupefiata de ceea ce mi s-a intamplat cu o mamica de pe forum. Am pus si eu ca tot omu o intrebare ceva de genul "mi se pare mie sau" o anumita suzeta, nu stiu asa arata poza respectiva era mai aproape de nasuc,intreband-o chiar daca nu este vreo problema era o intrebare pe care unele sau altele ni le mai punem si chiar imi aduc aminte ca am facut si un fel de gluma cum ca ar fi pe la nari iar respectiva mamica care probabil acum stie despre cine e vorba mi-a raspuns tare urat si nu ma asteptam. Sincer mi se pare o atitudine de mahala sa vorbesti asa este punctul meu de vedere. Suntem acuzate ca ne luam de felul in care isi creste bb si ca din ce spune ea nimic nu este bun, pana la urma fiecare si-l creste cum vrea, nu? Ca sa nu mai zic ca sufera de nebagare in seama.....
Oricum am vrut sa ma abtin asa cum mi-a sugerat sotul ca nu merita osteneala dar cred ca a fost mai bine sa stiti si voi ce se mai ascunde pe dupa unele pers. care aparent par ok.
Acum ca mi-am zis oful va las ca deja am acordat prea mare importanta, nu?
Danina&Diana