Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
adelau spune:
buna dimineata!!!
mama,mama ce-ati mai scris.Eu v-am urmarit zilnic si imi place mult.Sincer ma bucur pentru cele care au aflat ce au si eu o sa merg saptamana viitoare, in primul rand sa vedem ce face si sa ne spuna ce este. A inceput de ceva vreme sa miste si la mine, e tare vioi mai ales daca pune tati mana pe burtica...
va pup
18 sapt.
corbioana spune:
Buna dimineata!!!
Oana_C felicitari sa-ti traiasca fetita, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatoase!
Bella dear join the club!! si eu mi-s la fel de cu fundu-n sapte luntre, ba plang, ba-mi trece, ba rad, iar ma ia...nu am vazut asa ceva...Dar ma consolez ca asa e normal si ca suntem multe in aceeasi oala si cica e de la hormoni bata-i vina...Pai pana la vara ce facem mai draga? Ne baga astia la nebuni
Adriana cu toate ca mie mi-a zis ca e baiat mi-am facut si eu testul din link si ...suprise mi-a iesit fata procentul nu e f. diferit dar amuzant oricum...mai stii...ce aflam data viitoare la eco
Fetelor eu am 18 sapt. + 5 zile si nu am simtit pana acum nici o miscare de la bebe. ori sunt eu atat de nesimtita si sa nu fi ajuns suturile lui la mine, o fi din cauza grasimilor...cand oare il simt si eu? E sigur asa ceva diferit de poti distinge de celelalte misculatii de prin burta, abdomen...?
Pupici
Ioana
cin spune:
Neata, fetelor...
Felicitari Oana...ma bucur pt. tine...si, dupa cum spuneati, mi-au dat lacrimile citind ce-ai scris..Azi cred ca mai aflam ceva rezultate...abia astept sa vad ce-au descoperit mamicile despre sexul puiului din purtica...
Mi-am facut si eu testul acela...mi-a iesit 63% fata...
In rest, nu ma mai doare burtica...mai trag de nas, mi-a revenit si mirosul, din pacate...si odata cu el si greturile despre care eram atat de convinsa ca s-au dus......asta e...m-a incurajat o prietena: "stai linistita...sa vezi cand or incepe arsurile..."
si in afara faptului ca ma dor ligamentele si toata zona pelviana ...totul e in regula...pardon....n-am nici pofta de mancare...deloc...
Ioana Co. spune:
Si mie mi-a iesit 73% fetita...sanatos sa fie pt ca mi-ar place de fapt si un fratior pentru baietelul meu sa se joace amandoi cu masinutele.........yam yam........nici nu stiu ce sa zic.
Felicitari Oana ca e ceea ce vrei!!!!!! crede-ma ca si daca ar fi fost invers in momentul in care l-ai fi tinut in brate si s-ar fi uitat cu ochisorii aia mici la tine si ar fi schitat un zambet ...nu l-ai fi dat pe 10000000000 de fete din lume. Sanatosi sa fie ca in rest noi o sa ii iubim mai mult decat orice pe lume!!!!!!!!!!!
AC imi pare rau ca te-ai stresat, bine ca totul s-a terminat cu bine.
In Cluj nu iti spun mai repede de 22-26 saptamani ce e...si in genere nu se fac greseli. Deci daca ma hotarasc ca vreau sa stiu o sa va anunt numai mai tarziu.
Pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s
http://community.webshots.com/user/yoannaco
LiaMia spune:
'Neata, burticutelor!
Oana C - felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si tu si taticul la fel!
AC - ma bucur ca ai scapat de stres! Ai zis ceva de antibiotic. E voie antibiotic in sarcina? De la ce varsta a sarcinii?
LiaMia
andre_ea spune:
Buna dimineata, burticute harnicute!
Nici nu apuc sa tin pasul cu tot ceea ce scrieti voi.
Vreau sa il laud pe bebe: s-a miscat!!!!! Mare fericire pe mami care avea un nou stres. De ce nu misca bebe?
De vineri tot simteam eu niste miscari usoare ca bataile de inima, nu insa la fel de regulate. Fiind cam rare, nu prea am stiut ce sa cred. Ieri am sunat o mamica mai experimentata (o prietena care a nascut in iulie anul trecut) care mi-a confirmat: e bebe!
Ieri am stranutat asa tare incat m-a durut burta. Haios a fost ca instant am primit un sut care ma admonesta:"de ce ma deranjezi la mine acasa?". Saracutul, cred ca l-am strans tare.
In privinta cremelor, eu folosesc gel Johnsons's baby, la recomandarea aceleiasi mamici experimentate, care, ca si mine, are vergeturi pe coapse (mai vechi), dar nu a ramas cu nimic pe burtica.
Mi s-a recomandat si mie uleiul de masline, dar m-am gandit ca in loc sa intre in piele va imbiba halatul sau hainele cu care ma imbrac. Cu toate astea sunt convinsa ca e cea mai buna solutie. Poate o incerc mai spre primavara-vara.
Despre sexul copilului, eu nu eram asa convinsa ca vreau sa stiu, numai ca la ecograf dna. doctor nu ne-a intrebat daca vrem sa stim, a fost primul lucru pe care ni l-a zis.
Katinkmulti ani inainte pentru parintii tai!
Bellaesti tare haioasa, ma distreaza teribil mesajele tale.
Bun venit noilor !
Andy si 16 saptamani+
geaninaelena spune:
Buna dimineata!
Ioana (Corbioana) nici eu nu am simtit o miscare de la bebe..colegele imi spun ca sunt "nesimtita " "o mama denaturata"...oare are legatura cu faptul ca eu am 66 kg si sunt destul de lata in solduri??
Am facut si eu testul si mi-ai iesit 65% fata si 35% baiat...la 14 saptamani Iosup mi-a zis ca este baiat...pe 1 martie cand implinim 22 saptamani avem din nou programare la el...abia astept!!
pupici si
20 saptamani
Gia
bebestrumfitza spune:
E BAIAT!!!......ANIS, te rog pune si la mine ...
am fost ieri la dr iosup, a fost foarte dragutz, isi tot cerea scuze ca prima data l-a facut fetitza....oricum ce e important e ca totul arata ok....mi-a dat chiar si o poza cu putzica lui...
vad ca sunteti tare harnicutze...asa-mi place.....
va pup!!!
anca
Katink spune:
Andre_ea multumesc mult!
Bebestrumfitza felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si frumos!
Aaaniis, pe unde esti? Cum a fost ieri la doctor?
Numai bine,
Katink 15+
nique15 spune:
Buna sa va fie dimineata, burticilor!
Bebestrumfitza felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si mancacios! ma faci sa stau cu emotii... la cate saptamani ai fost la Iosup pt prima ecografie? Ca si noi initial tot suntem si mami s-a obisnuit foarte mult cu ideea (unde la inceput vroia baiatzel)!
Anis, te asteptam cu vestile mari!
Pe unde umbli?
pentru toate burticile!
Ioana 16+