Mamici de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Bebestrumfiza...tu ce-ti doreai sa ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bebestrumfitza, ecograful arata 15 sapt si 5 zile.. bb a luat-o inainte cu 3 zile doar..Asta e varsta reala de fapt,nu?Data nasterii e pe 5.august, nu mai modific ca,ce mie 5 ,ce mie 8.
Sa inteleg ca ecografia la varsta asta,15sapt si 5 zile, e sigura?

Tot nu va zic inca

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Felicitari bebestrumfita pt baietel!!!!!!!

Buna laura_s, ma bucur ca mai cunosc o clujeanca! Eu merg la dr. Florescu Fulga cu care am nascut si prima data. Ea mi-a spus atunci la 21 sapt ca e baiat si asa a si fost. Tu la cine mergi, unde vrei sa nasti?

Pupici la burtici

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s

http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari mamicilor cu vesti mari!

Boga, eu zic sa o iei si pe Mirunica; e important sa o implici de acum in viata bebeului, sa nu se simta lasata pe dinafara. Eu cel putin asa incerc sa fac, ii explic Evei cat mai multe despre cum e bebele in burta, cum va fi cand se naste etc.

Ioana si eu am avut contractii ieri si am stat toata dupamasa in pat. Azi e mult mai bine. Asa ca: NoSpa si odihna macar o zi, doua.

Va pupez!

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nicoll_mada,pt ca eu nu stiu nimic despre subiect,m-am gandit ca acolo ai putea sa gasesti mai multe info,in nici un caz ca nu poti intreba asta aici,departe de mine gandul asta.Vezi doar ca aici vorbim despre vrute si nevrute,nu conteaza subiectul.
Fetele,eu am cazut ieri in cada si m-am taiat la genunchi cam zdravan,s-a rupt cada superluciosa si alunecoasa de acryl.Am cazut pe genunchiul stang si in cotul stang.Am fost la maternitate la urgenta si s-au uitat la bb(ca eu intrebam ieri,printre bocete,in continuu,dar bb e bine),l-au sucit si au zis ca e bine.Mi-au spus ca el sta bine acolo si e protejat si ca a fost o cazatura superficiala si ca nu am cazut pe burtica,etc.:"not to worry",toata lumea super draguta.Scumpi sta de duminica pe partea dreapta.Mi-au luat sange,urina,sange pt ca sa vada daca mi-au aparut anticorpii D,care ar putea sa apara acum ca imi curgea sange zdravan de la taieturile de la genunchi.Acum astept sa ma sune dr sa imi spuna daca fac vaccinul(se face in 72 de ore-daca au aparut anticorpii).Sunt cu inima cat un purice,ma gandesc la numai la micut si vreau sa stiu daca vreuna din voi a cazut cand avea bb in burtica si daca a fost bb bine dupa?
Si felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica,noi nu vrem mai ales acum decat un bb sanatos!

mai bocitoare decat de obicei si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput

Emaaimee....o sa fie bine ..iti tin pumnii.O prietena de a mea, e gravida in 6 luni..la 4 luni,la inceputul iernii a cazut si si-a luxat piciorul zdravan..si bebe era bine si este.
Asa ca stai linistita!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emaaimee imi pare rau ca ai cazut, ai grija...

Anis mama, tu ma tii aici cu mancarea pe foc, fug cand la bucatarie, cand la calculator sa vad ce ai in burtica
Eu cred ca ti-a zis ca e fetita, dar tu zici ca poate e prea devreme si nu s-a vazut "snuruletul" si ca sa fii sigura o sa mai faci un eco peste o saptamana , am dreptate?
Sa stii ca nu am dat in boabe, am facut doar niste ardei umpluti

Pupici si orice ar fi, cand esti tu cu sufletul impacat sa ne spui si noua, te asteptam aici cu nerabdare

Pupici si numai bine,
Katink 15+

Mergi la inceput

Yammy...ardei umpluti...stii ca nu-i rea ideea? chiar ma intrebam ce sa mai gatesc...
Mai...voi cum stati cu tenul? ca vad ca de cateva zile incepe sa nu mai arate asa grozav...(sper sa fie ceva trecator). n-am avut niciodata probleme cu tenul si sper din suflet sa nici nu am. inca nu ar trebui sa-mi fac probleme, dar daca erupe?? banuiesc ca, oricum, nu-i nimic de facut...
Aniiiisssssss...si eu zic ca-i fetitza...nu mai bine ne deschidem o agentie de pariuri?? ce ziceti?

Mergi la inceput

Katink..poti sa arunci cu dupa mine..da' vezi sa nu ti se arda mancarea...
O sa zic ...o sa zic...dar ecografia de la 15 sapt si ceva e sigura? am si o dambla...
Ce e placenta anterioara..si colul cat trebuie sa fie?

AniS

Mergi la inceput