Bebelusi de sept-oct 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Pe noi cred ca ne puteti vedea la http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Naty, ce domnisoara mare ai! M-am uitat la cateva poze si dupa ce scriu mesajul ma uit si la celelalte.

Cristina, mie in timpul sarcinii mi-au iesit transaminazele foarte mari ceea ce putea indica o hepatita asa ca am fost la o doctora de la Spitalul Colentina si mi-a zis ca dupa ce nasc sa ma duc sa-mi fac vaccinul pt hepatita B pt ca se pare ca am avut asa ceva (poate sa apara fara simptome si sa dispara la fel de bine). Deci eu nu am fost vaccinata pt hepatita B pana acum.

Julya, merci pt sfatul refetiro la coacerea merelor. Am mai incercat inca o tura la microunde intre timp si am tinut doar 2 minute. A iesit bun de data asta si i-am dat Alexiei sa pape. Ce credeti ca a fost impresionata de gestul meu de a-i da bunatati (trecute si prin strecuratoare de am facut scurta la mana)? Nuuuu...a papat cam 25 gr de mar copt mai mult cu forta si am pus si o lingurita de cereale in ele si degeaba. Am incercat si cu borcanasul iar si a papt 10 gr si apoi inca 20 gr i le-am pus in biberonul de lapte (cu 60 ml lapte). Suc de mere a servit doar 20 ml. Si asta a fost toata masa noastra de fructe. Deci toata masa s-a redus la 45 gr piure fructe, 20 ml suc de mar si 50 ml lapte.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu iau prenatale zilnic si ma simt bine iar ceea ce ma incanta este ca nici nu-mi dau pofta de mancare ca alte vitamine.

Uratii nu m-am vizitat nici pe mine si Teo face duminica 5 luni.

Microundele nu sunt nesanatoase.....singura chestie este ca nu trebuie incalzit nimic f. tare pt ca se distrug vitaminele, dar si pe aragaz este acelasi lucru....

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eu nu stiam nimic de vaccinul asta pentru hepatita B. Noi am mers pe schema clasica de vaccinare si am facut vaccinul la 2 luni si o sa-l mai facem si la 6 luni. Daca stie cineva mai multe, poate ne lumineaza si pe noi.

Anielas, eu nu vreau sa fac aici anti reclama biberoanelor NUK, poate pentru unii sunt bune. Suzetele de la NUK, dupa parerea mea, sunt de nota 10 in schimb biberoanele nu le-as recomanda la nimeni.

De unde gasesc si eu cereale din alea simple? Cand am fost eu in Cora sa iau cereale, nu erau decat cele de la Humana pentru 4 luni :(.

Ma duc sa intind si eu rufele si apoi cand se trezeste bebelina iesim si noi afara ca pare ok vremea.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu de lingurita.

Eu nu folosesc din alea din silicon pentru ca sunt prea moi si nu ma descurc cu ele. Se indoaie destul de repede si dau o gramada de mancare pe jos si nici nu pot sa adun restul de mancare de pe la gurita Alexutei.

Nu stiu sa explic din ce material e facuta lingurita pe care o folosesc eu. Dar daca stiti sunt niste truse pentru masa cu cana, farfurie, lingurita si barbetica din material plastic.
Cu lingurita, farfuria si barbetica m-am inteles perfect.

Am mai luat niste lingurite dar pe care nu le pot folosi, ori sunt prea moi, ori sunt prea adanci. La fel si cu farfuriile care au marginile prea rotunjite si din care nu pot sa iau bine mancarea.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Cum e setata ora asta la care apar mesajele ca trimise ca eu le-am trimis la 13.58 nu la 12.58?

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Naty, ai o bebelina superba. Am observat eu gresit sau are vartej ca si a mea are. Oare or sa ramana asa cu vartej??

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Elena eu am luat Milupa (fulgi de orez) din Carrefour Militari iar la Sensiblue am gasit si Milupa orez si Milupa gris. Cele cu gris contin gluten dar cu toate astea sunt recomandate de la 4 luni. Nu stiu ce sa zic dar eu incep sa-i dau (Teo are aproape 5 luni) pt ca de astazi i-am dat si biscuite (care de asemenea are gluten) in mar. De la cele cu orez se cam constipa din cauza asta am si incercat cu Humana dar cred ca pe acelea am sa le arunc.

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by MamaElei

quote:
Originally posted by herra

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON
Cristina, n-am reusit sa vad pozele tale, scrie: No albums are available for public display.

Si eu alaptez exclusiv, dar exact cum spunea Pufymic, ma simt bine, dar iau si eu vitamine prenatale.

Rodica si Paula (02.09.04)

MAI INCEARCA ACUM - facusem albumele private in loc de publice!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

NU - DE-ABIA ACUM MERGE!

me, my family and MY SON

Mergi la inceput