Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
andre_ea spune:
Oana_C felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa!
Bebestrumfitza felicitari pentru fetita transformata in baiat! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!
Anis te asteptam cu vesti!
Andy si 16 saptamani+
Andy
mitub spune:
Felicitari burticilor cu fetita si a celor cu baieti, si mai ales bebestrumfitza, ca te-ai lamurit ce ai... noi inca ne gandim cum sa fie mai bine, daca sa stim sau nu...
...lunea viitoare merg la doctor, si Miruna m-a rugat sa o iau si pe ea, sa-l vada si ea pe bebe din burtica. Nu stiu ce sa fac, voi ce ma sfatuiti? Imi inchipui ca va fi dezamagita ca nu se vede ca la poza obisnuita si nu va intelege, plus ca nici nu sunt sigura ca dr. ma va lasa cu ea in cabinet...si atunci sta doar sa astepte sa intru si apoi sa ies...
Va pup, si sa stiti ca si eu dau la boboci tare des...si din chestii super aiurea...
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
lulu75 spune:
Buna fetelor!
Vad ca sunteti bine. Si bebelusul meu creste si cred ca face tumbe prin burta pt ca uneori am o senzatie ciudata.
Gata greturile?
Luminita
anis spune:
Buna fetele...
bebestrumfitza,cand te-ai dus prima data la eco,la Iosup cate saptamani aveai?Si acum a doua oara?
Felicitari pt baietel ,bebestrumfitza si Oana C pt fetita!!!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
laura-s spune:
Va spun si eu buna dimineata,
Noi azi am intrat in sapt 18 si ne simtim bine, avem ceva arsuri la stomac, dar in rest totul e bine.
Am facut si eu testul si mi-a iesit 61 % baiat,daci nu prea sunt sanse sa se fi inselat dr.
IoanaCo si eu sunt din Cluj si dr meu mi-a spus la 15 sapt ca e baiat, dar depinde si de dr., nu stiu ce sa zic.
Felicitari celor care au aflat ce ascund in burtica si sa fiti sanatoase si voi si bebicii.
Pupici pe burtici,
Laura
cin spune:
Bebestrumfitza...imi dai si mie emotii...de unde la inceput voiam baiat, acum imi doresc cu disperare ca bebita mea sa ramana fetita... sa nu se fi inselat doctorul...ca asa tare m-am obisnuit...
Anis...tu nu ai fost aseara la eco? parca asa am retinut...nu ne dai detalii?? sau poate ma insel, caz in care, ma vei scuza, sper.. sau tu nu vrei sa afli ce surpriza ascunde burtica??
anis spune:
Cin..da am fost aseara...dar va tin inca in suspans
O astept pe bebestrummfitza cu raspunsul....
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bebestrumfitza spune:
.........multzumesc pentru urari!!!
dr iosup mi-a zis ca e fetitza la 12 sapt.....cred ca era totusi prea micutz.....dar cred ca pt cele carora va spune dupa 13 sapt ce este, e sigur!....
anis, nu ne mai tine in suspans!